![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Porschele rosu il am si eu si imi place cum arata e reusit
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Si machetele de azi sunt: Dodge Viper GTS Coupe (Bburago) 1/43 Made in Italy Ford Focus (Bburago) 1/43 Made in Italy |
frumos focusul l-am avut si eu cand eram mic dar nu stiu unde s-a dus;))
oricum acuma il am de la cararama si arata bine |
Frumoase amandoua , dar eu la GTS-urile mele am dar dungile jos ca se dezlipisera in fata si arata rau, ma bucur sa vad ca ale tale au rezistat ;)
|
Daaaa :D Este exact ca si al meu (Vipera GTS), ooo ador...Acuma, poate ca multi o sa ma creada nebun ca imi place mult un BBurago 1/43, dar fiind si prima mea macheta, tin mult la ea, si la Viperele GTS ale celorlalti;)
|
faine ambele:D...bafta la colectionat
|
...Gives you wings! Imi place cum suna;-)
Foarte frumoase ambele:-) |
Quote:
Fain focus-ul albastru.:evil:;) |
Va multumesc tuturor pentru aprecieri! Ma bucur ca va plac si nu ma asteptam ca cele doua sa starneasca atatea reactii :).
@Calin 79 - Dungile de pe vipera sunt sticker-ul original, nu sunt vopsite. |
auzi venox am si eu cateva vipere 1/18 ; doua 1/24 ; 3 1/43 ; si cred ca 2 1/64
|
Quote:
|
pei l-am citit dar nu am viperin poti sa imi dai si mie te rog?
|
6 Attachment(s)
Quote:
Continui cu prezentarile, pentru azi tot 1/43: BMW M Roadster (Bburago) 1/43 Made in Italy Chevrolet Corvette (Bburago) 1/43 Made in Italy |
[QUOTE=
@Calin 79 - Dungile de pe vipera sunt sticker-ul original, nu sunt vopsite.[/QUOTE] Acel viper il am si eu dar la mine nu e sticker ci e vopsit asa din fabrica si am crezut ca si al tau e la fel. Nu ma refeream ca l-ai vopsit tu. Mai am si alte vipere dar la alea e intradevar sticker (abtibild) lipit si se poate da jos. Asta vroiam sa spun. |
Cum ai spus si tu pe alt thread, Bburago s-a specializat in BMW M Roadster si le-a iesit destul de bine modelul acesta. L-am avut si eu 1/24 si am fost multumit de el;-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning