Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Oltcit Club 11r !!! (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/146384-oltcit-club-11r.html)

haXxor 03-05-10 22:27

Re: Oltcit Club 11r !!!

TR BUM revine in forta!!! :twisted: lumea fierbe de nerabdare, gata... intrarea e facuta... acu trebuie prezentata masina... LIVE!!!:shock:

y_u_s 03-05-10 22:29

Care frate, ce atata agitatie eu nu cred ca a schimbat mai nimic..poate setarile /:)

haXxor 03-05-10 22:31

Da... setarile au fost L (loud), acum sunt XXL (extra extra loud)

yo_tibitzu 05-05-10 13:07

La SQ s-a gandit cineva???

pilula20 05-05-10 13:10

Quote:

Originally Posted by yo_tibitzu (Post 3335484)
La SQ s-a gandit cineva???

eu m-am gandit , ti-am zis-o si la romexpo ;)) la mai mare si dabea astept sa ascult si eu bumuletzul ;)

animalutz 05-05-10 13:36

Hai cu muncaaa! Lasa chat-u pe net ca toti vrem sa ascultam bum-ul! :D Need Help? :P

yo_tibitzu 09-05-10 01:18

https://www.youtube.com/watch?v=8TaGneRB1QU

Si inca se lucreaza,Ne vedem la CLUJ.... :lol:

yo_tibitzu 12-05-10 20:05

44 Attachment(s)
Si cum jucariile vechi au plecat asa au venit si cele noi...S-au schimbat niste scule,s-au mutat niste cabluri,s-au mai adaugat cateva, am schimbat si pozitia amplificatoarelor,am schimbat si pe la bord ceva si pe la scaune...trebuia un car-pc,un bord si fete de usi custom dar cum timpul a fost scurt si bugetul pe 0 am ramas la cele vechi...:-):-)

Incerc alta varianta de distractie si mai pe scurt spus ""Wall-ul"" :twisted: ...Cum ne-am obisnuit masina este facuta sa cante tare,bine si pentru mult timp este acelasi proiect de show car la care ma tot chinui de ceva timp...totul este gandit si facut/construit de mine :-) asa cum m-a dus capul si asa cum am stiut eu mai bine inclusiv proiectul incintei care s-a constatat ulterior ca are un acordaj destul de low undeva pe la 32-33hz :rolleyes2.....Nu a iesit totul perfect,greseli sunt ...dar ce a iesit mie imi place si sunt multumit...;)

:arrow:Incinta este facuta din mdf de 18mm,fata tripla,cu conectori "dedicati" cablu de 10mm de cupru si suruburi :lol:,acordajul undeva pe la 33hz, spatiul dedicat difuzoarelor este putin peste 310L....

:arrow:Am apelat la un procesor de sunet de la Clarion si mai exact CLARION EQS746 care ma uimeste cum "atinge" amplificatoarele cu 7v pe pre-out la fel ca si egalizatorul pe 7 benzi care functioneaza superb...:o

:arrow:Playerul este un ALPINE CDE-100EUB foarte usor de utilizat care impreuna cu procesorul chiar isi face treaba...:lol:

:arrow:Subwooferele sunt din categoria "grea" ca sa zic asa...SPL DYNAMICS SPL-460D1A (Capul de serie de la SD)...Varianta de competitie a lui 460d1 ...iar ca specificatii bobine 2x1ohm/ 3000w rms/8 spidere/bobina de aluminiu din platbanda in 8 straturi si rezista pe termen scurt la peste 40000w SI SUNT ROSII. :lol:

:arrow:Restul sistemului a ramas cam acelasi:

Rockford Fosgate T40001bd pentru subwoofere
DLS CA23 pentru medii/inalte
Medii/Inalte Digital Design
Doua baterii PowerCell pc3000
DVD N-Box
8 trasee 0 awg
+ multe altele...

Mai multe o sa intelegeti din poze...O sa revin cu un filmuletz si cu alte poze in cursul zilei de maine si o schema a sistemului audio in scurt timp...
Sistemul suna foarte bine destul de echilibrat momentan subwooferele sunt noi si nerodate dar pe zi ce trece suna mai bine si o sa fie loc mereu de si mai bine ...:D

Danutz Bratosin 12-05-10 20:34

Stiam ca esti putin nebun da tu ai intrecut nebunia:lol: oare o sa reziste geamurile???:shock::lol:

tudor.sr 12-05-10 20:52

Bine asa!

valitataye 12-05-10 20:59

:shock::lol:

roli 12-05-10 21:23

vad ca a aparut o moda noua, asa numita moda

WALL:lol::twisted:

felicitari pentru noua achizitie

b01uxd 12-05-10 21:45

man..te astept pe la bucuresti cu oltcitu pt o auditie:D, io la tine, tu la mine:D

yo_tibitzu 12-05-10 22:11

10 Attachment(s)
:arrow:

yo_tibitzu 12-05-10 22:14

Multumesc baieti!!!

Hai ca nu sunt chiar nebun :lol:....iar o auditie facem :D...saptamana viitoare daca se mai face vre-o intrunire oltcit o sa vin cu cea mai mare placere...Cat despre moda wall...este tare dificila si costisitoare dar se merita...;)

PS...Geamurile fac fatza foarte bine....in schimb cedeaza usile...am strambat balamalele si am rupt bolturile de la balamalele de la usa dreapta...:rolleyes2 s-au retezat pur si simplu...

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning