Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 318i DNY (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/161262-e36-318i-dny.html)

Daniel_Toa 20-10-10 06:13

Re: E36 - 318i DNY

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3741639)
Hai domne' ca-mi place ; a iesit bine ! Parerea mea este ca intr-o zi , sa desfaci farul de pe partea dreapta a masinii si sa-l cureti de praf .S-au astepti sa ne intalnim si il curat eu . Este o diferenta de claritate , cel putin asa mi se pare mie , intre cel de la mine si cel care a ramas de la tine .
In rest imi place , rezolvi capota si este ok !
Felicitari inca odata !

Da , este o diferenta mare intre faruri . Pai cum sa ne intalnim ca esti la 500 km de mine :D . Capota tocmai luni ma duc sa o iau , ca trebuie sa mearga inspectorul de la ardaf cu mine .

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3742012)
ma bucur ca sa rezolvat intr.un final...a iesit bine, sa faci si capota si apoi sa tragi o sedinta foto sa arati tot ce e mai frumos;)

Eu zic ca a meritat sa astept o luna :) . Masina mea avea ceva rugina , un inceput . Pe partea dreapta avea la un prag cam multa trebuia rezolvata , la usa dreapta fata la fel , la aripa la fel prin asigurare am scapat de ea fara sa platesc vreun ban . Deci per total e perfect :D .

Am o problema acum ... sta aprins becul de la air-bag ( din volan ) , daca scot bornele de la baterie si le pun la loc , normal ar trebui sa nu mai stea aprins nu ? Si cam la ce pret se invarte o sonda de temperatura exterioara ? ( ca eu nu o mai am )

Sparkle_81 20-10-10 07:54

Sonda de temperatura ar trebui sa o gasesti la aprx. 40 ron . Pentru pecul la airbag mergi la tester , sau astepti cand vin sa-ti curat farul si-ti resetez si airbagul . Tu alegi ;)!

Daniel_Toa 20-10-10 07:59

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3742186)
Sonda de temperatura ar trebui sa o gasesti la aprx. 40 ron . Pentru pecul la airbag mergi la tester , sau astepti cand vin sa-ti curat farul si-ti resetez si airbagul . Tu alegi ;)!

Vreau sa vad cat e una noua , daca e scumpa caut una SH . Si cand vi sa mi cureti farul ?

adi.schumi_tm 20-10-10 08:12

A iesit bine masina,felicitari.Ai putea pe viitor sa ii schimbi semnalele si stopurile.Bafta

Daniel_Toa 20-10-10 10:27

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3742220)
A iesit bine masina,felicitari.Ai putea pe viitor sa ii schimbi semnalele si stopurile.Bafta

Multumesc , chiar la asta ma gandesc acum la semnale si stopuri pe alb . Semnalele le cumpar noi , iar stopurile am gasit pe autokarma la 290 de lei setul si nu stiu ce sa fac cu stopurile sa le iau SH sau noi .

Sonny™ 21-10-10 14:58

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3742538)
Multumesc , chiar la asta ma gandesc acum la semnale si stopuri pe alb . Semnalele le cumpar noi , iar stopurile am gasit pe autokarma la 290 de lei setul si nu stiu ce sa fac cu stopurile sa le iau SH sau noi .

daca le gasesti SH in stare cat mai buna si la un pret rezonabil, le poti lua si asa...;)

Daniel_Toa 21-10-10 16:56

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3745928)
daca le gasesti SH in stare cat mai buna si la un pret rezonabil, le poti lua si asa...;)

Astept niste cauciucuri saptamana viitoare si depinde cu ce bani mai raman . Ma gandesc sa le achizitionez noi stopurile . Am asteptat 2-3 zile si maine o sa spal masina , o sa revin cu poze noi .

PSD-ul 21-10-10 23:46

Haide cu pozele Daniel nu o mai lungi atata :lol:

andi_cimpean 24-10-10 11:46

Arată bine!
Să înţeleg că în poza 2, maşina era lovită...
Dacă da, nu a fost deloc lovită rău, aşa cum ai spus.
O mică şifoneală.

Marian_nebunu 02-11-10 17:01

Dictalooooooooo vereeeeeeee pisica verde :(:(:(:( si eu nu am vazut pana acum topicul asta !!!

e frumoasa tati;) ai grija d ea :):D:D:D pacat de culoare daca o vinzi vreodata :(:(:( eu am avut una verde si mi-a ramas in suflet ca cea mai buna femeie din viata mea.... asa a fost si pisica verde...cea maI buna masina de pana acum !!!!:D
ca sa nu zic CEA MAI FRUMOASA !!!

BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE SALUTA MAREAN CARE ESTE OFF TOPIC=))

Sparkle_81 02-11-10 17:18

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3742195)
Vreau sa vad cat e una noua , daca e scumpa caut una SH . Si cand vi sa mi cureti farul ?

La vara , la vara :-P Ai luat cauciucuri ? Mai ai bani ?!

Daniel_Toa 02-11-10 17:23

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3778924)
Dictalooooooooo vereeeeeeee pisica verde :(:(:(:( si eu nu am vazut pana acum topicul asta !!!

e frumoasa tati;) ai grija d ea :):D:D:D pacat de culoare daca o vinzi vreodata :(:(:( eu am avut una verde si mi-a ramas in suflet ca cea mai buna femeie din viata mea.... asa a fost si pisica verde...cea maI buna masina de pana acum !!!!:D
ca sa nu zic CEA MAI FRUMOASA !!!

BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE SALUTA MAREAN CARE ESTE OFF TOPIC=))

Mareeeane care este , este un fel de verde cameleon adica la lumina e verde la intuneric albastra . Eu stiam ca prima masina ramane in suflet ca prima fata :D Azi am fost pe la un prieten la garaj si asteptandu l acolo , am facut cateva poze . Am uitat sa spun ca am avut si ceva probleme cu masina . Adica motorasul de relanti a cedat , am dat comandat la un user dupa acest forum si mi a dat teapa cu unul ruginit si blocat . Am cautat la altcineva altul si acum e ok .

Wilgax 02-11-10 17:27

Frumoase pozele.Cat de curand sa o lasi pe burta....sa fie low:D

Daniel_Toa 02-11-10 17:27

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 3778981)
La vara , la vara :-P Ai luat cauciucuri ? Mai ai bani ?!

Mi au venit bine pe fata , dar pe spate au venit gresit . Adica in loc de 225 .45 . 17 au venit 245.45.17 . Si joi , ce l tarziu vineri ajung si cele pe spate si le montez . Te astept la vara la un gratar pe malul dunarii , sau la iarba verde la olt .

Daniel_Toa 02-11-10 17:29

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3779016)
Frumoase pozele.Cat de curand sa o lasi pe burta....sa fie low:D

Multumesc . Imediat cum scapam de iarna asta ma ocup de arcuri , telescoape :D

All times are GMT +2. The time now is 13:11.

- Copyright 2026 4Tuning