![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
asa parca mai vi deacasa cam cat mai ajunde un motor de 1.3
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
eu l-am gasit la 300 ron cu acte...acum nu stiu cit mai e in alte parti.
|
Bine ca te-ai razgandit...bafta in continuare...
|
Quote:
iar mie numi trebuie cu acte mie imi trebuie decat motoru |
pai si cum treci noul motor in talon?daca nu ai actele pe el?
|
Quote:
|
pai asa mia bine il refaci pasta d ela 0 daca tot il desfaci.
|
pai oricum la al meu trebuie o reconditzionare de motor pana nu se incalzeste nu sta la relanti mai ales iarna sau nu numai cand e mai frig asa trebuie sa stau cam o juma de ora pana ajunge sa mearga normal cea ce nu e bine
|
pai nici un oltcit nu sta la relanti pe motor rece...tre sa stai si u sa se incalzeasca k sa mearga cum vrea muschiu tau..pana se incalzeste o ti si u din soc cam la 1000 si ceva de turatii si cu cat se incalzeste motoru mai mult cu atat creste turatia si u mai iei din soc pana se incalzeste de tot si atunci impingi socu de tot...atunci masina tre sa stea la relanti perfect
|
Quote:
|
pai il lasi si u mai intai sa se incalzeasca si dupa aia il reglezi...doar nu reglezi motoru la rece
|
asa este dar pun pariu ca o aprindere electronica ar cam schimba mult situatzia asta cine stie poate am si joc in aprindere+culbutori sau tacheti fiindca nu mereg rotund are un rateu am constatat chestiai asta si la itp cand sau luat gazele turatzia ne ste cat de cat constanta la relanti
|
nu cred ca o aprindere elecctonica te va ajuta mult...incearca mai bine si vezi ce ai in motor ca sigur e ceva pe acolo...si eu am la fel pe langa faptul ca merge intrerupt imi si afuma bujiile 3 si 4 si scoate fum ingrozitor de mult si isi tine relantiul dupa ce afum tot orasu.stiti pe cineva care face reductii pentru ceasurile de presiune si temp?vreau sa cumpar una urgent.
|
la mine e o problema cu socu...ori ca il trag ori ca nu degeaba nu imi creste deloc turatia nici o deosebire ce sa fie??
|
cred ca e din reglajele de la carb
si eu am patit asa si am mai umblat la regalje si apoi a functionat socul insa acum nu mai functioneaza motorul...azi il schimb. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning