![]() |
Re: Resoftare Ford Focus RS 2.5 T - SKN
din cate tin minte ii dadea juma de bot cupra
nu am specificatiile de la wolfrace ar 4 si nici de la cele de fabrica Am sa incerc maine sa intreb la Colina si o sa revin cu un post ulterior |
Quote:
AM vazut doar ca ai sustinut ca o janta grea e superusoara . :rolleyes2 Nu ma intereseaza nici ce face SKN nici ce face RBN .Nu e treaba mea si nici nu am zis nimic legat de cele 2 firme . |
Quote:
Concluzionam pe baza celor relatate aici: dupa inlocuirea softului SKN masina reuseste sa fie mai rapida cu o lungime de bot. Felicitari! Daca ziceai asta dinainte nici nu mai ajungeam la discutia cu jantele, desi Tache sustine ca sunt ultrausoare si ca sunt ultimul model in materie Wolfrace usoare:) In acest caz orice alta informatie din partea mea ca si tuner al celeilalte masini si martor al confruntarilor cu Focus RS SKN nu mai este necesara:) Geo, esti de acord cu concluzia mea? |
Quote:
Dar pana la urma pot zice ca a contat si botul de masina pt proprietar :) |
Quote:
Ok, cu ocazia asta si din nou offtopic si din nou imi cer scuze, te invit sa ma onorezi la o confruntare pe 400 sau 1000 de m, din mers sau de pe loc, in orice varianta iti este mai comod. Imi lasi un id de mess? Multumesc. P.S. Nu am claxon... P.S.2 Imi cer scuze daca prin informatiile eronate despre jante am deranjat pe cineva, Errare humanum est:) P.S.3 Intre cunoscatorii care modifica masini si care au postat pe aici in ultimile pagini, ma regasesc doar pe mine, deci m-am simtit si am postat, nu stiam ca te referi la altcineva. |
Quote:
|
Nu prea cred ca acel bot va mai fi recuperat vreodata ba din contra eu zic ca se va marii.
|
Quote:
Geo, si pe tine te invit, astept si de la tine un id de mess. Va multumesc. |
Daca e noul stil din mers ... prefer pass
ce masina ? Si eu prefer de pe loc |
Asa este fiecare alege ce vrea.
Parerea mea este ca a facut o alegere buna , avand in vedere ca putea alege tuner mai slab si chiar sa piarda juma de bot in loc sa castige . id meu e georgecoroian . ne vedem la start dar poti sa-mi spui cu ce masina vi ?? pt ca ma indoiesc ca ai avea vre-un TFSI care sa se tina dupa mine . PS : sa inteleg ca alegerea inspirata ar fi sa piarda ???? ca nu inteleg. |
Quote:
|
te astept vineri seara,e ok?
oricum nu sunt invincibil :)) id de mess b_01_ydt |
Quote:
Pai unde scrie ca o cursa trebuie sa fie TFSI vs TFSI?Am vazut pe aici Focus RS vs Cupra TFSI, Seat Ibiza 1.8T vs toata lumea...Am la baza putere mai mica decat voi, sunt mai greu si ca si clasa sunt mult sub, asta este tot ce conteaza:)detalii imediat pe mess... |
Quote:
In acest week end nu voi fi prezent insa de luni incolo oricand vrei:) Te rog sa ma crezi ca nici in cele mai ude vise ale mele nu mi-am imaginat ca esti invincibil:)))Id de mess? |
e mai sus un pic
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning