![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: ... da m-am decis, adik n-o sa fie nici o toba :wink: , oricum clio 1.5 dci are doar una, finala, pe care o voi elimina, in acelasi timp voi mari diametrul la teava dreapta de la saxofon, care va merge intr-un despartitor de unde cele 2 capete de o parte si alta... Vom vedea ce se intampla...fiind disel n-ar trebui sa sune f tare, vom vedea, iar in privinta catalizatorului, il scot mai tarziu, dupa ce fac itp-u :wink: :wink: ...
|
succes ... sa-mi zici cand termini de lucrat la esapament ca is curios sa vad cum suna fara toba!!! chiar daca e disel .... va fi BMW :lol: zic io
|
mda ... numa ca la bmw suna motoru nu toba ...
|
adevar graiiiii
|
Re:
Quote:
|
looooool ... uite toba , nu e toba!!!! :twisted:
|
BTW, ca tot vb de motoru meu :oops: , next mod will be : FK Silverline x - kit de suspensii reglabil pe inaltime si tarie...coborare intre 40 -70mm
si reglare tarie amortizoare... :) ar trebui sa fie mortal...da nu se va face prea curand... PS : pe termen lung visez la :GARETT TURBO:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hehe, masina are deja turbo, da i mica, voi incerca sa o schimb cu o turbina hibrid mult mai mare... i spune hibrid pt ca e nevoie de chiptuning/remap ca sa functioneze eficient... Oricum, am ce sa visez anu' care vine :cry: , poate si anu urmator :( ...da se va face... :) :) 8) |
la partea cu suspensiile te-as sfatui sa nu apelezi la fk...ai posibilitati mult mai bune la acelasi pret..doar ca au raport calitat/pret mai bun ...pt detalii..ma intrebi pe prv :P :P asta cand le vrei :P
|
si mai ti tu masina 2 ani?
|
...daca ma ajuta d-zeu o tin si 5, ideea e sa ai grija de ea si te tine...nu o modific (a se citi bag multi bani in ea) ca apoi sa o vand, nu e stilul meu...dar, ma rog, asta sunt eu...
|
a si inca ceva...eu nu imi fac masina pt ca apoi sa o stric la o liniuta aiurea, consider ca alte lucruri sunt importante...
|
:chew: :chew: :chew: cu motoru asta te cred si io :blahblah:
|
Re:
Quote:
nu totul in tuning inseamna liniutze...desi i respect pe cei care asta inteleg prin tuning, se intampla sa am usor alta parere... |
mda ... asta ar fi zis oricine ... ma rog ... atunci tu esjti mai aproape de expresia \" a personaliza \" , \"tuning\" inseamna parca ceva mai mult ...
nu o lua in nume de rau da asja mi se pare mie ... |
sti faza : \"sufletul conteaza si nu ifatisarea\" la femei
cam asa ceva o sunat postul tau, nu tre sa o iei in nume de rau, dar sa ai o masinuta modificata impecabil si sa nu ai nimic sub capota :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning