![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
Am terminat si am trimis mail-ul cu desenul azi dimineata, particip cu unul singur dar sunt multumit de ce a iesit:D. Cand am voie sa-l postez si pe forum? pe 13/14 martie?
|
Cand o sa fie facute publice rezultatele ;)
|
2 Attachment(s)
Atunci asteptam... :D
Acum ca au fost facute publice rezultatele imi public si eu desenul cu care am participat la 4tuning days, din pacate nu m-am incadrat in tema dar n-am crezut ca o masina de drift trebuie sa fie neaparat japoneza si sa aiba rollcage:|. Attachment 1366612 Urmeaza un R8 la care am inceput doar schita, poza am facut-o acum 1 minut, in zona parbrizului si a spoilerului din fata le-am facut adineaori pentru ca aseara am uitat desenul pe birou si cand a venit fratemiu sa se joace azi dimineata n-a avut loc si a tinut mouse-ul pe desen X(X(X(. Erau oricum si niste linii ajutatoare care trebuiau sterse... Attachment 1366611 Sper ca in maxim doua saptamani sa termin si R8-ul. |
Super mercedes-ul ...ma dat pe spate....
Masina adevarata |
Mersi pentru aprecieri.
|
1.bravo cu mertzanu....eu daca eram in juriu faceam abstractie de tema(care una peste alta a fost stupida si puerila) si-ti dadeam un premiu.....
2.nu strica desenul cu "R8"....alege alt fundal...sau macar muta scrisul mai in spate(in ultimle 2 patratele si asa echilibrezi un pic si compozitia);) |
tek_tm3, mersi mult pentru aprecieri, in legatura cu R8-ul ma tem ca e cam tarziu deja am inceput sa hasurez si nu mai dau inapoi, oricum sper sa va placa :D.
|
prea tare mercedes-ul ..il ador :X
|
abia astept sa vad R8-ul , bafta !
|
Am fost plecat week-end-ul trecut la munte si acum sunt plecat din tara, dar am reusit sa-l termin. Cu toate acestea, poza cu desenul arata (comparativ cu desenul) oribila. O sa fac o fotografie cu aparatul meu cand ajung acasa, cred ca e cel mai bine.
|
Eram tentat sa zic ca toti zic asta, in poza e naspa, da pe foaie ii LUX LUX :lol:. Dar avand in vedere ultimele desene ale tale, sunt convins ca si acesta va fi la fel de frumos. Asa ca asteptam ;)
|
Radu, faza e alta, ca imi cunosc aparatul si stiu cum iesea cu el o poza cu un desen de-al meu, si vad ce a iesit cu asta, si de-aia astept sa-i fac o poza cu el:D.
|
Ce-a progresat pustiu asta , am citit de la inceput pana la sfarsit , si ... da se vad progrese . Bravos !
|
1 Attachment(s)
O poza mai aproape de realitate (dar totusi departe), parere chiar obiectiva.
Stiu ca jantele nu arata prea bine. Attachment 1407715 Am facut o achizitie importanta, in sfarsit mi-am luat un fixativ, un set de creioane cu mine de grafit Derwent 9H-9B, estompe, o ascutitoare cu smirghel, niste creioane woodless si niste batoane de grafit pentru cand ma voi apuca de portrete. |
Maaaaaaaaaxim:D
Foarte frumos domnule foarte frumos.Tine-o tot asa. P.S. Hai pe mess:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning