| ady_viteza |
10-05-10 22:42 |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Quote:
Originally Posted by alin
(Post 3347343)
cum a fost la Tulcea? am vazut intr-o poza ca te dadeai cu un lexus is...
|
A fost foarte distractiv....mai ales drumul pana acolo a meritat din plin:D;)
Lexus-ul este masina unui prieten si are motor V6 2500cc 210 cp
Quote:
Originally Posted by jakal
(Post 3347640)
hai maestre da detalii.....ce victime ai facut?.....
|
Prietene victime nu pot sa zic ca am facut mare lucru...am batut un Lexus...un BMW E36...in schimb mi-am furat-o de la un Polo din grupa S3 cu motor turbo....iar din grupa noastra de la un Cielo mult prea puternic pentru ursii nostrii si de la un Opel Astra GTC care nu mi-a dat nici o sansa.
Din pacate pentru mine din cauza aglomeratiei teribile de la start nu am apucat sa ma dau niciodata cu ursul alb de la Campina(promit ca ma revansez la Ploiesti intr-o seara cu paralele:D) si cu Renaul-ul 5 turbo cu care m-am pus la coada de cateva ori dar la start ajungeam mereu cu altcineva:sad:
Ramane pe data viitoare....am inteles la Urziceni de ceva legale luna viitoare!!!
Din ce am vazut la grupa noastra nu prea avem sanse cu ursii:cry:....honda s2000...CZT-ul...renault-urile turbo ne cam bat rau....
Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport
(Post 3348090)
sper ca nu a plecat iar cu spatele:D
|
Plecarea asta o pastrez doar pentru noptile de vara cu gratare de la voi;)
Quote:
Originally Posted by negoitacata
(Post 3348375)
Si a invins
|
Dap:D
Quote:
Originally Posted by florinfty
(Post 3350091)
Salut, in primul rand felicitari pentru curse si acum pozele promise de pe drum, nu am mai apucat sa vorbim atunci.
|
Merci mult de tot pentru poze...raman dator de cinste pentru cand ne vom mai intalni.Merci inca odata:D
|