![]() |
re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta
Iţi pun colet, că şi aşa mai pun luni unul, şi dacă-mi aminteşti cumva, le trimit prin curier :)
|
3 Attachment(s)
salut baieti as avea si eu o rugaminte si anume as vrea niste oglinzi tuning facute custom deoarece nu gasesc pe nimeni (si nicaieri )care sa le aduca.as ramane foarte recunoscator daca ma-ti putea ajuta !o sa atasej o poze cu modelul care l-as vrea si daca puteti face treaba asta sa imi spuneti ce fel de oglinzi(model sa cumpar)pe care sa il aduceti la forma asta stima si frumos standul de la suceava:D
|
Frumos model ai ales la oglinzi :)
Mulţumim pentru aprecieri. Īţi dau p.m. şi-ţi povestesc pe larg cum să faci cu ele... |
3 Attachment(s)
salut baieti, am o bara fata de renault super 5 gtt phase 1 , restul kitului de pe masina este phase 2. diferenta consta intr-o buza fata de genul "plug", vreau sa stiu cat m-ar costa s-o fac si cam cat ar dura lucrarea.
atasez poze sa vedeti despre ce este vorba. si inca o chestie... mai am un for capri,mk1 in71, o sa atasez poze si cu masina despre care vorbesc. aripile nu mai au linie. vreau sa le sablez, daca este posibil, si sa fac mulaje pe cele doua aripi din fibra. |
Sunt interesat si eu de oglinzi de alea pt golf 3 , daca va incumetati sa faceti vreo matrita ceva
|
TZG@, ţi-am dat p.m. pentru ambele situaţii
tracky, aştept o discuţie deja īncepută şi apoi spun cum fac, public :) |
Imi spuneti si mie pe unde e "laboratorul" ? :D poate va vizitez si eu zilele astea sa ne sfatuim :))
|
1 Attachment(s)
RABBIT acum si cu sticker ;)
mersi Alex |
12 Attachment(s)
tracky, ti-am dat p.m. :)
markizu, īmi place cum arată treaba :) Şi dacă tot suntem la capitolul Golf 3, am primit cāteva poze (făcute la mine īn curte, culmea), cu cel mai proaspăt modificat MK3 de la PLM din hală, după ce a ieşit de la vopsit. Cum am ceva poze mai clare, revin cu ele :) Şi bonus, grila lui Dragoş ză drifter, că tot suntem la capitolul poze din care nu se īnţelege nimic :lol: |
Quote:
|
30 Attachment(s)
Pentru clienţii şi prietenii noştri aducem tot felul de jucării interesante, şi unele-s tare frumoase chiar, aşa că le-am mai pozat să le arătam şi altora :)
Primele sunt nişte Wolfrace supărate, pentru un Pro C'eed, pe care băiatul le-a ales cu inima, fara discuţii, tot aşa, cu prezoane, inele de centrare, valve nichelate, tot incluse īn preţ :) Mai jos sunt două evacuări din inox de foarte foarte bună calitate, oricānd peste Borla, de exemplu, lejer la mai puţini bani (dacă omul nu s-ar fi zgārcit şi şi-fi pus si un traseu din inox, cum am vrut iniţial să-i facem, ar fi ieşit tare frumos totul) la care am asortat rapid o prelungire de spoiler, să nu fie stinghere acolo, pentru un Honda Accord :) Sub ele este un set de jante pentru un Fiat Stilo, omul nu a făcut alte modificări la maşină īncă dar de jante chiar m-a sunat să-mi spună că e super mulţumit Imediat după ele sunt nişte jante frumoase pentru un Passat CC, pe care i le-am adus omului la un pret mai mult decāt mic, mai putin de jumătate din cāt găsise prin alte părţi cu renume şi reclame multe, şi unde mai pui că noi le aducem cu tot cu inele de centrare, cu prezoane la culoarea aleasă (nichel, negre, inox, oricum) :) Urmează cāteva evacuări şi tipsuri, iar cu albastru, jantele aduse pentru Astra H-ul albastru modificat la noi, jantele fiind vopsite la cerere īn albastru cu alb, de Ocsi, la Oradea, iar toblee fiind aduse special īn culoarea asta :) Sunt acolo şi două imagini cu un filtru sport, aşa cum ar trebui să vină el, nu doar o plasă cu nişte plastic īn jur, ci complet, cu traseu, coliere, prinderi, adaptări pentru tipul de maşină, garnituri, şuruburi, tot, şi asta īn aceiaşi bani cu un filtru normal de pe piaţă ;) |
Foarte frumoasa treaba am ramas iar impresionat si fara cuvinte ce se intampla cu PLM`u (poporu portocaliu :D ) sunt foarte fericit sa vad ca se poate si pe la noi asa ceva si sa fim de cuvant si de treaba.
RESPECT :peace: I: La ce ne mai putem astepta de la voi ? R: La multe alte surprize.:twisted: |
4 Attachment(s)
Mulţumesc frumos zN3u :)
Şi să nu fiu off-topic, pun două praguri de zilele astea :) Unul e copy/paste, nu-mi place deloc :lol: |
O prelungire fata de golf 4 ai? Sau poti sa faci?
|
Succes cu masina ai noua care a venit la voi :)..Astept schimbari :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:50. |
- Copyright 2026 4Tuning