![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
iam dat 5000 ...a facut urat ...dar tie mila ....
|
hai ca daca e sa incepem cu mila la masini cred ca incepem sa mergem cu totii cu 100 maxim
|
sa stii ......vb vine ca ti-e mila ...dar schimbi viteza si dai mai departe sa urce :) in orice caz la motorina este alta treaba .....pm
|
stiu ca e alta treaba acolo chiar tre sa fi mai "milos" dar cand e vorba de dat omoru' la masina chiar ca nu mai conteaza nimic.Oricum depinde de stilul fiecaruia in materie de condus si in acelasi timp si de cat vrei sa te tina masina.Berlina mea mai are planificat 1 an maxim 2 de viata asa ca nu intentionez sa o menajez deloc avand in vedere ca am 4000Km cu ea de cand i-am schimbat setul si tocmai am fost la drum lung si am alergat-o de-i sareau pistoanele si chiulasa.
|
:) :) :) :) :) rezulta de aici ca te costa putin segmentarea :)
|
nu ca nu voi mai segmenta.Masina mea are o poveste cam lunga ca sa zic asa.Cand ne-am vazut nu am avut timp sa vorbim despre ea.Cu timpul daca se vor mai face intalniri si sper sa vina mai multa lume o sa iti zic mai multe despre ea.Tot ce pot spune e ca a fost facuta in Pitesti intr-un garaj si apoi scoasa teoretic pe linia de productie pentru ca e o combinatie.Sa sti ca sunt super multumit si mai ales incantat de ulei ca in loc de 20W40 am ales 10W40 si imi pare ca are o ungere mai buna.In rest ASTEPT INTALNIREA DACIILOR
|
sper sa nu fiu ocupat si sa pot veni si eu ;)
|
daca iar incepi cu dastea ne suparam...ai promis ca vi cu ea asa ca nu o da la intors :D eee lasa ca o sa punem pe un loc de parcare scrisa o pancarta : "CAZANU' LU' SILVIU" si asa o sa fi si tu
|
silviu glumeam cu 5000+ mai slabeste-o si tu ca o omori :) astept si eu intalnirea daciilor ca am chef sa ma benoclez si sa mai fur cate ceva! in rest cam cat m-ar costa folie pentru geamuri (toate fara fatza) si cum se procedeaza?
|
folia pt geamuri costa orice nuanta 10 RON si iti ajunge pt 4 geamuri adik fata spate
pe luneta nu merge pusa dintro folie trebuie taiata ...nu stiu ca nici eu nu am pe luneta inca ....nu te complica sa o pui tu ....plateste pe careva care se pricepe cu folie cumparata de tine ...ii dai la om doua 3 sute si scapi iefitn zic eu ... este de efect orisicum ...arata mai bine |
ce ne mai pregatesti ma la masina de nu mai zici nimic?
|
vreau sa fac tavanul in vinilin albastru :)
|
tu vb serios?:))
|
pe cat se poate :) de ce ? :)
|
mai mai mai deja la faza asta incepi sa ma copiezi :))). Sa sti ca se vede misto cu albastru pe interior, cel putin la mine in masina cred ca arata misto. Nu e mare lucru si cred ca te-ar costa cam 1500000. Spor la treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning