![]() |
Re: IS - 05 - AGA
4 Attachment(s)
Quote:
+ revopsire aripa dreapta ... grila dintre capota si parbriz .. si grila dintre faruri ( tuning :D ) :arrow::arrow::arrow: |
Dar ce a patit aripa?:sad:
|
imi place cum a iesit, de apreciat, bafta in continuare..
|
5 Attachment(s)
aripa a avut grija un "meserias" sa o rezolve cu cel lichid d frana sau acid d baterie .. oricum am rezolvat
azi am cumparat semnale noi .. revopsit aripa si ce mai aveam .. dupa c montez revin cu poze ;) |
au iesit bine aripa si grila :D..asteptam pozele cu ele montate:arrow:
|
3 Attachment(s)
mie unu nu prea imi place cum da .. dar .. fie ... poze :arrow::arrow::arrow:
urmeaza .. "broasca" d la capota ; 1 suport scaun dreapta ; oglinda d p mijloc in interior .. catev retusuri prin interior si mai vedem p parcurs ;) |
Schimbati bara si puneti modelul ala patrat caci arata mai bine.
Schimba si semnalizarile fata. |
Misto rau,imi place mult poza 2
|
arata bine masina...ai avut inspiratia sa o faci cat mai frumoasa,singurul lucru ce nu imi place e grila fata.nu stiu ce ai incercat akolo da nu prea da bine:-)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ai dreptate cu grila aia la faruri .. dar pana una alta am sa o las asa .. dupa ITP mai vedem .. spoilerul va fi schimbat cu unu CN3 .. da mai bn .. .. iar p spate .. arcul stanga spate va fi inlocuit cu unul nou sa fie masina la aceeasi inaltime .. dupa daca nu imi va conveni garda .. am sa caut sa imi iau telescoape sport ...
achizitii p azi ... + poze |
Grila ai putea sa o schimbi cu una de cn3.
Incuietoare la portbagaj ,o poti anula si sa iti iei actuator, ca sa il deschizi pe buton. Numarul de pe spate punel intr-o parte, parerea mea. Semnalele fata, mai bine le faci din plexiglas transparent ,decat asa batute de soarta si sterse.mai ales ca alea din stanga e ciobit pe margini! Difuzoarele alea eurotec nu vor rezista prea mult. Ii poti face stalpi negri si ramele de la geamuri. Cu o folie deschisa ar merge perfect. Husa aia de volan , arata urat , ai putea renunta la ea. Spor la treaba! |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
masina mea .. capra :) .. am schimbat telescoapele si arcurile cu unele noi p spate si sa ridicat f f f tare :) .. .. next :arrow: un spoiler model CN3 .. un far stanga ... un set d saboti :) ... si un volan ...
|
foarte faina masinuta :twisted: da as fi vrut sa vad si eu bordu ala de la semnatura :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning