Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Provocari,barfe,zvonuri,certuri,acuze,scuze.. (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/151115-provocari-barfe-zvonuri-certuri-acuze-scuze.html)

florynvl (X29 ZMT) 10-11-09 00:19

Re: Provocari,barfe,zvonuri,certuri,acuze,scuze..

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2794531)
cand masina lui PEE are 500 kg ... :)

nici chiar 500 dar nu cred ca are mai mult de o tona.oricum am vazut ca ii trage foarte bine

andreyWOB 10-11-09 00:21

PEE cate kile are masina ta ? florin zice de o tona...

rzn_vl 10-11-09 00:27

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2794531)
cand masina lui PEE are 500 kg ... :)

:))) nu mai mintii frate lumea ca nu are 500 KG are 1 tona... mi`as dorii eu sa aiba 500 KG...

rzn_vl 10-11-09 00:27

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 2794533)
nici chiar 500 dar nu cred ca are mai mult de o tona.oricum am vazut ca ii trage foarte bine

deasta si intreb lumea.. ca vreau sa ma dau sa vad cum stau..

rzn_vl 10-11-09 00:28

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2794540)
PEE cate kile are masina ta ? florin zice de o tona...

atat are 1 tona..

VL 77 SYD 10-11-09 09:59

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 2794559)
atat are 1 tona..

Hai fie... o tona (avea cineva o vb "cu sacul de ciment in spate, gletiera, canciog, etc" :lol: ) dar masina asta de drag are mereu si copilot, pe Marius. :lol::lol::lol: Saluta-l din partea mea. ;) Sa nu mai zici ca faci masini de 170 de cai cu 105 ca intr-o zi ti-o fura un pasionat de sub pod si ramai starter.:lol::lol::lol: Brovo Razvan, ai facut masina asta sa puna piciorul in prag. ;)

trafy-vr6 10-11-09 10:18

masina are picioare? no way....:shock:

rzn_vl 10-11-09 14:41

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 2795025)
Hai fie... o tona (avea cineva o vb "cu sacul de ciment in spate, gletiera, canciog, etc" :lol: ) dar masina asta de drag are mereu si copilot, pe Marius. :lol::lol::lol: Saluta-l din partea mea. ;) Sa nu mai zici ca faci masini de 170 de cai cu 105 ca intr-o zi ti-o fura un pasionat de sub pod si ramai starter.:lol::lol::lol: Brovo Razvan, ai facut masina asta sa puna piciorul in prag. ;)

Ms syd dar scuza`ma ca iti zic...nu am zis ca fac masini de 170 de cai vreau sa vad cum stau cu ele..iti dai seama ca ma fac dar totusi trage binisor bidonu meu...si de furat...crede`ma n`au nicio sansa...este urmarita prin GPS..pot sa o fure ca tot ii gasesc:D si atunci..nu cred ca le mai dau vreo sansa :peace:

rzn_vl 10-11-09 14:42

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2795059)
masina are picioare? no way....:shock:

Da are picioare:)) ca in fred si barney :))) ai vazut ce pedaleaza aia...asa am si eu doi in portbagaj si sa vezi cand am nevoie de fortza ce dau....:)))))

trafy-vr6 16-11-09 18:55

Provoc orice coleg de forum la o bila pe messenger. Dau eu fisele...:))

ice_wysss 17-11-09 18:56

Ma gandeam sa facem un concurs cu cele mai frumoase e36 din oras..e36 coupe separat,e36 limo separat..la final sa premiem castigatorul ..Ehhh..ce ziceti?
Suna periculos,trage fusta mai jos!Scuze..mai sus!

DannyKid 17-11-09 19:02

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2815994)
Ma gandeam sa facem un concurs cu cele mai frumoase e36 din oras..e36 coupe separat,e36 limo separat..la final sa premiem castigatorul ..Ehhh..ce ziceti?
Suna periculos,trage fusta mai jos!Scuze..mai sus!

Da, dar te duci tu si opresti omu pe strada(daca e altcineva care nu`l stii) si zici: Ba, noi am facut un concurs care e ce`l mai frumos e36 din oras Sedan si Coupe iar tu esti castigatoru la Coupe iar tu la Sedan. Asa o sa faci? :|

ice_wysss 17-11-09 19:05

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2816013)
Da, dar te duci tu si opresti omu pe strada(daca e altcineva care nu`l stii) si zici: Ba, noi am facut un concurs care e ce`l mai frumos e36 din oras Sedan si Coupe iar tu esti castigatoru la Coupe iar tu la Sedan. Asa o sa faci? :|

Este suficient ca am lansat ideea...fiecare de pe aici are prieteni care au E36..si ei la randu` lor au prieteni care au e36..asa ca ...nu`i asa greu..Ma exclud din concurs..Pot pune niste bani la premiu.;)Ma exclud ca sa nu apara discutii..Sa nu zica lumea..bai nene,ti`ai facut masina si acum vrei concurs..

trafy-vr6 17-11-09 19:06

i`m in ! hai ? cand ?

DannyKid 17-11-09 19:08

Sa inteleg ca trebuie sa facem o intalnie E36 Valcea-Rm.Valcea?
Sau doar poze pe net cu fiecare?
Eu spun ca e mai buna prima varianta.
@Trafy: apuca-te de tunareala repede :)))

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning