![]() |
Re: Performance Garage focsani
Nici o miscare pe aici... nimic Nou?
|
as vrea sa vad si eu un e34 m5 gri mat cu jante negru mat, daca se poate!:D
|
Quote:
|
Nu e gata bai baieti ! N`are bara pe spate si toba pusa. Zici ca e motocicleta ce fel se aude :))
|
Daca imi iau LAmbo doors , stie cineva de aici sa le instaleze ?
Stie cineva unde pot sa le instalez ? Am gasit la 500 euro ... Acum sa vad din ce oras e persoana poate ma duc la el , daca nu e asa departe ..daca nu sa caut prin fcs , daca e cineva priceput.. *astept sa imi raspunda baitul ala sa vad ce imi zice :D |
Quote:
:twisted: |
Pe bune ? Bogdane sper ca nu faci misto , ca eu vorbesc serios ca ma intereseaza
|
Quote:
|
Bun man , sa vb cu ala sa vad ce imi zice si sa le cumpar ..
Apropo mi-am inscris Golful : VN 86 CLN |
Quote:
|
Revin si cu o poza , ca parca alta viata e cand am Nr de vrancea , sau cand e inmatriculata masina...
Am vb cu ala si ma costa 500e balamalele .. Sa vad cand ma duc pe la el la bucuresti sa le iau .. o sa vb cu tine si de vopsit masina ... sa mai fac rost de bani si montez si vopsesc masina dac imi faci un pret bun ! Oricum o sa te sun eu , daca e ceva sigur 100% adica sa am toti banii ! |
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa il arat pana nu e complet...pt cei bin fcs e parcat in fata garajului.sap viitoare sper sa ii iau si bara spate si pragurile orig m si dupa o sa i fac o sedinta foto.
P.S. vorbiti si voi cu caldura sa vina mai rpd |
Ala are sa imi dea in Pentrium 4 , mi l-a luat de la un prieten si nu mi l-a mai dat .. eu am plecat in italia si el s-a dus si la luat de la ala...
Ca sa vezi ce prieten .. o poveste intreaga! Cand am venit acasa a zis ca mi`l da , dar e la bucuresti si cand se duce mi`lo aduce.. si asa a trecut 1 an si eu nu am mai vazut calculatorul ... :)) :)) :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning