![]() |
Re: Peugeot 206 - The Story Begins
ahahaha ma bucur ca mi-ai luat parerea in consideratie si o faci albastru cu negru :D
asteptam sa o vopsesti P.S:nu uita de dungi:) |
albastru cu negru mi se pare prea "monoton" - adik exista multe....nu zic k nu e frumos....e super...dra nu vrei ceva iesit din comun???ceva original????
|
Eu tot cred ca negru cu rosu ar merge cel mai bine ... dar .... vezi tu ... sau ... ar merge si un negru cu un verde mai special ... hmmmm .... chiar ar fi interesant ... :shock:
|
stii tu...depinde ce culori ii plac....calde...reci...deschise...inchise...depind e...fiecare cu gusturile lui....
|
la fel cum merge un rosu cu alb...asa de bine merge si portocaliu cu galben....si etc etc etc...sunt mii de combinatii de culori....depinde de gusturile lui Andrei e corect????da park negru cu albastru am tot vazut nu???
|
Lasa ca Andrei face cum ii spun eu .... nu Andrei?? :lol:
Si daca tot vorbim de facut cum vreau eu ... pue si tu alte tips-uri la evacuari ... arata mai bine cu 2 si 2... ;) |
eu zic k ar fi bine sa faca cum vrea el...:P :)))
|
Quote:
Pai asa o sa faca pana la urma ... dar il ajutam si noi ... dam sfaturi .... sa iasa frumoasa masinutza ... Oricum stie ca i-am dat numai sfaturi bune pana acum :D Ps: E tare semnatura ta :D |
Quote:
offff in sfarsit i`a placut la cineva ....k am schimbat la ele pana am pancit....app ms :) |
Quote:
Si culoarea ramane Negru-Albastru... Chiar daca e mai comun decat altele dar modelul o sa faca tot :rolleyes2 :lol: |
Quote:
da???? e si mai bine!!!!pt k : is my lovely CAR!!!!(AUDI).... esti hotarat???? negru-albastru ...deci...sunt nerabdatoare s`o vad......cand o sa se intample??? |
Pai ... sa imi dai si mie o poza sau ceva cu modelul ala ... sa stiu la ce sa ma astept :-)
offtopic: Imi place semnatura ca e audi dar mai ales ca e viitorul A5 :shock: :D (imaginea din stanga) |
Nu iti dau nici o poza SFW, ramane o surpriza pt toata lumea ;)
|
Quote:
cat de curand o sa ne surprinzi?????!!!!!! |
Nu stiu! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning