Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

coman razvan 21-02-10 09:16

Re: Machetele mele - radu_rs

Quote:

Originally Posted by Decodat (Post 3104163)
Radule, Renaultul meu are geamuri pe fata ;):shock:si e identic cu al tau. Surprinzator:shock::shock:

Uite o poza.

Exact aceiasi problema ca la Mercedes CLS Maisto 1/18 ... unele au geamuri la portierele spate, altele nu ... :rolleyes2

schumimodells 21-02-10 09:27

Da,la CLS in variantele mai nou,nu are geam la spate.

radu_rs 24-02-10 20:16

1 Attachment(s)
hey, o mica mostra cu noua achizitie, pozele de prezentare si detalii peste cateva zile. :D

Mexikanu1405 24-02-10 20:19

Arata bine din mostre. Sa vedem acu si restul detaliilor:D

DTH 24-02-10 20:24

Arata super super bine :D deabea astept prezentarea :>

steaua23 24-02-10 20:33

Opa ... ce repede te-ai miscat. Hai ca sunt curios cum arata.

inchains0 25-02-10 09:01

Frumos model, il am si eu, insa nu mai arata demult asa. Fa insa ceva cu suspensia fata, micsoreaz-o un pic pt ca arata urat asa saltata de bot, adu-o macar la linie cu spatele!!! :peace:

radu_rs 25-02-10 20:57

multumesc. mi-ai starnit curiozitatea de a-ti vedea range-ul, l-am gasit in thread-ul tau on first page. Spectaculos! Niciodata n-as putea sa-l aduc pe al meu in felul acela, cu modificari majore de la vopsea la... tot :) ! In schimb, cu siguranta ii voi micsora garda la sol la al meu, arata oarecum... inestetic.

cius.

radu_rs 25-02-10 23:38

10 Attachment(s)
Range Rover Sport - 1/18 Bburago Thailand.
O macheta care imi place.

Lucrata si detaliata ca un bburago, nimic spectaculos, nimic iesit din tipare, o macheta draguta si un model de avut in colectie. Era mai bine daca era un Aa sau Kyosho, dar, ne multumim cu ce avem...deocamdata :D

steaua23 25-02-10 23:45

Mochetata si unpic mai lasata de fata ar da si mai bine. Culoarea o prinde foarte bine :)

DTH 25-02-10 23:58

Pacat ca nu se deschid usiile spate :sad: in orice caz ...frumoasa macheta , imi place si culoarea si modelul :D

radu_rs 26-02-10 00:26

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3124490)
Mochetata si unpic mai lasata de fata ar da si mai bine. Culoarea o prinde foarte bine :)

merci, o sa-i cobor suspensia fata, sa-i fac rost de jante putin mai mari si mai... altfel.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3124522)
Pacat ca nu se deschid usiile spate :sad: in orice caz ...frumoasa macheta , imi place si culoarea si modelul :D

merci, eram reticient in ceea ce priveste culoarea pe acest model, dar, arata frumos pe rosu iar modelul este in trend :D :lol:

radu_bv 26-02-10 23:39

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3124473)
Range Rover Sport - 1/18 Bburago Thailand.
O macheta care imi place.

Lucrata si detaliata ca un bburago, nimic spectaculos, nimic iesit din tipare, o macheta draguta si un model de avut in colectie. Era mai bine daca era un Aa sau Kyosho, dar, ne multumim cu ce avem...deocamdata :D

Frumoasa macheta:D desi nu e cotata foarte bine datorita producatorului, e o macheta care chiar merita sa o ai(asta bineinteles daca nu iti permiti varianta AutoArt:-P)

Mexikanu1405 27-02-10 08:00

Cu exceptia culorii este la fel cu maisto al meu. nu stiu acu cine pe care a copiat?!? In fine, macheta e foarte frumoasa.

Racer21 27-02-10 19:54

Hai ca e frumoasa la exterior, but, pozele cu interiorul si motorul unde sunt? :-)

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning