![]() |
Re: Pro si contra manele
Quote:
Cre'ca la 11 ani (cand nici puf n-aveai :-P ) stiai ce-s alea manele, nu? Si... cum ai auzit prima manea, ai zis: "gata, eu de azi sunt ANTI MANELE!", right? :lol: Quote:
|
Quote:
Bai tata chef fara manele nu exista . Am fost la un local de aici , la un chef si din pacate erau pe acolo si niste figuranti . S-a cantat o melodie dance alta manea ( au fost lautari ) si tot asa. Cand cantau manelele figurantii ieseau afara ca ei nu suportau manelele :x . Poate ca nu aveau bani sa dea la lautari :twisted: . De la ora 11-12 asa s-a cantat numai manele si cheful a tinut pana dimineata. |
haiosi sunt kknarii aia care o ard la modul ca .. ce dom`le ? eu ?manele ? eu sunt antimanele bai baiatule bai .. .
eram in bavaria ... cine stie stie .. bavaria e cat de cat foarte ok , ca club .. in buc ... era moarta petrecerea.. la 3 dimineata.. toti erau rupti de beti .. rupti .. nu mai dansa unu ... usor usor a dat-o dj`u in greceasca.. si s-a ajuns la salam ... in momentu ala .. TOATA lumea dansa... toti cacatii aia cu ochelari dior si mai stiu eu ce .. si-au dat arama pe fatza.. dupa ce-au dat-o inapoi pe house si etc, s-a terminat, au adormit toti , iar .. concluzia ? :) |
vezi ... asta ii prostia omeneasca la romani ...
tot la fel de bine se paote dansa si pe altceva .. si de putut se poate si o petrecere fara manele ... dar cum suntem in romania ... ce sa ii faci ... si ink o chestie ... am fost si la o petrecere la care s-o bagat numa` manele ... si nah` .. la inceput totu` fain ... aproape toata lumea dansa ... da` mai incolo ... s-o plictisit lumea si de manele ... si erau doar vre-o max 5 care mai dansau ... asa ca ... ;) |
Partyu' e facut in primul rand de muzica si bautura, iar in al 2-lea rand de muzica. Daca la acel party sunt numai punkeri, muzica va fi automat de-a lor, daca sunt numai rockeri, de asemenea, s.a.m.d. Eu nu as putea sa ascult o noapte intreaga doar rock, punk, hip-hop, R'n'B, etc., dar nici manele non-stop.
PS: am vazut punkeri (d'aia inraiti) dansand din buric, de se rupea clubu' in 2. PPS: daca nu suportati voi manelele, le suport eu cu fratioru' Santos :twisted: |
de suportat ... le suport .. nu pot zice ca nu ... dar de ascultat de placere ... foarte rar ... sau deloc ... ;)
gasesc eu altceva ce sa pun sa urle din boxe ... |
Quote:
Fiecare cu gusturile lui ! |
Quote:
|
fratilor eu ascult detoate,dar in masina ascult hip hop si house,dar cand ma ia boala si sunt in casa imi pun un Tudor Gheorghe sau Mihai Margineanu si ascult vreo 2,3 ore.
Si inca ceva,nu lasati muzica popul@ra pe ultimul loc ca e pacat doar e muzica noastra traditionala.:D |
Un party fara manele e ca si cum ai avea tigara si nu ai foc,ai masina da nu ai permis. Adica sunt doua lucruri care se completeaza. Fratele meu e rapper inrait si toata ziua ii da cu 50Cent, The Game, si altii si nici nu vroia sa auda de manele, pana in ziua cand am avut grija sa il imbat ca la carte. Sa-l fi vazut cum baga mare pe ACM, Guta si Salam de toata lumea se minuna. SI a2-a zi a recunoscut si el chestia cu manelele la party.Si cand mai aud pe altii...."sa nu aud de manele!!!" ii intreb:"Frate si la nunta ce plm ai sa asculti? House si Hip-Hop? ca deja vad pe nas si nasa,babele si mosii,mata si tactu cum se rup in 2 pe BUG Mafia si Tiesto!". Hai sa fim seriosi... Tot maneaua e la putere! Ca sa nu mai zic si de muzica lautareasca adevarata. Abia astept sa plece ai mei de-acasa sambata viitoare....Am sa va zic cum danseaza rapperii si houserii de 2 lei pe Salam,ACM dar si Maria Tanase, Liviu Vasilica si
altii.:D |
hai ca poate la un party mai merge .. dar oricum si acolo e valabila regula ca ce-i mult strica ... ;)
si oricumsi acolo tzine mult si de dj ... ca si la un chef cu multzi manleisti la care amfost si mergeau multe manele ... si numa vre-o 6 dansau ... ca nu punea ce trebuia ... da` la volan ii fain ? sa auzi din nush` ce masina cum urla manelele ... personal mie nu imi place ... si prefer sa aud un bass fain (rapp/house) oricand decat alea ... |
si eu ascult toate genurile de muzica in afara de rock ...
si da ascult si manele , dar nu din alea stupide cu play aj sau mai stiu io cine , pe alea nu le sufar...in schimb ascult ...din 3 cd-uri in masina , unu contine si manele ... |
in mod categoric sunt CONTRA
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning