Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

PinkProbeLady 19-04-10 13:47

Re: E30 - Coupe white

Urmaresc acest thread de la inceput chiar daca nu am postat inca aici.
In primul rand ma bucura faptul ca masina a ajuns pe mainile tale!
Felicitari pentru starea in care ai dus masina. Tot ce ai facut pana acum este clean si de bun gust! Keep it up si spor la treaba in continuare!

Si acum iti spun si eu ce mi-ai spus tu cu ceva timp in urma, sudeaza difful ala si have fun!

Felicitari Alin!

Ali_ump 27-04-10 15:22

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3291486)
Urmaresc acest thread de la inceput chiar daca nu am postat inca aici.
In primul rand ma bucura faptul ca masina a ajuns pe mainile tale!
Felicitari pentru starea in care ai dus masina. Tot ce ai facut pana acum este clean si de bun gust! Keep it up si spor la treaba in continuare!

Si acum iti spun si eu ce mi-ai spus tu cu ceva timp in urma, sudeaza difful ala si have fun!

Felicitari Alin!

Multumesc frumos:D

Si daca tot sunt aici ...UPGRADEE:shock::D

VaLeX 27-04-10 17:07

OOOOOO ...binee Aline :)

ps. Are alb ? :lol:

Nastase Bogdan 27-04-10 19:45

3 Attachment(s)
Galbene sau...albe..:rolleyes2;)
Multumesc pentru ele, abia astept sa le montez8)

On: esti pe drumul cel bun cu masina, spor la treaba in continuare:-)

Ali_ump 27-04-10 19:52

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3315309)
OOOOOO ...binee Aline :)

ps. Are alb ? :lol:

Are si alb da mai mult verde :lol: important e ca suna foarte bine si a fost schimb pe schimb cu ce am avut:rolleyes2:D

Ali_ump 27-04-10 19:55

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3315715)
Galbene sau...albe..:rolleyes2;)
Multumesc pentru ele, abia astept sa le montez8)

On: esti pe drumul cel bun cu masina, spor la treaba in continuare:-)

Eu cand le-am dat jos nu m-am mai uitat la ele ce culoare au ...fiind sigur ca sunt galbene:lol: le-am depozitat si acolo au ramas.
Ma bucur ca am putut sa ajut ,ca tare-s scumpe sa le iei noi:rolleyes2
Astept topicul de prezentare! Spor si tie si ne mai auzim!

Nastase Bogdan 27-04-10 20:32

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3315736)
Eu cand le-am dat jos nu m-am mai uitat la ele ce culoare au ...fiind sigur ca sunt galbene:lol: le-am depozitat si acolo au ramas.
Ma bucur ca am putut sa ajut ,ca tare-s scumpe sa le iei noi:rolleyes2
Astept topicul de prezentare! Spor si tie si ne mai auzim!

Vine si Topicul, azi am urcat Borbet-urile pe ea8)

turb0 27-04-10 21:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3315050)
Multumesc frumos:D

Si daca tot sunt aici ...UPGRADEE:shock::D

Eu nu voi renunta prea curand la blaupunkt. Sa-l folosesti sanatos si cu placere.

Greenhullk 27-04-10 22:37

Frumos ursache ai grija de el si spor la modificari...

Ali_ump 28-04-10 08:33

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3316152)
Eu nu voi renunta prea curand la blaupunkt. Sa-l folosesti sanatos si cu placere.

Da de ce tii asa de drag :rolleyes2:oops::D

Quote:

Originally Posted by Greenhullk (Post 3316289)
Frumos ursache ai grija de el si spor la modificari...

Ms ... o sa am mare mare grija de el:!:

turb0 28-04-10 09:30

Pentru ca este vechi si original. Unul 'nou' nu ar da bine pe linia clasica a consolei centrale.

Ali_ump 28-04-10 09:31

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3316924)
Pentru ca este vechi si original. Unul 'nou' nu ar da bine pe linia clasica a consolei centrale.

Singura problema e ca nu gasesti muzica care vrei sa o asculti pe formatul casetei:rolleyes2:D

turb0 28-04-10 09:43

M-am gandit si la asta. Acasa am aprox. 5 sertare pline 'ochi' cu casete audio ( parintii imi sunt profesori de muzica ). Si daca ma satur de muzica simfonica, apelez la un modulator fm, cu stick...si imi ajunge, nu ?! :lol:

:D

ulie.cozmi 28-04-10 10:56

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3316955)
M-am gandit si la asta. Acasa am aprox. 5 sertare pline 'ochi' cu casete audio ( parintii imi sunt profesori de muzica ). Si daca ma satur de muzica simfonica, apelez la un modulator fm, cu stick...si imi ajunge, nu ?! :lol:

:D

merge bine si altfel...folosesti o caseta din aia electronica(sau cum so numi)gasesti in magazinele de electronice,electrocasnice..iti iei una din aia, un mp3 player( cu baterie din aia micuta ce se poate schimba),apoi un transformator de curent ce se baga la bricheta(setezi pe 1.5V) si legi firele pe + si - de la mp3 player(ca sa nu tot schimbi bateriile)...apoi conectezi caseta aia(care are fir ) la mp3 player..si iti pui ce muzica vrei :)

bv ali pt masina..arata din ce in ce mai bine :D
bafta multa in continuare

Ali_ump 28-04-10 11:01

Quote:

Originally Posted by ulie.cozmi (Post 3317119)
merge bine si altfel...folosesti o caseta din aia electronica(sau cum so numi)gasesti in magazinele de electronice,electrocasnice..iti iei una din aia, un mp3 player( cu baterie din aia micuta ce se poate schimba),apoi un transformator de curent ce se baga la bricheta(setezi pe 1.5V) si legi firele pe + si - de la mp3 player(ca sa nu tot schimbi bateriile)...apoi conectezi caseta aia(care are fir ) la mp3 player..si iti pui ce muzica vrei :)

bv ali pt masina..arata din ce in ce mai bine :D
bafta multa in continuare

Mersi frumos ...o sa mai apara ceva schimbari majore luna care vine:) -> suspensie, anvelope, stopuri (ca ma cam opreste garda) xenon sunt in plan :rolleyes2 vedem ce rezolvam din ele:-P

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning