![]() |
Re: Machetele mele - DoYaSeeMe
O da, oooo da!asta i o motocicleta legendara...Doohan, Criville, Rossi...apropo, avind in vedere precedentele prezentari, sunt surprins ca n-ai optat pentru NSR-ul cu nr.46...;)spor.
|
Quote:
Am in plan sa fac o colectie de repsol, deci o sa apara curand (sper) NSR-ul lui Doohan, vor fi si RC urile lui rossi (2002,2003). Imi doresc si nsr-urile "46", le voi lua impreuna cu niste figurine. |
Am vazut a cui este ca doar scrie mare si clar pe parbrizul motocicletei insa cand spun NSR 500 eu la acestia ma gandesc...Doohan si Criville, cu ei am crescut si de ei mi-a placut...
Uf, pacat ca nu gasesc asemenea legende si 1:18...eu d astea strang... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Sa nu te lasi pana nu faci poze Mustangului acela, pentru ca arata prea bine, alea 3 poze chiar sunt calumea, se vede ca stii ce faci ;)
|
2 Attachment(s)
A mai sosit o frumusete, Ducati 996 Street, Minichamps 1:12 :D
|
desi este varianta street, este interesant ca a sosit si cu stander. Foarte bine arata aceste 1:12.spor.
|
6 Attachment(s)
Mici experimente cu foto-sapuniera, dupa un upgrade (mini-trepied si carton :D).
|
Foarte reuşit experimentul :D, frumoase fotografiile, īn special prima din cele cu Porsche-ul, īl avantajează unghiul.
|
Ce obiectiv ai de focalizeaza asa perfect:|?:shock:
|
Frumos, mai vreau! Pentru lumina ce folosesti?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
fotografiile cu Porsche sunt intradevar reusite.
|
2 Attachment(s)
Frumos tot ce vad atat motoarele cat si masinutele, cat despre fotografii pt. mine care ma chinuie rau capitolul asta sunt superbe si ca sa nu uit , cred ca nu v-am mai spus ,in tinerete am avut un CZ175 sport care m-a costat 11500 lei tramvai, era vopsit bicolor, un crem cu maron si a fost cumparat tocmai de la CLUJ ,nou si pe pile, iar in ultimul rand imi permit sa pun si eu 2 poze cu motoare la tine, cu scuzele de rigoare, sunt ramase prin debarale de nu stiu cand. Multam fain.Motoarele sunt rezervate pt. Cipone , care ma tot abureste de ceva timp ca vine sa le ia. Scuze inca odata pt. indrazneala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning