![]() |
Re: Dezmembrez vw golf 2,3,4, passat B3, B4
Anunt valabil!
|
Un plafon de golf ii 2 usi si trapa?
|
Salut,un pret pentru volan-ul in 3 spite si manerele din interior cromate ?multumesc
|
M-ar interesa bara fata completa la GOlf 4 si cotiera, poti sa-mi faci un pret si niste poze sa mi le lasi cu pm?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am bari fata-spate golf 3 si golf 4 originale. |
pompa benzina pentru audi 100 din 1988 pentru motor 1,8 jetronic(injectie mecanica)merge si de la pasat cu motor cu aceasi configuratie.si pret te rog
merci |
pt un passat intermediar vreau un bord de ceasuri mfa si maneta de stergator cu mfa cu tot cu fire pana la tablou pt MFA.daca e pe alb ca la modelul pacific ar fi super. un pret te rog:D
|
Anunt valabil!
|
Anunt valabil!
|
3 Attachment(s)
vreau si eu o instalatie electrica partea de la motor pt motorul de mai jos.
|
Nu am.
|
Piese golf 3, 2, 4 usi, variant
capota,bari fata-spate,tragar, aripi, faruri, radiatoare,grila, usi,fuzete, planetare, airbag-uri cutii de viteza 1,4, 1,6, 1,8, 2,0 climatronic proiectoare hella macarale electrice bara spate variant haion variant motor 1,9tdi compresor aer conditionat radiator aer conditionat trapa electrica Passat B3 usi fata- spate, capota portbagaj, cutie de viteze Passat B4 usi fata-spate bara spate variant cutie de viteze 5 trepte Golf 4 aripi, usi, haion, punte fata, airbag-uri, suport pahare bord trapa electromotor alternator suporti motor , cutie scaune fata, spate __________________ Piese vw golf 2, golf 3, golf 4 Tel. 0721529256 |
Piese golf 3, 2, 4 usi, variant
capota,bari fata-spate,tragar, aripi, faruri, radiatoare,grila, usi,fuzete, planetare, airbag-uri cutii de viteza 1,4, 1,6, 1,8, 2,0 climatronic proiectoare hella macarale electrice bara spate variant haion variant motor 1,9tdi compresor aer conditionat radiator aer conditionat trapa electrica Passat B3 usi fata- spate, capota portbagaj, cutie de viteze Passat B4 usi fata-spate bara spate variant cutie de viteze 5 trepte Golf 4 aripi, usi, haion, punte fata, airbag-uri, suport pahare bord trapa electromotor alternator suporti motor , cutie scaune fata, spate |
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning