Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

holdo 11-04-06 15:53

Re: Satu Mare ?

mey da ce sectorist de treba!!! :) ar putea sa ne inteleaga pel putin asa si astia de la circulatie :)

holdo 11-04-06 16:18

...in curand o sa pun si eu poze cu masinuta mea :) ...nu va asteptati la nush ce, ca e stock! dar merge fainut :)

holdo 11-04-06 17:19

...si sper sa puneti si voi poze! cu masinile voastre sau tot ce gasiti prin oras :)

Criwar 11-04-06 20:42

cat te-a costat NOS-ul juana_man?...se merita sa bagi pe asa masina nos? imi place pasiunea ta...si eu mi-as tuninga masina de as avea bani si multi altii...dar mai astept...poate poate la vara pica ceva :)...
poze..urmeaza...am ceva mai vechi dar era tare murdara masina :)...
poze cu masini de prin oras...dak le fac cu telu se vad f penal...si pana scot telu din buzunar o ia masina din loc :)...poate astia kre is la plimbare pe jos si vad masini parcate...fotograti baieti

Spark 12-04-06 10:39

mda ... stati sa imi iau intai tel cu camera .. ;)

ben23half 12-04-06 12:09

sa traiti frati vitezomani! deci pt cei care is tentati de o liniutza cu prietenii locul ideal a fosta gasit...sau paote il stit si voi! am dat cu holdo acolo o liniutza si e super locul.. iesirea din sm sper zalau...pe dreapta...linia aia lunga...ffff lunga! incercati si nu veti fi dezamagiti!

ben23half 12-04-06 12:24

SALIVATI CU POFTA dupa asa ceva???? eu da

7 Attachment(s)
ce imi place mie!!!.....voua va place?....sau am eu gusturi proaste la masini???

Criwar 12-04-06 13:43

juana_man are dreptate...se mai gaseste si pe aici poate cate unu care da repede tel la politie sau are ceva preten...si ei stiu totul...tot ce se discuta si nu e legal...in PM...sau pe mess...sa nu fie probleme...

Criwar 12-04-06 13:45

scuze de offtopic..dar dc draq ii ora la care postez cu 3 ore in urma orei actuale? ce ma poate enerva...

2 fast 4 U 12-04-06 13:46

Liniutze se pot face oriunde in sm!!!!ca loc este destul!!!tre sa ai tupeu sa te bagi si sa ai bulan sa nu vina garda peste tine.nu?iar pe amatiului s-ar putea lejer da ii nashpa drumu:((las ca gasim noi si un loc bestial de distractii:D

ben23half 12-04-06 14:00

da...se pot face liniutze oriunde...dar acolo e super locul..macar incercati mai...mergeti si vedeti...si mie holdo mi-a zis...si ne-am inteles si am mers sa vedem care e dif intre masinile noastre! daca vreti sa faceti in alta parte ghinion...

ben23half 12-04-06 14:01

mai....se stiu locurile astea de cei care fac liniutze...dar drumul asta e bun ca e ferit de trafic si poti sa mergi lejer cu 150 pt ca e linie ff lunga.....cam 3 km...ceva de genu

2 fast 4 U 12-04-06 14:08

Quote:

Originally Posted by ben23half
mai....se stiu locurile astea de cei care fac liniutze...dar drumul asta e bun ca e ferit de trafic si poti sa mergi lejer cu 150 pt ca e linie ff lunga.....cam 3 km...ceva de genu

da mah da este paznic si ala una doua anunta politia!!!!eu am mai patit-o acolo!!!!!noroc ca am scapat de ei!!!!!!da....joaca-te!!!

ben23half 12-04-06 14:12

pana vine politia acolo noi suntem in zalau!:)))

2 fast 4 U 12-04-06 14:19

Quote:

Originally Posted by ben23half
pana vine politia acolo noi suntem in zalau!:)))

Fi atent k eu nu i-am vazut decat cand o fo in curu meu!!!!!!Si nu am scapat de ei decat cand am intrat in camp prin grau si astia nu s-o mai bagat=))Mi-am distrus aproape toate suspensiile:)))...ca sa scap de o amenda:)))Na faceti cum vreti da sa nu ziceti supa aia ca nu v-am zis

All times are GMT +2. The time now is 08:06.

- Copyright 2026 4Tuning