Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/15650-tuning-and-styling-intrebari-sfaturi-etc.html)

NightRider 12-12-05 17:59

:lol: :lol: :lol: :lol: ... da m-am decis, adik n-o sa fie nici o toba :wink: , oricum clio 1.5 dci are doar una, finala, pe care o voi elimina, in acelasi timp voi mari diametrul la teava dreapta de la saxofon, care va merge intr-un despartitor de unde cele 2 capete de o parte si alta... Vom vedea ce se intampla...fiind disel n-ar trebui sa sune f tare, vom vedea, iar in privinta catalizatorului, il scot mai tarziu, dupa ce fac itp-u :wink: :wink: ...

Eagle_flyaway 12-12-05 20:07

succes ... sa-mi zici cand termini de lucrat la esapament ca is curios sa vad cum suna fara toba!!! chiar daca e disel .... va fi BMW :lol: zic io

ZanDer 12-12-05 20:12

mda ... numa ca la bmw suna motoru nu toba ...

DACIA-Wrc 12-12-05 20:13

adevar graiiiii

NightRider 12-12-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
mda ... numa ca la bmw suna motoru nu toba ...

...care toba ? :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Eagle_flyaway 12-12-05 21:09

looooool ... uite toba , nu e toba!!!! :twisted:

NightRider 12-12-05 21:28

BTW, ca tot vb de motoru meu :oops: , next mod will be : FK Silverline x - kit de suspensii reglabil pe inaltime si tarie...coborare intre 40 -70mm
si reglare tarie amortizoare... :) ar trebui sa fie mortal...da nu se va face prea curand...

PS : pe termen lung visez la :GARETT TURBO:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hehe, masina are deja turbo, da i mica, voi incerca sa o schimb cu o turbina hibrid mult mai mare...

i spune hibrid pt ca e nevoie de chiptuning/remap ca sa functioneze eficient...

Oricum, am ce sa visez anu' care vine :cry: , poate si anu urmator :( ...da se va face... :) :) 8)

sandrei 12-12-05 22:32

la partea cu suspensiile te-as sfatui sa nu apelezi la fk...ai posibilitati mult mai bune la acelasi pret..doar ca au raport calitat/pret mai bun ...pt detalii..ma intrebi pe prv :P :P asta cand le vrei :P

DACIA-Wrc 13-12-05 09:13

si mai ti tu masina 2 ani?

NightRider 13-12-05 16:36

...daca ma ajuta d-zeu o tin si 5, ideea e sa ai grija de ea si te tine...nu o modific (a se citi bag multi bani in ea) ca apoi sa o vand, nu e stilul meu...dar, ma rog, asta sunt eu...

NightRider 13-12-05 17:47

a si inca ceva...eu nu imi fac masina pt ca apoi sa o stric la o liniuta aiurea, consider ca alte lucruri sunt importante...

andreinui 13-12-05 18:20

:chew: :chew: :chew: cu motoru asta te cred si io :blahblah:

NightRider 13-12-05 18:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreinui\"
:chew: :chew: :chew: cu motoru asta te cred si io :blahblah:

...ca o idee, exista motoare de acest fel 1.5 dci 80 cp, care au fost impinse peste 150 de cp(si da, m-am documentat:) )...dar oricum nu asta e ideea...puteam f bine cu mai putini bani sa imi cumpar cava ursulet sau asemanator cu multi cai si 25/100 litri consum, insa am preferat asta pt ca totusi mai trebuie sa umblu si eu in fiecare zi si n-as vrea sa bag in rezervor la fiecare 3 zile :)...oricum tuning pt mine inseamna in primul rand sa o fac sa-mi placa mie(cum arata, cum merge, cum sta) si mai apoi ma preocupa parerea celorlalti...fara sa acuz pe nimeni spun asta...

nu totul in tuning inseamna liniutze...desi i respect pe cei care asta inteleg prin tuning, se intampla sa am usor alta parere...

ZanDer 13-12-05 18:40

mda ... asta ar fi zis oricine ... ma rog ... atunci tu esjti mai aproape de expresia \" a personaliza \" , \"tuning\" inseamna parca ceva mai mult ...
nu o lua in nume de rau da asja mi se pare mie ...

andreinui 13-12-05 18:49

sti faza : \"sufletul conteaza si nu ifatisarea\" la femei
cam asa ceva o sunat postul tau, nu tre sa o iei in nume de rau, dar sa ai o masinuta modificata impecabil si sa nu ai nimic sub capota :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:13.

- Copyright 2026 4Tuning