![]() |
Re: E36 - 320i...
corect.Jakal mii de scuze daca au deranjat vorbele mele dar stii cum e..nu cred ca e un motiv sa vb asa exemplul am zis cine pe acel thread pt simplu fapt ca postez mult.Stau f mult de 4tunig si crede-ma ca din 24 de ore......pe putin 12 ore stau aici!Sunt multe feluri de jante.Ca o parte din voi sa stiti....sunt un mare fan BMW....in orash mi se zice obsedatu(fetele avand tendinta sa creada altceva).Unii ma striga asa altii BMW sau altii VANOS depinde cum au fost invatati deoarece cunosc BMW-urile dupa sunet.In 5 ani acuma fac 6 de cand ma numesc fan BMW am tacut si am invatat la BMW-uri atat cat sa fiu in stare sa ma aliniez cu altii la cunostinte.Nu vreau sa par ca ma dau mare.....dar atunci cand vine vb de BMW vreau sa am si eu un cuvant de spus!Te respect atat pe tine cat si pe celalti pentru munca depusa in proiecte si achizitionarea unui BMW ca atare si sper pe parcursul vietii sa urmez exemplul vostru demn de urmat si de altii si sa ma realizez luandu-mi un urs!Sper sa nu fie prea tarziu si sa nu apuna era E30 ca mor de tot!respect in totalitate!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in loc sa iesi in oras sa te plimbi cu masina o ti in fata blocului si tu pierzi vremea pe 4tuning |
Ramai la cunostintele tale.Pentru drift burn si cerculete nu sunt recomandate motoarele VANOS se pare ca am uitat sa specific folosirea lui.Nu ma crezi intreaba-l pe Danny LAF ca eu asa am facut.SI apropo de ALpina.....e firma separata la fel ca Hartge si ca AC Schnitzer si ca GPower si ca ce firme mai stii tu de la BMW!Daca acolo scrie ALpina si am aratat si in anunturi si am vazut si pe alte site-uri..........tu vii si zici ca nu e asa.Deci ceilalti nu cunosc numai tu esti singurul ce cunosti la asa ceva!CUnoscatorule....nu mi-o lua in nume de rau dar nu asa se face!
|
Quote:
eu zic in felul urmator,ia o gagica Fu.........eo....si calmeaza-te daca nu esti destul de calm,ia un calmant :) daca nici calmantul nu isi face efectu nu mai sta la calculator .. te rog frumos nu mai abera atat de topicul asta ca eu deja nu te mai suport:) ma deprimi ! |
daca te deprim ia un calmant ca face bine la inima ca nu cumva sa faci fereasca dumnezeu vreo trasnaie!Nu ti-a cerut nimeni parerea sincer.Nu inteleg de ce trebuie sa fii tot timpul cel ce are de zis ceva!Apropo felicitari pt achizitie frumoasa pisicutza!N-am nimic cu nimeni....numai ca omul spune ca e cunoscator.bravo lui!Numai te rog ceva........nu te mai baga in seama singur indiferent de ce fel de moderator esti.Pe threadu laf V8 am sters toate comm mele!Asta ai vrut asta am facut!Lasa-ma sa-mi vad de ale ale mele si tu de ale tale!Eu n-am BMW eu nu cunosc.bravo tie bine ca cunosti tu ma bucur pt tine!Eu nu am nimic cu tine se pare ca tu ai!In fine.....esti za best!
|
Quote:
P.S-Sustin ce a spus Marian :D:D:D |
Quote:
Dar dc sa iei un 320i numai pentru drift burn si cercuri? Pana la urma nu pentru astea exista masinile astea. Tu probabil ca nu vezi realitatea. Oamenii isi cumpara si pentru altceva masini nu doar ca sa faca drift si burn cu ele. Mai citeste odata postul meu am zis ca alpina e alpina si nu sunt facute de bmw, nici macar nu ai citit tot ai sarit peste cuvinte. Dai cu zoom pe janta la 5aru ala perlat si vezi ca are stanta BMW pe ea. PS: sustin ce a zis marian |
sunt vinovat!iertare
|
Quote:
FOLOSESTE GOOGLE,COPY PASTE LA TINE IN "PROCESOR" SI ATUNCI TE APUCI SI SCRII :) daca vrei sa nu mai rada baietii de tine,aia din botosoneni de te striga VANOS PE STRADA |
auzi daca esti bun la dat explicatii..............la a-mi sterge contul cu totul stii?deci serios vorbesc.contul cu toate comentarile mele.daca o poti face te rog fa-o...si vino in Bt sa stam de vorba poate te mia dumiresti in privinta cunostintelor!astept un eventual raspuns de la tine si serios acuma!
|
Quote:
serios acum, nu terbuie sa nu mai intri pe forum sau sa ti se stearga contul pentru atat. Sau asta e viata ta virtuala si te afecteaza ? |
Quote:
daca as putea te-as sterge de tot dar din pacate nu sunt moderator:) prietene eu tiam dat un sfat;) daca tot impartasesti informatii, ar trebuii ca ele sa fie corecte:) nu eronate :) am prieteni multi in botosani,nu vreau sa "mia" dumiresc in privinta cunostintelor tocmai cu tn,daca am nevoie de cunostinte stiu eu pe cine sa sun !sau cu cine sa ma intalnesc, si eu vorbesc la fel de serios:) nu o lua personal,doar ca ejti penibil aici pe forum ejti prea "forumist" |
in bucuresti am sa vin.mai dureaza putin sa temin BAC.SI ne int sincer ca mi-ar face placere nu as avea de ce sa nu vin!poate am si o viata virtuala de ce nu!Daca sunt penibil.....lasa sa fiu asa sa ma stiti voi asa......73dy........daca ai ceva a-mi zice ma gasesti pe mess.Daca iti iei cinciaru trage o fuga pe la mine si discutam altfel!Te respect si bafta cu trearu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning