![]() |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
Nu te afectează cu nimic !
Eu am volan sport de vreo doi ani aproape şi nu m-a afectat cu absolut nimic până acum ! Îi dă un aer mai sportiv interiorului şi ai o priză mult mai bună a volanului. Apropo: Nu se vede poză adăugată de tine Succes ! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Da, asta aşa este !
Credeam că ai servo... O să-ţi fie un pic cam greu cu virajele pe loc, în mers nu o să fie chiar aşa greu. Rămâne la alegerea ta ! |
Ok..mc frumos pentru sfat.... il schimb sa observ cum se comporta masina,iar daca o sa imi fie foarte greu il pun la loc pe ala...inca nu mi-am dat seama cum il dau pe cel original jos,dar weekendu asta sper sa il montez:)..
Ps.Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat cum sa montez volanul? |
ca sa il demontezi iti trebuie presa. poti sa incerci si metoda ciobaneasca, sa tragi cat poti de el, sa-l lovesti cu ceva
|
...:)ok..mai bine ma interesez de presa...sau daca nu merg la un service..imi e sa nu fac vreo nefacuta si sa stric ceva pe acolo...ok...mc frumos pentru sfat..:D
|
Quote:
|
te vazui azi la semafor la institut...arata bine masina....mult mai bine decat in poze !!! bafta
|
Quote:
:)mai e ceva de lucru la masina...pot zice doar ca mai este foarte mult de lucru iar luna viitoare sper ca va fi alta masina..deocamdata nu prea dispun de timp sa fac si sa uploadez poze cu ce am mai facut.mai anunt si pe aici cu ce am mai facut curand;).. |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu ultimele modificari aduse masinii...deasemenea si cele care vor urma:)...
|
Mergi la un centru de dezmembrari si cumpara-ti ceasuri cu turometru.E mult mai simplu decat sa-ti pui turometru separat.Chiar daca din fabrica masina a avut ceasuri fara turometru, instalatia electrica e facuta in asa fel incat poti pune ceasuri cu turometru fara nici o alta modificare.
Ca sa schimbi volanul,nu-ti trebuie nici o presa.:Desfiletezi piulita din interiorul volanului cu o tubulara de 22 sau 24(nu mai tin minte exact),pui mainile pe volan pozitionate astfel:mana stanga la ora 9 si mana dreapta la orele 15.Apoi prin miscari bruste stanga-n fata,dreapta-n spate si invers,vei vedea ce simpu iese volanu tau pentru ca sub volan exista un arc otelit care impinge volanul catre tine si-asta te ajuta mult cand il desfaci. |
Quote:
Quote:
Vor urma alte modificari aduse masinii...ultimele modificari:)luna viitoare sper ca o voi aduce in faza finala.. |
2 Attachment(s)
Am reusit sa pun bad-boy look...frumos...acum schimb grila si adaug cate ceva la spoileru fata...si maine montez eleronul:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning