Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/157189-masina-mea-opel-astra-ot-04-fac.html)

GJ 64 GAB 15-04-10 19:46

Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D

Nu te afectează cu nimic !
Eu am volan sport de vreo doi ani aproape şi nu m-a afectat cu absolut nimic până acum !
Îi dă un aer mai sportiv interiorului şi ai o priză mult mai bună a volanului.
Apropo: Nu se vede poză adăugată de tine
Succes !

Yonutzzz 15-04-10 20:09

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3281662)
Nu te afectează cu nimic !
Eu am volan sport de vreo doi ani aproape şi nu m-a afectat cu absolut nimic până acum !
Îi dă un aer mai sportiv interiorului şi ai o priză mult mai bună a volanului.
Apropo: Nu se vede poză adăugată de tine
Succes !

oki..:)mc frumos...mi-au zis cativa amici ca "trag" de volan,avand in vedere ca nu am servo...ca se misca greu,ca abea iau viraju pe loc,etc...imi cer scuze pt calitatea pozelor...acum le-am facut...

GJ 64 GAB 16-04-10 06:15

Da, asta aşa este !
Credeam că ai servo... O să-ţi fie un pic cam greu cu virajele pe loc, în mers nu o să fie chiar aşa greu.
Rămâne la alegerea ta !

Yonutzzz 16-04-10 09:13

Ok..mc frumos pentru sfat.... il schimb sa observ cum se comporta masina,iar daca o sa imi fie foarte greu il pun la loc pe ala...inca nu mi-am dat seama cum il dau pe cel original jos,dar weekendu asta sper sa il montez:)..

Ps.Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat cum sa montez volanul?

cosmin_cosmin_1 16-04-10 11:13

ca sa il demontezi iti trebuie presa. poti sa incerci si metoda ciobaneasca, sa tragi cat poti de el, sa-l lovesti cu ceva

Yonutzzz 16-04-10 13:34

...:)ok..mai bine ma interesez de presa...sau daca nu merg la un service..imi e sa nu fac vreo nefacuta si sa stric ceva pe acolo...ok...mc frumos pentru sfat..:D

GJ 64 GAB 16-04-10 15:18

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 3283760)
...:)ok..mai bine ma interesez de presa...sau daca nu merg la un service..imi e sa nu fac vreo nefacuta si sa stric ceva pe acolo...ok...mc frumos pentru sfat..:D

Pune puţin lichid de frână pe piuliţa aia de la volan şi lasă-l cam 30 minute, să vezi ce uşor îl scoţi !

electric_style 18-04-10 19:44

te vazui azi la semafor la institut...arata bine masina....mult mai bine decat in poze !!! bafta

Yonutzzz 18-04-10 21:52

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3289356)
te vazui azi la semafor la institut...arata bine masina....mult mai bine decat in poze !!! bafta

MULTUMESC FRUMOS...:)erai cu masina?nu te-am observat:oops:

:)mai e ceva de lucru la masina...pot zice doar ca mai este foarte mult de lucru iar luna viitoare sper ca va fi alta masina..deocamdata nu prea dispun de timp sa fac si sa uploadez poze cu ce am mai facut.mai anunt si pe aici cu ce am mai facut curand;)..

electric_style 18-04-10 22:19

Quote:

Originally Posted by Yonutzzz (Post 3289818)
MULTUMESC FRUMOS...:)erai cu masina?nu te-am observat:oops:

:)mai e ceva de lucru la masina...pot zice doar ca mai este foarte mult de lucru iar luna viitoare sper ca va fi alta masina..deocamdata nu prea dispun de timp sa fac si sa uploadez poze cu ce am mai facut.mai anunt si pe aici cu ce am mai facut curand;)..

da, eram cu masina , insa tu erai in fata mea cu 2 masini pe prima banda , iar eu pe cea de-a doua !!! nu putui sa-l depasesc pe un "destept" cu o solenza de facea jaloane in fata mea incercand sa ocoleasca gurile de canal:evil:...ca veneam langa geamul tau...s-o vad mai de aproape !!!

Yonutzzz 18-04-10 22:22

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3289947)
da, eram cu masina , insa tu erai in fata mea cu 2 masini pe prima banda , iar eu pe cea de-a doua !!! nu putui sa-l depasesc pe un "destept" cu o solenza de facea jaloane in fata mea incercand sa ocoleasca gurile de canal:evil:...ca veneam langa geamul tau...s-o vad mai de aproape !!!

:)nu e problema daca vrei ne putem intalnii...da-mi add,sau lasa idu tau de mess daca se poate si vorbim mai multe;)drag00n007... si eu vroiam sa vad masinutza ta:P

Yonutzzz 19-04-10 17:24

5 Attachment(s)
Cateva poze cu ultimele modificari aduse masinii...deasemenea si cele care vor urma:)...

Valy_Ibanez 20-04-10 08:26

Mergi la un centru de dezmembrari si cumpara-ti ceasuri cu turometru.E mult mai simplu decat sa-ti pui turometru separat.Chiar daca din fabrica masina a avut ceasuri fara turometru, instalatia electrica e facuta in asa fel incat poti pune ceasuri cu turometru fara nici o alta modificare.

Ca sa schimbi volanul,nu-ti trebuie nici o presa.:Desfiletezi piulita din interiorul volanului cu o tubulara de 22 sau 24(nu mai tin minte exact),pui mainile pe volan pozitionate astfel:mana stanga la ora 9 si mana dreapta la orele 15.Apoi prin miscari bruste stanga-n fata,dreapta-n spate si invers,vei vedea ce simpu iese volanu tau pentru ca sub volan exista un arc otelit care impinge volanul catre tine si-asta te ajuta mult cand il desfaci.

Yonutzzz 20-04-10 14:12

Quote:

Originally Posted by Valy_Ibanez (Post 3293661)
Mergi la un centru de dezmembrari si cumpara-ti ceasuri cu turometru.E mult mai simplu decat sa-ti pui turometru separat.Chiar daca din fabrica masina a avut ceasuri fara turometru, instalatia electrica e facuta in asa fel incat poti pune ceasuri cu turometru fara nici o alta modificare.

bordul este cu turometru..daca observi cu cateva pagini in urma au fost printre primele "imbunatatiri"care au fost aduse masinii:)

Quote:

Originally Posted by Valy_Ibanez (Post 3293715)
Ca sa schimbi volanul,nu-ti trebuie nici o presa.:Desfiletezi piulita din interiorul volanului cu o tubulara de 22 sau 24(nu mai tin minte exact),pui mainile pe volan pozitionate astfel:mana stanga la ora 9 si mana dreapta la orele 15.Apoi prin miscari bruste stanga-n fata,dreapta-n spate si invers,vei vedea ce simpu iese volanu tau pentru ca sub volan exista un arc otelit care impinge volanul catre tine si-asta te ajuta mult cand il desfaci.

este de 22:)multumesc frumos dar a fost schimbat:P...era bine daca primeam sfatul asta inainte..;)...m-am chinuit putin dar pana la urma s-a rezolvat tot...

Vor urma alte modificari aduse masinii...ultimele modificari:)luna viitoare sper ca o voi aduce in faza finala..

Yonutzzz 21-04-10 18:27

2 Attachment(s)
Am reusit sa pun bad-boy look...frumos...acum schimb grila si adaug cate ceva la spoileru fata...si maine montez eleronul:)

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning