![]() |
aaaaaaa steph nu solnitze
supernove tre sa-ti iei :wink: |
DnI tu t contrazici cu oameni cu masini nemodificate (de fapt si topicul se refera la masini nemodificate)!!! merci tata cu amortizoare sport si pneuri late si cu oltcit iau curbe fara probleme pt k deja nu mai conteaza marca masinii ci tipul amortizoarelor (exagerez un pic si greutatea, dar intra tot in tipul amortizoarelor)...!!!!!! pace!
cielo beats slz si sn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
eh prefer sa raman la cielo da sunt curios care pe care intre voi 2 :)
|
eu mizez pe Solenza
|
cielo :wink:
|
Luca stie!!!!
Cielo merita mult mai mult deoarece: pret la fel, masina mai buna, finisaje mai bune. doar si pt motivele astea si merita sa iti iei mai mult un Cielo |
Shadow poate ca la partea cu finisajele ai dreptate or fi mai bine facute la cielo decat la solenza/supernova dar la partea cu motorul te contrazic eu spun ca motoarele facute de renault sunt mai bune decat cele de pe cielo care am inteles ca sunt asemanatoare cu cele de pe opel kadett :)
|
aici poate gresesti desi sunt motoare frantuzesti poate nu sunt asa bune sau poate sunt mie imi place mai mult cielo decat solenza .....
|
Offtopic: Frate ce tare Horatiu il contrazice pe Shadow si NEbunu in contrazice pe Horatiu urmeaza sa-l contrazica cineva pe NEbunu si stam aici 2 zile. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
offtopic.....te lasa sa ma contrazici tu asa ca nu mai astepta go for it
|
Motoarele de CIelo intr-adevar sunt facute dupa opel kadett...tocmai de aia sunt mai bune decat cele de pe SLZ. Tu compari un motor de OPEL cu unul de Renault???
|
parerea mea e ca motoarele de opel sunt mai slabute decat cele renault da imi place mai mult la cielo aspectul ext
|
La Cielo, cand te lasa articulatia, poti f usor sa-i cumperi piese de opel care tin mult mai mult decat pivotii made in colibasi :?
|
Din punct de vedere al ampatamentului si al porbagajului si la finisarilor exterioare sa zicem ca cielo e superior fata de solenza dar din punctul de vedere al motorului si pretului accesibil tinand cont de dotari Solenza este peste Cielo.... :)
|
Pana la urma e o problema de calitate vs. pretz...ca de altfel o chestie normala de care ne lovim in fiecare zi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning