![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
Quote:
|
Quote:
mersi andi_campeanu de de ajutor ca deaia un baiat imi zicea ca tre sa am un certificat la ele de omologare da nu mi-a dat nimica |
azi din pacate am facut accidenct cu masina dar norocu meu ca nu am lovito rau
|
bine ca nu ai patit tu ceva!!!!;) dar cum sa intamplat totusi?cat de tare ai busit masina?!
|
pai am urcat o coasta numai cu masina impinsa si apoi a venit o coborare foarte abrupta si era gheata pe jos si am luat prima curba si apoi la a doua mise au blocat rotile si a luato masina taras si a intrat in parapet.masina nu e asa rau lovita e la spoiler si la aripa dreapra
|
mai cristi mai! tu tot nu te inveti minte!? pe vremuri de alea si ziceai ca nai nici cauciucuri bune, tot te mananca undeva sa faci drumuri de astea?:( deja de cate ori ai busit masina aia, no sa mai ramana nimik din ea!:(( cat ii timp de iarna, si esti constient ca nu poti umbla cu ea, laso in paracre si gata!nu?:)
|
sandor am fost nevoit sa plec cu masina ca a trebuit sa duc pe cineva important intr-un loc dar lasa ca masina va avea schimbate toate piesele de au fost avariate dar asta in vara cand va da caldura si masina nu o voi mai clinti din parcare pana nu trece zapada.si asta a fost din cauza autoritatilor ca nu au aruncat nici macar cu nisip dar u nu mai dai niciun semn de viata pe mess?
|
imi puteti spune si mie daca sa iau folie la 90ron pt geamuri sau nu este buna de nimica?ea este omologata.scuzatima de dublupost
|
Quote:
cauta folie lumar,e singura omologata si calitativa. |
Quote:
|
Quote:
|
Ce vi se pare aşa aiurea să găsească folie autorizată la 90 de lei?
Deşi autorizarea aia se obţine numai dacă o montezi la o firmă specializată. Mai sunt şi altele în afară de Llumar sau 3M. Nu mai fiţi snobi. |
actipildele le poti lua de pe orice sticla de ulei;)
|
daca imi da certificatu de omologare la ea e bine inseamna ca e omologata caci daca nu imi da niciun certifica imi bag picioarele in ea decat sa imi ia garda certificatu masini mai bine dau 4 milioane si iau folie Llumar si aia mi-o si monteaza
|
nu se compara folia lumar cu cealalta...eu am folie omologata la 90ron..(a cautat politia sami dea amenda pt folie dar nu a putut ca eram in regula-tre sa ai si papagal sa nu te blochezi sa-i demonstrezi k esti ok) dar dupa un an s-a decolorat in proportie de 20%..deci in 3-4ani pa.CALITATIV - SLABA asa lumar 5ani garantie
DECI EXISTA FOLIE OMOLOGAT LA 90 RON (eu am ALFA ROM TRANS) cu toate abtipildurile semnaturile si certificatele necesare complete fara ala de garantie...atat e faza nu ai garantie la folie decat dak o montezi la service autorizat(ori la ei ori in alta parte)sa faca poze si masuratori si te baga in baza lor de date si la R.A.R. dar mai costa 100ron _________doar pt garantie la folie__________ atat dai 1 ban da' stii k face ps: nasol cu accidentul. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning