![]() |
Re: How about piercing?
Quote:
numai cei avizati cunosc si stiu... cum spuneam si acum o pagina "imi place piercingul ascuns" iulia te pup :* ;) |
heheee... vedeti? piercingul face o femeie mai interesanta, clar asta ;)
|
Quote:
|
MUHHAHAHA ....
I'am happy prietena mea si-a pus pierce in zona buricului Hehe cu toate ca initial am fost sceptic pot spune ca acuma chiar imi place si imi pare rau ca nu am sustinut-o de la inceput\ Multumesc celor care mi-au raspuns anterior ... o sa pun o poza ....saptamana asta sper |
:lol: doamne ce senzatii tari ai cand te saruti cu o tipa cu pierce in limba... te trec fiori :D
|
Quote:
am dat de una care imi facea atatia nervi pe motiv ca nu stia sa sarute...mama mama ... ce imi venea sa dau cu ea de pamant ! |
mustang...poate acelasi lucru zicea si ea de tine,ca nu stii sa saruti! nu tot timpul intalnesti fata care sa-ti convina cum saruta, ala era stilul ei,la altii placea la altii nu( printre care si tu)...:D .... interesant ar fi sa iti pui cercel in limba cu magnet ...oare ce s-ar intampla cand au amandoi magnet sau unu cercel normal:lol: :lol: :lol:
|
in primul rand tipa de care zic eu ... avea atunci 14 ani ...daca nu ma insel ... eu aveam 16 ... ma rog : nu asta e important !
depinde cum nimeresti magnetii...daca e sud cu sud...fizica :) |
Quote:
|
Quote:
|
... na comparatie..
ai VR6... smechera.. senzatie (sa zicem tipa) dak ai pus turbo .. (pierce) s-a cam terminat cu smecheria :D |
mie im plac fetele cu tatoo pe spate la noada si cercel pe limba :D
|
Quote:
adik intri pe turbo sistem :lol: |
imi place sa vad o tipa tatuata dar nu stiu daca mi-ar place ca prietena mea sa isi faca un tatuaj
|
pai... de ce nu?
unul discret asa, in zone doar de voi stiute... nu-i rau, nu? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning