Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   BACAUL plin de camere de filmat (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14361-bacaul-plin-camere-filmat.html)

Boasa 09-03-07 15:49

Re: BACAUL plin de camere de filmat

Quote:

Originally Posted by BogdanAG (Post 771170)
Daca este straina iti vine pe adresa din pasaport adica, daca esti roman iti vine acasa, iar daca esti strain ai noroc, ca nu iti pot face nimic decat daca te opresc ei si iti dau amenda, ca permisul nu il pot retine pentru ca este un act oficial eliberat de o alta tara . ( stiu cine a intrat la volanul masinii din vama cand le-ai dat actele si ei te-au bagat in sistem ) Stiu asta pentru ca shi mie mi-a venit o amenda pe numerele de zoll.

Pe pasaportul meu scrie numai Bacau, si am un prieten care ia retinut permisul de italia pentru radar, adat examen si la recuperat

aleks 11-03-07 05:19

sigur k iti pot retine permisul eliberat de alt stat...
k nu se prea complica politia la noi cu asta, e alta poveste..

to_the_limit 11-03-07 20:07

In seara asta la intrare in BC dinspre Bogdan Voda cam cu 200m inainte de semaforul de la intrare in oras loganul bleumarin CEG era parcat pe dreapta si eu aveam cam 100km/h si nu la-m vazut.Nu ma oprit,nimic,ma pot astepta cu surprize in posta?

sageata 12-03-07 21:45

Quote:

Originally Posted by to_the_limit (Post 792608)
In seara asta la intrare in BC dinspre Bogdan Voda cam cu 200m inainte de semaforul de la intrare in oras loganul bleumarin CEG era parcat pe dreapta si eu aveam cam 100km/h si nu la-m vazut.Nu ma oprit,nimic,ma pot astepta cu surprize in posta?

incearca sa nu iei recomandate de la posta. au patit-o si altii. au semnat pt.ele, deci... au luat la cunostinta.

sageata 12-03-07 21:51

:lol: :lol: :lol: cea mai tare faza: loganul galben nu vroia sa ia clientii care credeau ca-i taxi. s-a plictisit si politaiul de cate ori i s-a deschis portiera si a plecat in legea lui.

aleks 15-03-07 08:38

da, l-am vazut pe bujor de vreo 2 ori in statia de taxi de la orizont, in fata la club 33, pt viteza si pt cei care fac stanga pe interzis spre medico-legal....

i-legal kid 21-03-07 19:31

unde ati vazut voi camere ca eu imi rup gatul uitandu-ma la stalpi si nu vad nici una

sageata 21-03-07 23:29

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 810542)
unde ati vazut voi camere ca eu imi rup gatul uitandu-ma la stalpi si nu vad nici una

cand o sa ne vina pozele o sa stim dar pana atunci tre sa mai faca primaria rost de bani deci rasuflam usurati deocamdata.

i-legal kid 21-03-07 23:33

am auzit de la cineva ca sunt vre-o doua chiar pe la piata centrala?

sageata 21-03-07 23:36

Quote:

Originally Posted by i-legal kid (Post 811150)
am auzit de la cineva ca sunt vre-o doua chiar pe la piata centrala?

eram in puscarie pana acum daca postau camere acolo. imi luau si carnetu si masina si casa.

aleks 22-03-07 09:39

sageata si i-legal, propuneri din alea, numai pe privat, va rog, e periculos sa faceti asta public, de asta v-am si sters posturile :)

sageata 22-03-07 14:23

pai atunci nu mai facem bancuri cu politisti, ca e pericol. am inteles.

krys 26-03-07 13:57

la piata centra nu e nimik eu stau in zona si nu am vazut nimik asa k stati linistiti

Boasa 26-03-07 19:40

Din cate stiu eu raportul camere - soferi (cel putin in proiect) e mai mare decat in Bucuresti

aleks 27-03-07 14:24

o sa bage camere si-n c_r in curand........

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning