![]() |
mda ,
Dl. Sebastian spune ca .. intre Supra lui virgil si rs4`ul lui cata castiga rs4 bun virgil spune ca dintre subaru lui andrei vs subaru lui sebastian castiga subaru lui andrei intrebarea e .... unde e rautatea lui virgil ? in fine .. va rog frumos , gasiti alt loc in care sa va certati ... nu pe topicul asta , l-am facut cu mare drag .... si plin de curiozitate... si stau si citesc... discutiile astea... :( si totusi ma irita faza cu rautatea in mesajul lui virgil , si-a spus parerea lui cum si dvs. v-ati spus parerea ... si cu asta basta... putem sa trecem peste ?? |
LEGAL RACING
Nu doar faptul ca e inafara subiectului , sunt alte topicuri pt versus Subaru. Tu cumva ai ceva pt ca esti membru 4ss, ma vanezi? Ar fi bine sa fi un fin observator, nu fi precum GICACONTRA. Totul a fost bine pana vine sa comenteze de mine si Andrei unul care ne minte cu o masina de trei ani. ***N-as vrea ca discutia sa degenereze, si te-as ruga frumos sa nu implici cluburi in discutie, nimeni nu te vaneaza. Eu nu fac parte din nici un club. Pastreaza te rog discutia in limite decente, asta fiind valabil si pt ceilalti. Multumesc. Bogdan*** |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Quote:
|
nu vad cum am putea sa te vanam noi pe tine, nu avem posibilitatile necesare si nici nu ne permitem sa facem asa ceva.
nu vrem decat respect! |
[quote=\"SEBASTIAN\"]
Nu doar faptul ca e inafara subiectului , sunt alte topicuri pt versus Subaru. Tu cumva ai ceva pt ca esti membru 4ss, ma vanezi? Ar fi bine sa fi un fin observator, nu fi precum GICACONTRA. Totul a fost bine pana vine sa comenteze de mine si Andrei unul care ne minte cu o masina de trei ani. In primul rand eu nu am mintit pe nimeni cu nimic....vad ca te repeti pe mai multe topicuri cu ce am spus eu odata pe autostop....se pare ca iti lipsesc replicile la subiect..... Ce am spus acum 4 ani de fapt era un email pe care i l-am trimis personal lui Dan(administratorul site-ului) si el la facut public....asta era ceva privat.....iar acolo am spus ca m-am saturat de toti mosi cu masinile lor....nu am spus ca fac Porsche sau Ferrari.....care este problema ta ???? Ai spus ca nu iti place de mine.....si??? daca erai o tipa misto mai ca imi parea rau insa asa nu ma intereseaza.....nu am nevoie de tine ca prieten... Nu te-am mai jignit am cautat sa fiu serios dar tu tot nu ma lasi in pace si face pe nevinovatul la sfarsit.......hai sa vorbim despre masini si sa lasam grandomania in spatele blocului......citeste prea multa lume si ajungem de unde am plecat.......... Iar daca citesti mai bine vezi ca tu ai inceput pe topicul asta cu Subaru....nu eu??????dar se pare ca eu sunt offtopic!!!!!!!!!!!!!! Am promis amandoi ca la vara o facem si asa ramane..........martori avem o caruta........ Apropo eu nu m-am prezentat in Romania cu Supra ci am facut concediul acolo si am avut o gramada de neplaceri....iar la curse nu am fost deoarece stiam ce probleme am.........si daca un Subaru de serie ma facea care era problema mea???? Cand merg prin bucuresti si vad cate Subaru sunt acolo ma simt foarte bine...serios.....chestile de duzina nu mi-au placut niciodata.....asa ca raman la Supra... |
[quote=\"DZ1\"]
Quote:
Am sa ma refer doar la versus desi nu asta era locul dar daca te-au gazduit am sa-mi permit si eu replica tot aici. Ma voi da cu tine in conditii legale dupa ce ma vei convinge ca ai adevarata valoare dupa ce-l vei bate pe Catalin, BMW M3, M5, Subarul lui Alex si apoi al lui Andrei. In alte conditii ar fi o pierdere de timp. Pentru mine orgoliul nu poate fi cumparat in sume de bani daca vrei sa deschizi subiectul pariurilor cumva. |
hai ca imi place.....sa ma dau cu M5,Subarul lui cutarica si al lui nea caisa....cu asta nu imi masor eu valoarea..........
Aici era vorba de o cursa intre noi si nu de valoarea mea sau a ta..... Eu nu trebuie sa iti arat tie nimic si mai putin valoarea mea.....daca ai chef de o cursa nu ma aburi cu vrajeli de genul acesta......eu nu ma calific la nici un campionat de dragster.....nu vreau sa cred ca iti este frica si tragi de timp......ca sa fac curse cu masinile alea inseamna sa fac concediul la curse si de asa ceva nu am timp si nici chef......daca nu ai chef spune si nu mai avem nimic de discutat cine are masina mai buna si mai tare.......daca te crezi cel mai bun o faci cu oricine si nu ii spui sa faca cu jumatate de Romania pana ajunge la tine..... Oricum vad ca facem o disputa intre noi doi unde nu isi are rostul(offtopic)....... Cand ajung in Romania vedem care are masina mai buna si la revedere..... |
Fratilor...yo aleg supra fiindca stiu de ce in stare chiar in unele tari e interzisa toyota supra asa ca din partea mea are un vot... :)
|
Re:
Quote:
Cred ca m-ai inteles gresit, am sa mai pierd putin timp sa-ti explic, nici eu nu ma pot da cu oricine spune ce bine ce tare merge si ca e bun astia ar \"jumatatea de Romania cu care nu m-am dat\".Tu nu ai nici un palmares nu ai confirmat cu nimic, ai o Supra pentru mine un M3 e mult mai mult si pana sa ajung sa vorbesc m-am dat cu multi si ma voi mai da dar nu cu masini+pilot fara valoare. Ar fi o placere sa ma dau cu unul bun imi creste si mie palmaresul dar sa ma dau cu o masina care nu e in carti decat prin nume. Imi pare rau daca vrei accepti si poate nu or fi toti aia de care am spus, sa vad ca ai masina iar daca e f tare cu atat mai mult ma dau, dar daca te bate un M3 sau M5 or un alt Subaru ce sens mai are. |
Re:
Quote:
explica-mi si mie ... unde .. e interzisa SUPRA ? :) :) si pe ce motive.. ca din ce scrii tu , eu inteleg ca e interzisa ptr faptul ca e \"prea in stare\" ! :D :D :) :) ? cum e ? dezvolta si tu.... |
Re:
Quote:
unii zic ca e prea performant altii ca e interzisa pt asi proteja americanii piatza de masini si varianta 3 care inclin sa o cred este ca nu respecta normele de poluare exista o companie MOTOREX care cica se ocupa cu legalizarea acestor masini (dar te costa de te...) despre supra nu stiu care e faza dar banuiesc ca e asemanatoare |
nici eu nu am auzit de .. tzari inc are sa fie interzisa ptr perf. nu cred...
stock.. nu e mare... bijuterie.. dar.. are pot. banuiesc ca vbea de normele de poluare .. asa da.. nu poti s-o aduci.. dar daca se referea la altceva nush.. ma cam apuca rasu... |
sebastian.sebastian...nu stiu ce ai tu cu virgil dar nui frumos deloc ce faci aici..pt ca vede toata lumea.....pana acuma era vorba ca va dati acuma tu il pui pe virgil sa se califice?vrei sa zici ca subaru ii mai presusu decat m3 sau m5? te inteleg ca esti tare in bucuresti dar nici chiar asa...acuma daca vreau sa ma dau si eu cu tine trebuie sa ma calific si eu?? :lol: nu te supara dar cine esti tu sa impui regulile astea asa tampite??eu cred ca vrei ca sa se dea virgil cu m3 si m5 doar ca sa vezi diferenta daca mai are rost sau nu...sa te dai dupa cu el...acuma sa nu sari miam spus doar parerea..mea..este doar o parere....nimica personal
|
evitand disputa :lol: ...unele tari anumite masini sunt interzise dk au puteri mai mari de 500cp...din cate tin minte..poate fi ceva mai sus cifra..dar exista o limita in ceea ce priveste masinile de strada..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning