Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Duster dezvaluita oficial! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/157692-dacia-duster-dezvaluita-oficial.html)

MARIORAR 09-03-10 22:36

Re: Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!

Am trait sa o vad si pe asta!
Noi cu masini nemtesti,iar ei cu Dacii!
E plin de ele peste tot in Europa!bune,rele,sau cum or fi,uite ca , capitalistii o plac!;sau nu?dar o cumpara!
Garantii,costuri de intretinere,relativ mici si nici nu consuma!
Clar ca nu poti face anumite comparatii,insa uite ca se vand bine!
Cat despre Duster,cred ca va avea un succes enorm!cel putin aici (Be),unde a si fost dealtfel un Salon Auto,se aude numai de bine si cica raportul calitate - pret e ok!
Castiga Dacia incredere pe piata!
asa a fost si cu Skoda si uite ce bine merge!
Eu unu' sper sa promovam si sa vindem produsul autohton cat mai bine,chiar daca eu unu nu mi-as lua!
Sau cel putin,nu inca!

adrian78bmw 10-03-10 08:30

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 3166060)
Asta cu Euro 5 nu stiu cum e ,stiu doar ca cineva de la mine de aici ,si-a luat o Honda CRV (nu stiu exact cum se numeste ,modelul cu 3 locuri in fata) Euro 5 ,era noua masina ,iar la rar iau zis ca cica nu au stand de euro 5 sau ceva de genu si iau incadrat-o la euro 4 deci ...Romania ,poate asa se va intampla si cu DUSTER :lol:

Honda FRV

StreetStyle22 10-03-10 10:14

Quote:

Originally Posted by player1 (Post 3164899)
nici nu trebuie sa apara pe piata sa fie. se vede cu ochiul liber cum e.degeaba ii cauti scuze.la sandero nu ma pronunt, ma lasa rece, dusterul ma intriga, mai bine spus pretul lui (17000 de euro sunt bani, nu se fac asa cum pusti din degete si tare cred ca romanu de rand nu si prea bate joc de 17000 in felul asta,iar romanu care are banii astia fara a face credit deja tinde la altceva) dar loganul intr adevar e ceva reusit.ieftin de intretinut, ieftin la pret, consum scazut, nu cere mult dar nici nu ofera mult. pentru oameni decenti fara pretentii, dar revin, dusterul se vrea a fi altceva, auzi SUV. fiind un logan restilizat deja cere prea mult. o spun cu toata convingerea
in alta ordine de idei, una e sa semene interioarele si alta e sa fie ACELEASI PIESE, adica de LOGAN si motorul e acelasi, putin mai fortat, "programat sa dea aproape tot ce poate"

si apropo, eu nu te am caracterizat in nici un fel si cred ca fiecare este liber sa aiba o parere.(cel putin aici in Romania, nu stiu cum e la Ingolstadt) cum spui tu despre mine si despre parerile mele asa as putea spune si eu dar ma abtin.nu mi permit. era de stiut ca va exista unul care sa fie lovit tare la corason.si nu cred ca esti in masura sa spui ce merit eu si ce nu.credeam ca parerile sunt libere si se vine cu argumente nu cu jigniri.imi pare rau

1.6 16v e chiar relaxat.1.6 16v este si pe Twingo Rs de 130 de cai.Deci nu e deloc fortat,fortat este 1.4 mpi pe Octavia 2.
raduku e alta mancare de peste,intr-adevar,ai spatiu de Sandero si 4x4. :lol:

raduku 10-03-10 17:29

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3167250)
raduku e alta mancare de peste,intr-adevar,ai spatiu de Sandero si 4x4. :lol:

SX4 Duster Sandero
Lungime (mm) 4140 4315 4020
Inaltime (mm) 1620 1625 1534
Ecartament(mm) 1500 1560 1470
Vreau sa-mi arati si mie unde-i spatiul de Sandero la un SX4?Cand ma refeream la faptul ca SX4 e alta mancare de peste fata de cel mai scump Duster ,ma refeream la calitatea pieselor,fiabilitate,capitole la care deocamdata nu ne putem pune cu japonezii.

StreetStyle22 10-03-10 17:40

Eu m-am referit la spatiul interior.
Sx4 iti ofera un portbagaj mai mic ca si Sandero.
La capitolul calitate,fiabilitate aici ai dreptate.

KAY_ 10-03-10 18:11

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 3168603)
SX4 Duster Sandero
Vreau sa-mi arati si mie unde-i spatiul de Sandero la un SX4?Cand ma refeream la faptul ca SX4 e alta mancare de peste fata de cel mai scump Duster ,ma refeream la calitatea pieselor,fiabilitate,capitole la care deocamdata nu ne putem pune cu japonezii.

Nu confunda masinile japoneze care se vand in USA/UK/Japonia unde poti vorbi de calitate/fiabilitate japoneza , cu ce se vinde in europa .sunt piete diferite .

Cu toate astea Duster foloseste sistemu 4x4 acelasi dupa X-trail si Qashqai .

De ce vorbiti de fiabilitate cand masina asta nici nu a inceput sa apara pe strazi ...

raduku 10-03-10 18:40

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 3168728)
Nu confunda masinile japoneze care se vand in USA/UK/Japonia unde poti vorbi de calitate/fiabilitate japoneza , cu ce se vinde in europa .sunt piete diferite .

Cu toate astea Duster foloseste sistemu 4x4 acelasi dupa X-trail si Qashqai .

De ce vorbiti de fiabilitate cand masina asta nici nu a inceput sa apara pe strazi ...

Tractiunea integrala de pe X-Trail este foarte buna,am X-Trail in familie,luat de nou,si dupa 5 ani si peste 200.000 km nu are nici un fel de problema.

dogy_10 11-03-10 15:04

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 3168603)
SX4 Duster Sandero

ca e japonez un sx4 de nu mai poate......din cate stiu eu e facut in ungaria....nu in japonia, si in plus sa compari un sx4 cu un duster la capitolul offroad clar e alta mancare de peste....pe unde trece un sx4 trece in majoritatea cazurilor si un simplu logan

ionut17 11-03-10 18:39

1 Attachment(s)
inca un Duster Pick-Up (VT)

_anaconda_ 11-03-10 20:05

Mi se pare chiar mai interesant in varianta pick-up, pacat ca e la stadiul de vt.

dogy_10 11-03-10 21:50

arata oribil vt-ul asta, am vazut altul in care era mai ok

raduku 12-03-10 17:30

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 3171906)
ca e japonez un sx4 de nu mai poate......din cate stiu eu e facut in ungaria....nu in japonia, si in plus sa compari un sx4 cu un duster la capitolul offroad clar e alta mancare de peste....pe unde trece un sx4 trece in majoritatea cazurilor si un simplu logan

Unu la mana,e facut in Ungaria,Japonia si India,2 la mana cred ca habar nu ai cu ce se manca tractiunea integrala daca esti de parere ca o masina 4X4 ramane blocata iar una cu tractiune pe o singura punte trece.Garda la sol a lui SX4 e de 190mm,nu se compara cu un Range Rover da e comparabila cu a Dusterul-ui.

dogy_10 12-03-10 20:50

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 3175785)
Unu la mana,e facut in Ungaria,Japonia si India,2 la mana cred ca habar nu ai cu ce se manca tractiunea integrala daca esti de parere ca o masina 4X4 ramane blocata iar una cu tractiune pe o singura punte trece.Garda la sol a lui SX4 e de 190mm,nu se compara cu un Range Rover da e comparabila cu a Dusterul-ui.

unde am zis eu asta??? si ca sa fie capabil in off road, nu ajunge sa ai tractiune integrala, si un a4 are integrala, asta inseamna ca ma pot baga cu el pe coclauri?

ROAD EMPIRE 13-03-10 13:42

Oricum... Duster la raportul calitate-fiabilitate-pret bate tot !:arrow:

JohnnyX 13-03-10 20:12

Nimeni nu il are inca, dar toti sunteti convinsi ca e fiabil. Not bad...

All times are GMT +2. The time now is 19:21.

- Copyright 2026 4Tuning