![]() |
Re: Fiat Bravo
[QUOTE=AlexXx-4ti;816446]
Quote:
partea tapitata cu putina atentie se ia jos si se pune la loc fara probleme, cit despre scaune niste huse tuning culoarea masii si este rezolvata problema, oare as putea sa acopar partea de plastic cu fibra sa le finisez cu smirglu si apoi sa le vopsesc sau mai trebuiesc si chituite? si eu ma gindeam tot la culoarea masinii... |
2 Attachment(s)
Florine eu am incercat si merge am dat cu un spray ceva transparent se evaporä repede in 10 min poti da cu ce culoare vrei tu nu te gindi la chit pentru cä partea de plastic la usi nu este fix ci flexibil si nu va tine .
Sau ai vreun service-auto in apropiere nu-ti cere nimeni banii dacä intrebi un vopsitor auto ce ai putea face si eu am avut problemä cu o oglindä si am vrut sä dau cu chit spray si vinzätorul mi-a zis sä nu dau cu asa ceva cä nu va tine vopseaua a incercat si el si mia recomandat sä aplic acel spray transparent numai pentru plastic si tine .Inainte de asta am avut probleme cu carcasa de plastic de sub volan si de la niste blugi cu fermuar am zgiriato am finisato am dato cu spray si dupä asta cu culoare si sunt aproape 2 ani de cind am fäcut asta si nici nu se va da jos usor . Uite si produsul ..:-ideal pentru spoilere,oglinzi si tot felul de plastic. |
Quote:
tuning is not a crime |
astept foto ,existä destule in materie de tuning in ziua de azi depinde cum au fost finalizaze ,chiar si cu acelasi produs o altä idee schimbä rezultatul;)
|
Quote:
ma bugur ca am gasit acest forum mai schimbam o idee... si stii cum este mai depinde si de buget, ca de idei presupun ca nu duce nimeni lipsa, oricum e un viciu8) ,sper sfirsitul asta de saptamina sa am ceva timp sa ma ocup si de masina... |
Quote:
|
Quote:
Incearcä sä mergi normal färä plecäri de pe loc sau säi dai cine stie cit gas cind la citiva m.trebuie sä opresti la semafor sau la vreo trecere de pietoni. Stii cum este fiecare poate pune piciorul pe gas dar nu oricare stie sä si meargä cu masina economic . Incearcä sä te scapi si de lucrurile care nu iti trebuie si alea iti consumä dacä sunt grele si le plimbi färä sä iti trebuiascä. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
sunt nou pe acest forum si m-am gandit sa-mi fac intrarea cu cateva poze cu masina mea (Fiat Bravo 1,6 16V 105CP an 2001) - o masina foarte reusita cu care nu am avut probleme !
|
P.S. Masina am cumparat-o din Germania acum 2 ani cu suspensie Eibach (garda la sol -40mm) dar acum am revenit la suspensia originala care este mai moale si mai potrivita pentru drumurile din bucuresti.Poate la vara revin la arcurile Eibach care deocamdata asteapta !:D (este foarte simplu de schimbat suspensia) (in pozele de mai sus are suspensia de acum adica cea originala Fiat)
|
Quote:
tuning is not a crime |
1 Attachment(s)
[quote=ronix4000]sunt nou pe acest forum si m-am gandit sa-mi fac intrarea cu cateva poze cu masina mea (Fiat Bravo 1,6 16V 105CP an 2001)
fainä masinä dar auspuff-ul nu mai poti sä-l ridici nu cintä la gropile din Ro nu o spun din räutate dar eu dacä nu aveam cirligul de remorcä as fi rämas in Ro färä spoilerul de spate la Petrom la intrarea din Tim,citi kw ai sau mai ai si chip Attachment 248128 |
toba finala era deja coborata de cand am cumparat masina pentru ca in germania nu era nici un fel de problema dar in romania este putin mai dificil de mers cu ea asa...Cel mai dificil era imediat ce am cumparat masina pentru ca pe langa faptul ca toba a fost coborata , era si masina lasata datorita suspensiei sport.Am in plan sa mai ridic putin toba dar in limita in care imi permite bara spate pentru ca nu as vrea sa o decupez.
Cat despre puterea masinii este cea din fabrica adica (105 CP) pentru ca nu s-a umblat la chip dar mi se pare ca este mai mult decat suficienta pentru greutatea masinii. |
Salutare fratilor......
:cry: Tragedie....trebuie sa-mi vand ficatelul!!!!:cry: E un bravo 1.6 din 2001 full ....adica chiar si cu piele....care merge excelent...la care am schimbat tot (ca doar era pentru mine)......daca e cineva interesat sa-mi scrie pe [email][email protected] vreau sa o dau numai cuiva care chiar iubeste genul asta de masina ...ca eu in targ nu am de gand sa o duc.Nu as da-o pe nimic in lume(doar am fost primul care a cerut aici sa infintam un club fiat bravo) dar trebuie sa-mi cumpar casa...asa ca fiecare banut acum conteaza. Respect,:???: |
sal . in legatura cu consumu eu cu punto de 1.2 60 de cai scot in oras 10, 11 la suta:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning