![]() |
Re: E36 - 318i DNY
Quote:
Da , este o diferenta mare intre faruri . Pai cum sa ne intalnim ca esti la 500 km de mine :D . Capota tocmai luni ma duc sa o iau , ca trebuie sa mearga inspectorul de la ardaf cu mine . Quote:
Eu zic ca a meritat sa astept o luna :) . Masina mea avea ceva rugina , un inceput . Pe partea dreapta avea la un prag cam multa trebuia rezolvata , la usa dreapta fata la fel , la aripa la fel prin asigurare am scapat de ea fara sa platesc vreun ban . Deci per total e perfect :D . Am o problema acum ... sta aprins becul de la air-bag ( din volan ) , daca scot bornele de la baterie si le pun la loc , normal ar trebui sa nu mai stea aprins nu ? Si cam la ce pret se invarte o sonda de temperatura exterioara ? ( ca eu nu o mai am ) |
Sonda de temperatura ar trebui sa o gasesti la aprx. 40 ron . Pentru pecul la airbag mergi la tester , sau astepti cand vin sa-ti curat farul si-ti resetez si airbagul . Tu alegi ;)!
|
Quote:
|
A iesit bine masina,felicitari.Ai putea pe viitor sa ii schimbi semnalele si stopurile.Bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Haide cu pozele Daniel nu o mai lungi atata :lol:
|
Arată bine!
Să înţeleg că în poza 2, maşina era lovită... Dacă da, nu a fost deloc lovită rău, aşa cum ai spus. O mică şifoneală. |
Dictalooooooooo vereeeeeeee pisica verde :(:(:(:( si eu nu am vazut pana acum topicul asta !!!
e frumoasa tati;) ai grija d ea :):D:D:D pacat de culoare daca o vinzi vreodata :(:(:( eu am avut una verde si mi-a ramas in suflet ca cea mai buna femeie din viata mea.... asa a fost si pisica verde...cea maI buna masina de pana acum !!!!:D ca sa nu zic CEA MAI FRUMOASA !!! BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE SALUTA MAREAN CARE ESTE OFF TOPIC=)) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Mareeeane care este , este un fel de verde cameleon adica la lumina e verde la intuneric albastra . Eu stiam ca prima masina ramane in suflet ca prima fata :D Azi am fost pe la un prieten la garaj si asteptandu l acolo , am facut cateva poze . Am uitat sa spun ca am avut si ceva probleme cu masina . Adica motorasul de relanti a cedat , am dat comandat la un user dupa acest forum si mi a dat teapa cu unul ruginit si blocat . Am cautat la altcineva altul si acum e ok . |
Frumoase pozele.Cat de curand sa o lasi pe burta....sa fie low:D
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc . Imediat cum scapam de iarna asta ma ocup de arcuri , telescoape :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning