![]() |
Re: Concurs
1 Attachment(s)
Urmatoarea tema este Honda Acura Integra.
|
Daca ati alege si alte masini care ar fi si in jocurile mai vechi s-ar baga mai multa lume!
|
chiar asa de taran esti ? nu ai castigat corect, este egalitate pentru ca mi se pare de-a dreptu penibil sa castigi autovotandu-te.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
oricine poate sa vada cine a votat pe care ;) |
Mie nu imi pasa cine castiga atat timp cat invingatorul castiga in mod cinstit ... iar asta micu' cu nume lung nu prea se incadreaza in categoria asta.
|
ma bag si eu la concurs dar daca se poate sa schimbati masina ca nu prea o am in U2...bagati ceva ce sunt in majoritatea jocurilor;)
|
hmm ... normal ar fi egalitate, deci ar trebui sa zicem amandoi o masina iar voi sa alegeti ...
Eu propun Infiniti G35 |
Infiniti G35 de acord...particip si eu :D
|
Pana la urma care e masina? Castigatorul a decis una...
Voi vreti alta...cine ia decizia finala? |
e cu cantec
andrei cum intri pe mess dami un buzz sa discutam treaba asta... fiindca fiecare are partea lui de dreptate :( |
nu stiu dupa parerea mea ar fi mai bine niste marci mai "cunoscute" gen VW,Hyundai,Peugeot,Ford etc....nu am nimic in potriva cu G35!Pana la urma ce masina ramane?
|
Quote:
|
tema concursului ramane cea data de oltcit(chiar daca modul in care a castigat este discutabil si chiar de condamnat)
am obtinut o promisiune din partea sa (aviz amatorilor) cine nu e fair play nu mai joaca cu noi trebuie sa castigi TU nu prietenii tai daca se mai intampla o singura data nu vei mai avea loc in poll chiar daca o sa prezinti o lucrare sper ca sa inteles si nu mai sunt discutii spor la treaba! nota: oltcit sa autovotat la inceputul concursului,nu a avut ultimul vot(cel decisiv) iar in regulament nu scrie ca nu ai voie sa te autovotezi(credeam ca nu e nevoie:rolleyes2) |
Quote:
P.S:Da,recunosc ca m-am auto-votat, dar m-am votat la inceputul concursului. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning