![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
Quote:
|
uite si ursuletul lu nenea radu,
de la ultima intalnire sau schimbat multe la el, foarte tare domle. bafta in continuare cu el. |
Quote:
mersi , mersi! da cate unpic asa ...sper curnad sa ii vina un nou prieten :rolleyes2 ceva pe 2 roti un cbr ceva..... |
mai are japonezele alea pe capota ?:) pune`i ma si tu un achtung ceva..e german da`l in firea mea.oricum sa`l stapanesti sanatos si in vlaga.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
on nou prieten pentru ursu meu mic ....(yamaha fzr 600cc,91cp,nascut in 92 adus acuma 2 luni in tara se pregateste de inbracata si inmatriculat) poze facute azi pe graba , motoru trage grav rau :twisted:
poze..... |
Fara sa te dezamagesc dar motorul trage grav rau in comparatie cu ce?:D
|
Quote:
in comparatie cu nimica :rolleyes2 trage el ca motor , clar nu se compara cu un r1,r6, cbr 990,gsX etc ..dar mie imi place cum trage la aia ma refer ca trage grav rau ..in comparatie cu nimica ....:-) ps : stai lin nu ma dezagesti...ce naiba ! |
E un motor vechi dar oricum....sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.
Inainte de a iesi pe strada fa-ti rost de echipament bun...si cauta sa schimbi cauciucurile alea tari ca ebonita cu unele moi race....daca ai nevoie de consumabile si anvelope iti stau la dispozitie. |
Quote:
|
Quote:
multumesc de oferta la consumabile si anvelope !! |
Quote:
|
Quote:
|