Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   BMW E30 M50 Turbo vs +/- 400 cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/13948-bmw-e30-m50-turbo-vs-400-cp.html)

Achim 27-07-06 19:29

Re: Urs 2.5 vs +-200 cai

Quote:

Originally Posted by WPP
P.S. Fa o incercare cu NHT ( urs 2.5 turbo 4x4 ) :)

eu am facut o incercare ... e adevarat prin primele seri cand incepusem sa aud ca e o bomba de "urs" pe strazi si am fost cel putin egali... dak nu putin in fata lui eu (cel putin asa zic)...

am auzit ca de atunci s-au intamplat multe, printre care chiar si un turbo... da' aveam si eu o intrebare... e adevarat ca turbo-ul ala nu e kiar ce se vrea a fi?! adik masina nu trage pe atat de "rau" pe cum suna 2.5 turbo 4x4 !?

Achim 27-07-06 19:30

Quote:

Originally Posted by AcSchnitzer
ce bine e de voi bucurestenii .. aveti o gramada de masini si aveti cu cine sa va dati
eu am lansat la provocari.. si degeaba la craiova.. toti se trag de cur :(

scuze de off-topic..
Numai bine..

da... e adevarat asta... si e frumos ca seara si dak te plimbi putin prin oras gasesti "concurenta"...

partea proasta e ca in Bucuresti si politistii sunt mai multi dekt in orasele de provincie... si sunt si mai "intepati"...

off-topic: nu se ia nimeni de tine cu nrele alea de Italia?! stai acolo sau o conduci cu procura?!

WPP 27-07-06 22:38

Quote:

Originally Posted by Achim
eu am facut o incercare ... e adevarat prin primele seri cand incepusem sa aud ca e o bomba de "urs" pe strazi si am fost cel putin egali... dak nu putin in fata lui eu (cel putin asa zic)...

am auzit ca de atunci s-au intamplat multe, printre care chiar si un turbo... da' aveam si eu o intrebare... e adevarat ca turbo-ul ala nu e kiar ce se vrea a fi?! adik masina nu trage pe atat de "rau" pe cum suna 2.5 turbo 4x4 !?

Masina trage mult mai bine de cand are turbo si inca nu este terminata. Inainte si eu il faceam ( pe la 120-130 treceam de el, poate chiar mai repede).
Acum de pe loc cred ca imi da la greu...dar nu se stie... :)

UniculSGM 28-07-06 00:06

Quote:

Pe 400 metrii (peste 400 e alta poveste)e in fata la M3 pisica
A batut si 330 Xi.

E un motor de generatie veche 8 valve, motor de serie supra-alimentat cu presiune mica. Eu zic ca nu are performante rele.

WPP 28-07-06 01:36

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
A batut si 330 Xi.

E un motor de generatie veche 8 valve, motor de serie supra-alimentat cu presiune mica. Eu zic ca nu are performante rele.

Trage chiar foarte bine dar sa recunoastem totusi ca este 4x4 lucru care il ajuta foarte mult pe 400m. Doar la noi se baga la gramada intr-o grupa...ai 4x4 esti in top :)
Intreaba-l cum a fost cu mine din mers (in special ultima oara cand a fost mai corect si nu a facut soc de ambreaj).
Sincer nu m-a impresionat foarte tare dar fiind primul urs turbo din romania, e ceva!!! fac pariu ca intr-un an or sa apara o gramada, asa s-a intamplat si cu motoru de 24 de valve.

P.S. are 12 valve :)

Achim 28-07-06 03:59

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
A batut si 330 Xi.

da mai... nu am negat niciodata asta... mai ales ca nu am prea mai iesit pe strazi...

cum a spus si WPP, la noi cum suntem toti la gramada, dak ai 4x4 esti in top... oricum, masina e buna pt liniutse...

in schimb, as fi curios la o cursa de tip "VTM" cum s-ar descurca :p

200SX 28-07-06 08:08

Quote:

cum a spus si WPP, la noi cum suntem toti la gramada, dak ai 4x4 esti in top... oricum, masina e buna pt liniutse...

a pus turbo a sarit din grupa D ;) iar la E o sa aiba de tras sa fie in top

cata4 28-07-06 11:28

Quote:

aveai evacuare atunci!? :p (fair-play)

Ba eu asa tin minte , iti dai si u seama ca nu pot mintii cu asa ceva , care se vede din prima!

WPP 28-07-06 14:55

Quote:

Originally Posted by 200SX
a pus turbo a sarit din grupa D ;) iar la E o sa aiba de tras sa fie in top

Eu cred ca este in F ( subaru :) )
Mie mi-a spus ca nu prea il intereseaza legalele...
Motorul de bmw se comporta foarte bine cu turbo, poate fi dus in 300+ stock, doar decomprimat...
www.bimmerjim.com
~300 de cai la roata si 11.88 @ 113.76 mph. slicks, 14 psi
NHT fiind 4x4 (in cazul in care tine caseta de transfer) o sa cam faca ravagi la grupa F

Achim 28-07-06 21:37

Quote:

Originally Posted by WPP
~300 de cai la roata si 11.88 @ 113.76 mph. slicks, 14 psi
NHT fiind 4x4 (in cazul in care tine caseta de transfer) o sa cam faca ravagi la grupa F

hai sa fim seriosi... probabil ca dupa spusele voastre masina trage f bine... si nu neg asta... da' ravagii la grupa F?! mult prea greu... eu zic ca ar avea probleme si cu un Subaru stock... ce sa mai vbim de cele modificate?!...

Alex-Rahova 29-07-06 00:09

Quote:

hai sa fim seriosi... probabil ca dupa spusele voastre masina trage f bine... si nu neg asta... da' ravagii la grupa F?! mult prea greu... eu zic ca ar avea probleme si cu un Subaru stock... ce sa mai vbim de cele modificate?!...

intru si eu in discutie, mai devreme wppu a spus ca poate fii dus in 300+ (ceea ce mi se pare cam mult pentru stock) doar decomprimat...
dar doar atat are ,sau mai are vre`un as in maneca?parerea mea ,la asa investitie nu lasi componente stock, care supuse la o marire de putere destul de mare,"cad" repede

Achim 29-07-06 00:18

din cate am inteles masina (NHT) nu are 300 de cp... ci asta e un "maxim" prezentat si in link'ul pe care WPP l-a pus...

Alex-Rahova 29-07-06 00:30

Quote:

din cate am inteles masina (NHT) nu are 300 de cp... ci asta e un "maxim" prezentat si in link'ul pe care WPP l-a pus...

si eu stiam despre Nht-ul cate ceva..in legatura cu puterea
scz de offtopic dar inca nu am cu ce sa-l provoc pe WPP

WPP 29-07-06 00:57

Quote:

Am vrut sa spun ca un urs 2.5 4x4 cu turbo lucrat bine are potential ( NU M-AM REFERIT LA NHT). Nht mai are de lucrat mult ca sa fie competitiv la F.

Achim...arata-mi si mie un subaru stock care scoate 12 sec pe 400m

P.S. exista ursi cu motor M20(generatia de pe ursulet) care au peste 600 de cai la roata...

WPP 29-07-06 01:09

Pana acum 200sx este singura masina din grupa D care m-a impresionat... Bravo

P.S. m-a facut din nou :)

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning