![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
Quote:
am auzit ca de atunci s-au intamplat multe, printre care chiar si un turbo... da' aveam si eu o intrebare... e adevarat ca turbo-ul ala nu e kiar ce se vrea a fi?! adik masina nu trage pe atat de "rau" pe cum suna 2.5 turbo 4x4 !? |
Quote:
partea proasta e ca in Bucuresti si politistii sunt mai multi dekt in orasele de provincie... si sunt si mai "intepati"... off-topic: nu se ia nimeni de tine cu nrele alea de Italia?! stai acolo sau o conduci cu procura?! |
Quote:
Masina trage mult mai bine de cand are turbo si inca nu este terminata. Inainte si eu il faceam ( pe la 120-130 treceam de el, poate chiar mai repede). Acum de pe loc cred ca imi da la greu...dar nu se stie... :) |
Quote:
A batut si 330 Xi. E un motor de generatie veche 8 valve, motor de serie supra-alimentat cu presiune mica. Eu zic ca nu are performante rele. |
Quote:
Intreaba-l cum a fost cu mine din mers (in special ultima oara cand a fost mai corect si nu a facut soc de ambreaj). Sincer nu m-a impresionat foarte tare dar fiind primul urs turbo din romania, e ceva!!! fac pariu ca intr-un an or sa apara o gramada, asa s-a intamplat si cu motoru de 24 de valve. P.S. are 12 valve :) |
Quote:
cum a spus si WPP, la noi cum suntem toti la gramada, dak ai 4x4 esti in top... oricum, masina e buna pt liniutse... in schimb, as fi curios la o cursa de tip "VTM" cum s-ar descurca :p |
Quote:
a pus turbo a sarit din grupa D ;) iar la E o sa aiba de tras sa fie in top |
Quote:
|
Quote:
Mie mi-a spus ca nu prea il intereseaza legalele... Motorul de bmw se comporta foarte bine cu turbo, poate fi dus in 300+ stock, doar decomprimat... www.bimmerjim.com ~300 de cai la roata si 11.88 @ 113.76 mph. slicks, 14 psi NHT fiind 4x4 (in cazul in care tine caseta de transfer) o sa cam faca ravagi la grupa F |
Quote:
|
Quote:
dar doar atat are ,sau mai are vre`un as in maneca?parerea mea ,la asa investitie nu lasi componente stock, care supuse la o marire de putere destul de mare,"cad" repede |
din cate am inteles masina (NHT) nu are 300 de cp... ci asta e un "maxim" prezentat si in link'ul pe care WPP l-a pus...
|
Quote:
scz de offtopic dar inca nu am cu ce sa-l provoc pe WPP |
Quote:
Achim...arata-mi si mie un subaru stock care scoate 12 sec pe 400m P.S. exista ursi cu motor M20(generatia de pe ursulet) care au peste 600 de cai la roata... |
Pana acum 200sx este singura masina din grupa D care m-a impresionat... Bravo
P.S. m-a facut din nou :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning