![]() |
Re: Noul club auto-tuning "Wild West Winners"
Mai Zozo cred iar va fi ploaie cat texas pe weekend asa ca nu stiu daca merita mers
|
ploaia din anul acesta nu ne lasa sa ne distram :(
|
deci fratilor am fost in ungaria la miskolc deci nam cuvinte sa va spun ce beton a fost si cum sa desfasurat,la secunda nu altceva nota 10 mai avem de invatat.
si ce showuri,fetite de fetite,striptis la fiecare 30 min,spalat de masini in tatele goale,concursuri,muzica,body-painting,burnout tot la 2 ore,si inca o gramada de festivitati cadilacul a primit premiul de EXCLUSIVE SHOW CAR al doilea cel mai mare premiu care se acorda in ungaria, peste 1 luna plec la TUNING&STEREO sa vedem cea fi si pe acolo vremea a fost super 25...28 grade soare non stop |
poate in 10 ani va fi si la noi la oradea asa ceva.
|
poate chiar mai repede!;)
|
din pacate prea putini sant care ma inteleg dar ma multumesc si cu atata,
clubul va ramane in piciore pana io traiesc,nu uitati ce pot realiza,si ce am realizat. |
Daca ar fi oameni care sa iubesca masinile ar fi alt cumva.Dar acum nu spun ca nu sant dar santem putini.DR ZOZO as putea sa primesc niste info despre clubul!!!Ce este cu reducere?Cum se poate profita de asta?Iar pe 4tuning sant niste moderatori fr...!ca si TAU 69 are o dacie si se crede mare!!Mandria lui ie prea mare!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune si tu poze cu dacia ta la topicul "masinile din oradea";) sa vedem si noi!!:)scuze pt off topic!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nenea... mi se pare normal sa faci ce vrei pe topicul tau...ca doar e al tau. NU? si nu vad ce legatura are cu clubul WWW daca ai ceva probleme personale cu cineva...le rezolvi in privat. in cazul in care ai nelamuriri in legatura cu unele actiuni ale unui moderator, poti sa iei legatura cu administratorii forumului. P.s: hai sa terminam cu offtopicul... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning