Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154288-gj-04-dva-underconstruction.html)

andi_cimpean 01-03-10 22:01

Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 3137319)

Daca sunt astea, nu are de ce sa isi faca griji pentru ca sunt omologate, altfel nu avea ce sa caute in magazinele de Piese Auto.

cristy_dacia 01-03-10 23:10

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 3137319)

da astea sunt stopurile
mersi andi_campeanu de de ajutor ca deaia un baiat imi zicea ca tre sa am un certificat la ele de omologare da nu mi-a dat nimica

cristy_dacia 09-03-10 09:25

azi din pacate am facut accidenct cu masina dar norocu meu ca nu am lovito rau

sandor406 09-03-10 11:51

bine ca nu ai patit tu ceva!!!!;) dar cum sa intamplat totusi?cat de tare ai busit masina?!

cristy_dacia 10-03-10 07:12

pai am urcat o coasta numai cu masina impinsa si apoi a venit o coborare foarte abrupta si era gheata pe jos si am luat prima curba si apoi la a doua mise au blocat rotile si a luato masina taras si a intrat in parapet.masina nu e asa rau lovita e la spoiler si la aripa dreapra

sandor406 10-03-10 08:06

mai cristi mai! tu tot nu te inveti minte!? pe vremuri de alea si ziceai ca nai nici cauciucuri bune, tot te mananca undeva sa faci drumuri de astea?:( deja de cate ori ai busit masina aia, no sa mai ramana nimik din ea!:(( cat ii timp de iarna, si esti constient ca nu poti umbla cu ea, laso in paracre si gata!nu?:)

cristy_dacia 10-03-10 09:55

sandor am fost nevoit sa plec cu masina ca a trebuit sa duc pe cineva important intr-un loc dar lasa ca masina va avea schimbate toate piesele de au fost avariate dar asta in vara cand va da caldura si masina nu o voi mai clinti din parcare pana nu trece zapada.si asta a fost din cauza autoritatilor ca nu au aruncat nici macar cu nisip dar u nu mai dai niciun semn de viata pe mess?

cristy_dacia 10-03-10 10:00

imi puteti spune si mie daca sa iau folie la 90ron pt geamuri sau nu este buna de nimica?ea este omologata.scuzatima de dublupost

dog99 10-03-10 10:40

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3167209)
imi puteti spune si mie daca sa iau folie la 90ron pt geamuri sau nu este buna de nimica?ea este omologata.scuzatima de dublupost

nu cred ca este omologata.
cauta folie lumar,e singura omologata si calitativa.

cristy_dacia 10-03-10 18:55

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3167339)
nu cred ca este omologata.
cauta folie lumar,e singura omologata si calitativa.

ba este omologata ca asa mi-a zis vanzatorul dela acel magazin sau nush

sandor406 10-03-10 19:07

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3168888)
ba este omologata ca asa mi-a zis vanzatorul dela acel magazin sau nush

cristi, toata lumea asta zice, ca sa poata sa vanda marfa!:)) dar nu cred sa fie omologata!;) dak este omologata atunci trebe sa iti dea certificat de omologare cu stampila de la o firma autorizata si trebe sa primesti si actibilde dealea micute ce se lipesc pe fiecare geam si si actibild de ala micut albastru cu semnul R.A.R. pe ea, ca sa vada politia cand te opreste!;) deci...dak iti da toate astea...este ok!:))

andi_cimpean 10-03-10 22:42

Ce vi se pare aşa aiurea să găsească folie autorizată la 90 de lei?

Deşi autorizarea aia se obţine numai dacă o montezi la o firmă specializată.

Mai sunt şi altele în afară de Llumar sau 3M. Nu mai fiţi snobi.

warn_up20 10-03-10 22:45

actipildele le poti lua de pe orice sticla de ulei;)

cristy_dacia 11-03-10 07:44

daca imi da certificatu de omologare la ea e bine inseamna ca e omologata caci daca nu imi da niciun certifica imi bag picioarele in ea decat sa imi ia garda certificatu masini mai bine dau 4 milioane si iau folie Llumar si aia mi-o si monteaza

chin3zu86 11-03-10 15:10

nu se compara folia lumar cu cealalta...eu am folie omologata la 90ron..(a cautat politia sami dea amenda pt folie dar nu a putut ca eram in regula-tre sa ai si papagal sa nu te blochezi sa-i demonstrezi k esti ok) dar dupa un an s-a decolorat in proportie de 20%..deci in 3-4ani pa.CALITATIV - SLABA asa lumar 5ani garantie

DECI EXISTA FOLIE OMOLOGAT LA 90 RON (eu am ALFA ROM TRANS) cu toate abtipildurile semnaturile si certificatele necesare complete fara ala de garantie...atat e faza nu ai garantie la folie decat dak o montezi la service autorizat(ori la ei ori in alta parte)sa faca poze si masuratori si te baga in baza lor de date si la R.A.R. dar mai costa 100ron
_________doar pt garantie la folie__________ atat

dai 1 ban da' stii k face
ps: nasol cu accidentul.

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning