![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
|
Da,la CLS in variantele mai nou,nu are geam la spate.
|
1 Attachment(s)
hey, o mica mostra cu noua achizitie, pozele de prezentare si detalii peste cateva zile. :D
|
Arata bine din mostre. Sa vedem acu si restul detaliilor:D
|
Arata super super bine :D deabea astept prezentarea :>
|
Opa ... ce repede te-ai miscat. Hai ca sunt curios cum arata.
|
Frumos model, il am si eu, insa nu mai arata demult asa. Fa insa ceva cu suspensia fata, micsoreaz-o un pic pt ca arata urat asa saltata de bot, adu-o macar la linie cu spatele!!! :peace:
|
multumesc. mi-ai starnit curiozitatea de a-ti vedea range-ul, l-am gasit in thread-ul tau on first page. Spectaculos! Niciodata n-as putea sa-l aduc pe al meu in felul acela, cu modificari majore de la vopsea la... tot :) ! In schimb, cu siguranta ii voi micsora garda la sol la al meu, arata oarecum... inestetic.
cius. |
10 Attachment(s)
Range Rover Sport - 1/18 Bburago Thailand.
O macheta care imi place. Lucrata si detaliata ca un bburago, nimic spectaculos, nimic iesit din tipare, o macheta draguta si un model de avut in colectie. Era mai bine daca era un Aa sau Kyosho, dar, ne multumim cu ce avem...deocamdata :D |
Mochetata si unpic mai lasata de fata ar da si mai bine. Culoarea o prinde foarte bine :)
|
Pacat ca nu se deschid usiile spate :sad: in orice caz ...frumoasa macheta , imi place si culoarea si modelul :D
|
Quote:
merci, o sa-i cobor suspensia fata, sa-i fac rost de jante putin mai mari si mai... altfel. Quote:
|
Quote:
|
Cu exceptia culorii este la fel cu maisto al meu. nu stiu acu cine pe care a copiat?!? In fine, macheta e foarte frumoasa.
|
Hai ca e frumoasa la exterior, but, pozele cu interiorul si motorul unde sunt? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning