![]() |
Re: Noua Dacia Duster dezvaluita oficial!
Am trait sa o vad si pe asta!
Noi cu masini nemtesti,iar ei cu Dacii! E plin de ele peste tot in Europa!bune,rele,sau cum or fi,uite ca , capitalistii o plac!;sau nu?dar o cumpara! Garantii,costuri de intretinere,relativ mici si nici nu consuma! Clar ca nu poti face anumite comparatii,insa uite ca se vand bine! Cat despre Duster,cred ca va avea un succes enorm!cel putin aici (Be),unde a si fost dealtfel un Salon Auto,se aude numai de bine si cica raportul calitate - pret e ok! Castiga Dacia incredere pe piata! asa a fost si cu Skoda si uite ce bine merge! Eu unu' sper sa promovam si sa vindem produsul autohton cat mai bine,chiar daca eu unu nu mi-as lua! Sau cel putin,nu inca! |
Quote:
|
Quote:
raduku e alta mancare de peste,intr-adevar,ai spatiu de Sandero si 4x4. :lol: |
Quote:
Lungime (mm) 4140 4315 4020 Inaltime (mm) 1620 1625 1534 Ecartament(mm) 1500 1560 1470 Vreau sa-mi arati si mie unde-i spatiul de Sandero la un SX4?Cand ma refeream la faptul ca SX4 e alta mancare de peste fata de cel mai scump Duster ,ma refeream la calitatea pieselor,fiabilitate,capitole la care deocamdata nu ne putem pune cu japonezii. |
Eu m-am referit la spatiul interior.
Sx4 iti ofera un portbagaj mai mic ca si Sandero. La capitolul calitate,fiabilitate aici ai dreptate. |
Quote:
Cu toate astea Duster foloseste sistemu 4x4 acelasi dupa X-trail si Qashqai . De ce vorbiti de fiabilitate cand masina asta nici nu a inceput sa apara pe strazi ... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca un Duster Pick-Up (VT)
|
Mi se pare chiar mai interesant in varianta pick-up, pacat ca e la stadiul de vt.
|
arata oribil vt-ul asta, am vazut altul in care era mai ok
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum... Duster la raportul calitate-fiabilitate-pret bate tot !:arrow:
|
Nimeni nu il are inca, dar toti sunteti convinsi ca e fiabil. Not bad...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning