![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scz a trebuit sa lungesc timpul cu VW-ul deoarece s-a stricat scanner-ul.
|
1 Attachment(s)
Scuza`ti intarzierea...prima poza la scaner,masina este facuta pentru provocarea cu dacia 1310,Tema:Golf 1
Va rog face`ti poll-ul, Multumesc |
un moderator sa faca poll-ul cu dacia 1300 va rog..
|
1 Attachment(s)
dak tot nu se mai face poll propun sa continuam..propun un dric..provocare pt oricine..orice marca..nu conteaza..numai dric sa fie..un exemplu sa stiti la ce ma refer..
termen 4 zile! succes! |
Ba terminati odata cu provocarile :| silviun95 nu ai 5 desene calumea postate da lansezi provocari fara numar !La pollul cu dacia nu mi se par decat 2 lucrari demne de poll,no offence.ar trebui sters threadul cu provocari pe langa cel mare..prea mult haos pe aici:)Luati cum vreti ce am spus,numai faceti ceva sa fie si ceva liniste pe sectiunea asta.
|
Nu trebuie sters, sa nu exageram, trebuie facut putina curatenie.
ps: kenzor dar tu ai 5 desene calumea postate? |
ms cristi..deci..am lansat provocarea k mi se parea cam pustiu forumul..si am vrut sa ii dau putina viata cu tema asta"chiar dak masina e de morti..mi se pare o tema interesanta..dak nu`ti convine n`ai dekt sa nu participi..si asta e prima provocare pe care am lansat`o..
|
io accept provocarea cu dricu :D
|
Quote:
s-o puna cineva de-un poll la dacia 1300 va rog! |
Faceti prea multe provocari!
Rog userii care au propus provocari sa posteze aici, intrun singur post: - tema provocarii care au dato - termenul care s-a dat - lista (in ordinea alfabetica) participantilor - lucrarile in manage attachments (numite dupa nick-ul userului care le-a facut si in ordinea alfabetica). Aveti pana duminica pentru a va manifesta. De luni incep sa postez poll-urile cu provocariile cate doua de o data si in ordinea chronologica. Pana nu postez toate poll-urile, nu mai propuneti provocari! |
5 Attachment(s)
Provocarea lansata de mine:
Tema:Fiat Punto Termen:01.04.2010-10.04.2010 Participanti: -Dacia 1310 -Mirceasilvyu -Myaytza -Sydaniel -Yonutz_Design |
1 Attachment(s)
sper sa va placa bmw-ul..nu cred ca exista asa ceva :D..mai facusem un renault dar l`am rupt..
-pana maine la ora 18:08 va astept cu desenele ca sa pun lista cu participantii..succes |
Ai dat 4 zile termen, si pe langa ca e scurt il mai si scurtezi. Dupa logica mea, 21.04.2010 21:08 + 4days = 25.04.2010 21:08.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning