![]() |
Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430
Gallardo de la SE si modelul anului 2006+ a scos timpi mai buni ca F430 pe nurburgring. E chestie de gust intre cele doua.
PLus ca Lambo e mai exclusivist. Uitati-va la cifrele de productie. Lambo produce 1/2 din cat produce Ferrari. Eu cred ca ar trebui sa le conduceti pe amandoua pana sa va dati cu parerea intr-un mod asa radical. |
Eu cred ca ar fi bine sa fie cum spui tu insa masinile astea nu sunt de circuit.
Pe strada e altceva. Cand mergi cu ea pe circuit. Intradevar cel care a deschis acest topic trebuia sa aduca masinile la test apoi sa ne dam cu parerea. |
deshi.... Lamborghini e preferatul meu ... Ferarri ramane Ferarri :evil:
|
corecta remarca si inca nimeni nu a batjocorit ferari asa cum face concernul vw cu lambo.
Cat de idiot trebuie sa fi sa pui tractiune de tip audi pe lambo? Pai voi nu stiti ce tractiune avea lambo si modificat motorul ducea 1400cp. Dar cau de tampit e sa folosesti acesorii de bord de la audi in lambo. Niste jigodii care fac totul in goana dupa bani si nu au respect fata de client. |
Macar accesoriile de bord de la audi functioneaza. Si macar masina e fiabila si toate echipamentele de pe ea functioneaza mai mult de 2 luni..Sistemul 4wd de pe lambo foloseste alte setari decat cel de pe audi.. e setat mult mai sport. Nu se compara..Inteleg ca ai ce ai cu audi ... dar macar atat poti sa recunosti ca audi a scos lambo din faliment si a ridicat standardul de calitate cu mult.
Apropo daca fac totul in goana dupa bani de ce produc 1/2 din cat produce Ferrari..? Personal as alege fara sa stau pe ganduri F430. :D |
Ma bag si eu in discutie pentru ca am condus una din masinile astea din versus si anume Lambo Gallardo.E vorba de un prieten care are un restaurant in bucuresti.In fine, nu asta e important ci feelingul indescriptibil pe care il ai cand conduci o masina ca asta.Frica + adrenalina pun stapanire pe tine instant imediat cu apesi acceleratia.Turele cresc si cresc, nici o secunda nu ai timp sa te bucuri de peisaj, toate simturile se ascut si incepi procesul de contopire cu masina.Consider ca sunt norocosi cei ce au acest feeling in fiecare zi si mai mult de atat cred cu tarie ca sunt putin cei care pot stapani o masina ca asta.
Daca exista ceva pe lumea de care mi-as dori sa fiu dependent, cu siguranta una din masinile astea ar face treaba pana la capat cu brio. Ferrari inca nu am avut onoarea sa conduc, dar cu siguranta , asa cum spun si altii este o bijuterie tehnica de invidiat si trebuie sa avem mult respect pentru ambele firme in cauza. In final, consider ca o masina ca cele mentionate in versus "te conduce", nu o conduci tu. O zi buna si daca o sa am ocazia sa conduc un Ferrari am sa revin cu detalii. |
Quote:
BLASFEMIE! asta face audi nu am nimic cu audi si-mi place dar fiecare la locul lui |
nush ce sa aleg ferrari ji lambo imi plac la fel de mult
|
Am avut ocazia sa ma urc in ambele modele de curand, e drept nu sa le conduc, iar lamborghini mi s-a parut o masina foarte incomoda pentru oricine are peste 1.80 m. Daca esti mai gras probabil ca e imposibil sa te urci in masina. Ferrari nu este nici el mult mai comod, dar macar poti tolera pozitia la condus. In Romania amandoua masinile sunt in general greu de condus, poate garda reglabila de la Lambo sa te ajute putin prin orasele noastre europene. Performantele sunt asemanatoare, asa ca am ales Ferrari pentru design si un interior ceva mai spatios.
|
lambo clar :D
|
Quote:
|
pff lamborghini facea utilaje tractoare combine si multe altele etc. credeti oare ca poate sa iasa chiar o bijuterie de la o astfel de marca... nu zic nu italianca face minuni :) este ceva deosebit ceva de care te poti indragostii usor dar ferrari a fost primul si cred ca de aceea ferrari ramane ferrari nu stiu daca aveti idee de ce a inceput lamborghini sa faca masini dar eu stiu ;) lamborghini este o replica la ferrari dar ferrari ramane mereu un original ferrari este facut din dragoste nu pur si simplu din razbunare deci mai pe scurt aleg ferrari :) nu am condus si probabil nu voi conduce , nu imi pot da o parere din experientele altora dar imi dau o parere din suflet si aleg ferrari :) Numai bine .
|
vreau sa spun ceva.am vazut un tigan din magurele cum nenorocea un ferrari.nu stiu cum si l-a luat,cert e ca si-a luat.asta ii cam stirbeste din reputatie.daca orice cocalar cu bani isi poate lua un ferrari,mai e el o masina exclusivista?ca parca asta-l deosebea de baby lamborghini asta
|
pff bani sa ai ca masinile oricum vin sunt multe moduri ;) la asta nu te gandesti poate nu era nou din fabrica luat de el , nu cred ca daca un idiot cu bani isi poate achizitiona o asemenea masina trebuie sa judeci gresit marca respectiva :) de ce un mosneag care deabia se mai tine pe picioare conduce o masina de 200 de cai putere sau chiar mai mult mai gandeste inainte sa zici ceva daca avea lamborghini ziceai la fel despre lamborghini ? oricum cred ne deplasam un pic de la subiect :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning