![]() |
Re: almost ready! fiat 500 at SmokeDesign
interioru e in lucru
.. ce se face se aduna din buget fiat 500 si cat mai pot si io baga ca masina demo.. iar.. abia e in stage 1 :P, si va fi masina de strada...!!!! show optional :P |
1 Attachment(s)
sa vb un pic de scara :P, david vs goliath
|
bafta cu jeep-ul si tine legat cainele ala criminal
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
jantele :) arata mult mai bine decat in poze ;)...ashtept flanshele
|
cauta p mobile.de o hayabusa avariata ..cumparo shi i-ai motoru pune o turbina shi te-ai scos.. :P
|
unii asa usor vorbesc!!
|
da.. povesti frumoase/.. pt aia.. tre sa ai ori buget.. de montaj.. ori care sa iti faca munca moca.. ceea ce in Ro //'' hai sa fim seriosi'', deci.. deocamdata.. sa o vedem pe strazi.. in stare buna.. totusi a fost facuta a fi masina de strada...
|
teoretic...se poate orice...practic..nu f multe, mai ales in ro, shi mai ales din banii parintzilor :D, nu vreau decat sa aranjez mashina, deocamdata sa se poata circula cu ea, dupa aceea ne bagam shi pe la motor :D,
sunt multe lucruri care se pot face, ms oricum de idee... |
Quote:
Pt un asemenea transplant trebuie sa montezi caroseria originala pe un alt sasiu tubular ca la NASCAR,plus alte instalatii de suspensii si frinare. Nu cred ca este cazul deocamdata la asemenea interventii masive care ar ridica costurile spre cer.:):):) |
cu fiat 500 se poate mere si la 16 ani ?? cu a1?
|
foarte tare masinutza... am vazut-o la oradea si mi-a placut la nebunie. sper sa o duceti la capat cu bine si sa arate beton. succes mult in continuare!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning