![]() |
Re: Dacia Logan 1,5dci
maine ii dau 190 ...:)
da cat timp sta in service pt garantie ..ca si eu mai stau un pic si tre sa merg .. |
revizia dureaza cateva ore dar mie imi schimba nu stiu ce si tre sa vina piesa .....poate abia maine o sa mi-o dea
|
am inteles sa imi spui si mie costul total al reviziei ...si daca se poate fara costul piesei de care zici ..
|
eu am 30 de mii de km cu a mea... tu vad ca ai 10 mii... dar dc te intereseaza suta? daca vrei cronometrez 0-400.. nu e mai bine?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
oare sa fie difernta asa mare? de motorina????si de cand lam cumparat nu am inimerit si eu niciodata o motorina buna???Poate sa fie si cum zici tu da nu cred.ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ma crezi ? eu o tin de pe la 200 km ....numai in 4000 rpm ...nu stiu daca altii ii dau atata.... uneori schimb din 4 > 5 la 4300 rpm ... |
asa e bine sa o inveti ca daca o inveti puturoasa asa o ai ...si eu am facut acelas lucru dar dupa 600 km
|
Quote:
|
si daca schimbi din 4 in 5 la 4300 de ture cat fum e dupa tine ca dupa saviem?
|
de scos fum chiar nu scoate fata de alte dieseluri noi si aici nu ma refer la alte dacii ci la marci cu pretenti , iti pot confirma asta ca am fost in masina cand sil a dat 180 si nu a dat o singura data ci de vreo 4 ori cu mine in masina pe drumuri diferite si sa mentinut viteza mult timp nu pentru o secunda doua.
p.s. SIL4tuning e cam maniac la volan el tine de mica masina in 4000 de ture ca sa nu mai zic ca la intoarcere de la cernavoda toata autostrada a tinuto numai in 170 si vreo 4000 de ture :) |
mai precis am mers cu LOGAN DCI :) 45 de min cu 170 km/h
cine nu ma crede ...sa mai roada un morcov ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning