![]() |
Re: Sibiu
pai da si atunci de ce nu i-ai dat un nr de telefon lu bassu ca sa stim si noi chestia asta sa nu te astepte lumea ca ai promis ca vii...
|
bulldogule azi noapte am fost si io prin cisnadie....slaba activitate
|
|
bulldogule , tu pe unde o arzi in cisnadie?
si zi si tu un nr de telefon:D |
0744374963...nu o prea ard:),mai mult pe la baietii cu atelierul,in rest,doar mici plimbarele de cand m-am apucat de counter:)
am,dar in dacie nu suna destu de bine si nici instalatia electrica nu e buna,am ars o statie de 2 ori..instalatie proasta si nu am nici condensator Quote:
|
pai iti trebe condensator...e un "must" pt instalatia audio....are GTi de vanzare un condensator Stinger de 1Farad
|
bulldogule in dacie suna f bine muzica ......tre doar sa stii cum sa o reglezi:D....vorbesc din experienta
|
:)))....nu cred....am pus muzica in calibra,1 bass si ...iti zic ca suna de te inebunea.....condensator imi iau cand imi iau masina.....deja am bagat vreo 450 in sound....
|
io iti zic ca am avut in dacie muzica care o am acum in opel si se auzea demential.....si investitia a fost pe masura
|
nu vorbeste prostii bassu...
|
Poate ma supar si imi pun "sculele" audio in GTI pana la urma.Bass-ule,imi garantezi ca Dragos nu face treaba de mantuiala?
|
sal... de la Agnita sunt ,se poate .......
|
da ma i ala a lu radu vrea sal dea , s iyo am zis daca e interesat cineva sau daca ma ajuta cineva sa l vand , yo va cred ca aveti
|
Salut blackufo!
Bun venit pe forum! |
cred ca era necesar asa ceva ,imi pare bine ca am dat de voi........
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning