![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
ms tu ce ai m-ai facut la a ta ca nu am mai vazut nici o poza pe niciunde:D.
|
nu am bani.... :(
|
din pacate problema asta o avem toti:sad::sad:
|
ca nu sunt bani pentru unele modificari la masina e una , dar mie imi trebuie neaparat masina ca am de umblat . acolo nu sunt bani :))
|
da asa e. dar masina ta ce are?
|
pai deocamdata nu am asta e problema . tot pe jos umblu si e cam nasol :) sper sa pun mana pe un golfuletz cat de curand .
|
da care e topicul lu Sebastian.C ca am incercat de vreo 3 ori sa`l cazesc si nu am dat de el...sau nu are? :???:
|
pe 4t mi se pare ca nu are. dar este pe alt forum
|
Quote:
|
astazi este o zi de doliu pentru Mr. Foc ia decedat un organ:)) si anume pompa de servo.
|
Quote:
|
totu a inceput cu un zgomot in zona alternatorului si am fost cu ea la mecanic si m-a programat azi. numa bine azi dim taicamiu lua masina la serv ca atunci cand iese sa se duca direct la mecanic si numa bine ca pe drum pica de tot. asa ca sper ca azi sa o si schimbe. eu din pacate nu sunt acasa ajung tocmai vineri sper sa se rezolve pana atunci.
ms de sfaturi |
5 Attachment(s)
astazi fiind vreme frumoasa am profitat putin si am spalat masina iar dupa aceea am folosit acea solutie sa zicem ca ii da un pic de luciu. pentru cei ce vor sa scoata zgarieturi sau ceva de genu cred ca ar trebui sa foloseasca pasta.
am curatat filtru de polen de gramada de frunze ce era acolo si am suflat aer in locasul lui iar dupa am procedat la fel la cel si de aer. Am uitat sa spun am schimbat si pompa de servo acuma merge super bine |
a iesit frumos vopseaua :D luceste de parca ieri a iesit din fabirca 8)
|
am si eu o intrebare ornamentele alea de pe aripi si pot prinde si pe un golf 3 1.4? dati pm.mc mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning