Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dictionar/Intrebari/Raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/150-dictionar-intrebari-raspunsuri.html)

COObra 14-05-05 09:41

se poate si depinde de ce motor vrei sa faci
de exemplu la calibra daca nu ma insel trebuie doar sa schimbi chiuloasa.
la bmw la motorul de 2000 e mai greu pt ca motorul cu o axa cu came are transmisia pe curea iar cel cu 2 axe are transmisia pe lant, iar delcoul nu mai e actionat de arbore (ca la dacie) ci e undeva in capul chiuloasei si este controlat electronic.

Dodger_ 15-05-05 06:49

in cazu meu e vorba de Lancia Y, cu motor de 1.2 :oops:

si la calibra si bmw cam cat costa distractia asta?

orlando 22-05-05 10:50

astazi m-am luat cu un tovarash la o abreviere auto folosita de Volkswagen la noul Passat si nu numai DSC...stiu doar ca are legatura cu transmisia si la o masnia care are DSC nu are levier ci are in spatele volanului pedalele \"+\" si \"-\" ptr a skimba vitezele....ma lamureshte si pe mine cineva ce inseamna DSC? :roll: :roll: :roll:

@tt@ck 23-05-05 08:23

Salut!
DSC= Dynamic Stability Control si si pe scurt acest sistem electronic actioneaza pt a tine masina pe traiectoria aleasa de sofer, atunci cand se conduce la limita!

Dodger_ 26-05-05 15:34

ati putea sa puneti o lista cu modificarile posibile la masina si preturile??
ca am inceput sa strang pt cand o sa am carnet... si ma duc sa lucrez la vara sa mai fac ceva lova

warranty_4_cars 03-08-05 13:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
astazi m-am luat cu un tovarash la o abreviere auto folosita de Volkswagen la noul Passat si nu numai DSC...stiu doar ca are legatura cu transmisia si la o masnia care are DSC nu are levier ci are in spatele volanului pedalele \"+\" si \"-\" ptr a skimba vitezele....ma lamureshte si pe mine cineva ce inseamna DSC? :roll: :roll: :roll:

DSG poate - -Direkt-Schalt-Getriebe

filip-s 02-09-05 10:33

Hai ca-mi iau inima-n dinti si intreb si eu:
Pe masina cu carburator, castig ceva daca pun filtru sport? Merita investitia sau nu? Fiecare zice altceva, pe net scrie una...... Deci eu ce sa mai cred?

cioli17 02-09-05 12:20

termina ma cu prostiile

tine banii de filtru si schimba motoru :)

kip in taci

filip-s 02-09-05 12:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
termina ma cu prostiile

tine banii de filtru si schimba motoru :)

kip in taci

Iarasi tu!!! :blahblah:
acu` pe bune! poate m-am mai gandit si nu vreau sa schimb motorul inca. Sa consideram asta ca si un exercitiu de tuning pana la transformarea finala.

cioli17 02-09-05 12:47

muhahahahahaha

:lol: :lol: :lol:

asta-i tare

:lol:

tng 19-10-05 22:03

Ce inseamna Angel Eyes ? :oops:

tng 23-10-05 09:25

Nici un raspuns ..... :(

GolfuletzS 23-10-05 09:29

1 Attachment(s)
uite asta inseamna angel eyes :D

adik cercul :D ala dl Far :D

tng 23-10-05 09:33

aham .. am inteles ..ms GolfTuning :wink:

bmw-ripper 01-12-05 17:12

ce inseamna

Am o skoda fabia 1.2 HTP

Pe mine ma intereseaza sa aflu ce inseamna aceste innitiale (HTP)
:D

All times are GMT +2. The time now is 14:00.

- Copyright 2026 4Tuning