Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Masina suprema (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15881-masina-suprema.html)

turbojack 22-07-06 21:15

Re: Masina suprema

Pt. mine masina suprema este aia care ma duce la munte pe zapada,la mare pe arsita,peste munti si peste vai fara asfalt sub ea,pe autostrada cu 200 km/h ,nu arata ca un tank si nu ma lasa niciodata in drum . ;)

dolb 23-07-06 17:17

dacia logan =))

badboy_diddy21 26-07-06 18:53

masina visurilor mele e un ferrari f 50...........stiu e km veche si supercarurile noi o fak(de fapt nu kiar toate).........dar mie imi place pt k este mai mult dekat frumoasa si are performante mai mult decat acceptabile.........km atat am avut de spus

Death gotta be easy, 'cause life is hard8)

teddy 27-07-06 23:34

hm, incep sa ma sucesc de la S 65 AMG spre... Cayenne Turbo S. probabil mercedes ramane numarul 1 in topul meu dar cayenne e deosebit.

GabiByte 29-07-06 23:04

nu inteleg ce gasiti asa misto la jeepuri? In afara de faptul ca sunt mari si spatioase, nu vad ce e asa interesant la ele

ESPinoza 29-07-06 23:11

Quote:

Originally Posted by GabiByte
nu inteleg ce gasiti asa misto la jeepuri? In afara de faptul ca sunt mari si spatioase, nu vad ce e asa interesant la ele

ce ai cu gusturile oamenilor?

teddy 30-07-06 00:14

gandeste-te ca poti sta linistit inconjurat de lux, in fotoliu de piele, sa te uiti la un dvd, pe urma mergi cu 300km/h pe autostrada spre alpi si apoi te bagi si la un mic offroad... totul fara sa-ti parasesti cayenne-ul.

teddy 30-07-06 00:15

apropo, asteapta sa-ti iei carnetul, sa-ti conduci masina (turism presupun, nu 'jeep') sa-i dai o blana si sa furi o groapa... o sa-ti schimbi parerea, vorbesc din experienta.

DjVictor 01-08-06 19:30

2 Attachment(s)
Masina suprema ... ziceti ... opa ... pai a mea ar fi Buggati Veyron 16.4 :D ... stiu ca-i foartee scumpa dar nu stii cand da norocu in tine ( adik in mine ) si parkez masina in fata casei sau un Lambo Murcielago negru ..... Si masina suprema tunata ar fi ... Un Mitzu 9 de vreo 800CP , tractiune intregrala ... 1500W rms in portabagaj ... o buna tipa pe scaunu din dreapta ... gen Mitsu ala din COX ult nr ... ala modif ca in most wanted ... :D

SEBASTIAN 01-08-06 23:20

pacat ca evo va fi mereu sub umbra sti care a creat un concept nu o masina care sa invinga pe unul sau pe altul si beneficiaza de o groaza de avantaje de studiu

Kraks 01-08-06 23:40

Masina suprema eu zic ca e Bugatti Veyron

16400 cmc,4 turbine,1001 cp
ROOPE

GabiByte 02-08-06 19:19

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
ce ai cu gusturile oamenilor?

eram curios si teddy mi-a raspuns.

teddy eu folosesc termenul de "jeep" ca is cam inapoiat cu partea asta a pietei. Imi imaginez ca e mai comfortabil, dar nu e greu de parcat, nu consuma mult, nu se rastoarna mai usor ca o masina normala intr-un accident? De mentionat ca la partea cu accidentele, multi isi iau SUV numai pentru siguranta(ele fiind masive si solide), dar ideea ca m-as putea rasturna relativ usor nu ma incanta deloc.

ct77pia 02-08-06 19:25

ptr mine.... un opel corsa B negru cu jante pe 16 .......si cu un c20let crimimal sub capota

alexSHO 02-08-06 20:59

Quote:

Originally Posted by GabiByte
eram curios si teddy mi-a raspuns.

teddy eu folosesc termenul de "jeep" ca is cam inapoiat cu partea asta a pietei. Imi imaginez ca e mai comfortabil, dar nu e greu de parcat, nu consuma mult, nu se rastoarna mai usor ca o masina normala intr-un accident? De mentionat ca la partea cu accidentele, multi isi iau SUV numai pentru siguranta(ele fiind masive si solide), dar ideea ca m-as putea rasturna relativ usor nu ma incanta deloc.

adica iti iei cayenne turbo S si te uiti ca ar consuma mult?:sleep:

P.S. chiar nu se rastoarna cum crezi tu

Mondeo 02-08-06 21:17

masina suprema este cea pe care o conduci(permitzi :))

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning