![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
F**k my ass and call me bitch... astia isi bat joc de noi.. fi atent.: http://www.classicsandcustoms.com/se...sp#first_image
daca asta e pretul real..si asa arata masina..ma sinucid!! |
hooopa, mi se parea mie ciudat..gen EBAY.DE ..ia cititi "Ads with invalid phone numbers and unusually low asking prices may be from fraudulant sellers." :oops:, inceark cineva sa-l sune? :lol:
|
lol =)) ar fi ceva,oricum,nu cred ca gasesti gt 500 la 12.000,sau chevy camaro la 5.000,in conditiile in care eu unul,numai pe motorul de 685 de cai as da minim 3.000 $...
|
pai u poate ai da 3.000$ pe un asemenea motor..dar faza e k nu vinde nimeni la banii aia, mai degraba de la 6.000$ in sus..in SUA :D
pai ala la 12.000$ nu e GT 500, alea costa de la 50-60.000$ in sus..am gasit GT 350 cu 110.000$ acum 1 an :wink: |
si daca ar fi clona ..replika ..cum vrei sa i zici..nu se poate sa fie la banii aia..is dume. Ala nu e seller real pana-i hauu!!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Salut !!! sunt nou pe aici...Am si eu un Pontiac Firebird 5.0 L..sper sa va placa
|
sa-ti traiasca, arata chiar foarte bine, evacuarile sunt facute..sau doar tips-uri?
si..succes la taxe :( |
ms...nu sunt tipsuri ! sunt tobe cu totu "BORLA"...si taxele nu ma intereseaza :D...sal
|
shmechere..e inmatriculata pe biserik, sau veteran ? :-P
|
Masina e inscrisa pe numele meu :) am masina de 5 ani ;)
|
tare,inseamna ca ai masina de la 17 ani...sunt curios,cu cat ai luat-o,cati HP are,si cam cu cat ai vrea sa o dai? :D
|
Nu eu am 33 de ani ...contu pe 4tuning e a lu "Feciormiu"...knd am luato am dat pe ea 3.500 E...Motoru e modificat...si nu m`am gandit sa o Vand :D...dc ori te intereseaza un "PONTIAC" :P ?
|
pai dk nu esti veteran nu vad d c nu te intereseaza de impozite..k sunt cam de 30milioane pe an..sau mai mult..pt motorul tau V8
pai original motorul are de la 165CP pana la 225Cp, acuma daca e modificat..e alta treaba :-P in ce tara a fost modificat si ce anume..cat consuma de curiozitate? e TPI sau carb quadri-corp? |
Masina nu are nici 165 de cp si nici 225 :))) e injectie masina..consuma 12 13 in oras ..e automat in 6 viteze....masina e modificata si la cuplu si la motor si la cutie :D atat iti pot zice :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning