![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Quote:
|
Quote:
vino si cu e 46 sa te halesc la mic dejun asa........:)):)) |
Pentru distractie vin cu placere....indiferent daca ma haleste ursu':D
|
inca o victima in seara asta...opel vectra A 2500....V6...
|
man da si mie poze cu jantele man...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ca din mers au stat altfel lucrurile :D |
cursele sint cu plecare de pe loc;)......si din mers e mai greu pt mine ca imi intra greu in ture...
|
Quote:
Esti printre putinii (daca nu f putinii) posesroi de BMW-uri iuti :lol: care spune asta. F multi spun ca se dau din mers.... |
1 Attachment(s)
ma dau si din mers la cererea celuilalt...dar nu o iau in considerare....doar sa ii fac pe plac....
majoritatea cer asta cand nu se astepta sa fie batuti cu plecare de pe loc si isi incearca norcul asa... asta e masina......... |
pai si de ce crezi ka ai avea probleme ? venea peste tine ?
|
Haide ca incerc eu sa clarific lucrurile...
Urs vs Vectra (linie normala plecare dupa loc) - urs castiga Urs vs Vectra (din mers) -Vectra castiga Explicatia care mi se pare mie cea mai logica : vectra scârţâie foarte mult..deci pierde mult la plecare etc.. vreau sa fie ceva clar : nu vreau sa ma contrazic cu nimeni.. ce a fost a fost ..si ce va fi va fi Respectele mele pt urs! numai bine!;) |
Quote:
nu e problema mea ca sta pe loc vectra la plecare....si eu m-am dat cu gume f.proaste....dar masina mea are o plecare buna.. acum nu stiu nici bine cum pleaca soferul vectrei... aceeasi pb a avut-o si cu ursul rosu de la care si-a luat-o...... am inteles ca vectra ar avea si ceva modificari...volanta usurata....etc.. in fine nu mai conteaza.....il asteptam la primavara...fiecare cu gume adecvate si vedem atunci... |
Explicatia care mi se pare mie cea mai logica : vectra scârţâie foarte mult..deci pierde mult la plecare etc..
vectra nu patineaza mult daca sti s apleci cu ea, nu mi-o lua in nume de rau, dar fa mai multe plecari pana cunosti f bine masina si tre sa pleci o data cu ursul... jakale deabea astept sa vad cat ai antrenat ursul k vad k imi bati fratii de marca... |
off off........c sa zic....am citit aici tot....si nu cred k are rost sa il mai provocati din mers....masina este stok.......dar pleaca bn....la vl...a venit...si a rupt gura targului....:)):)) eu ma indragostisem de ea....arata bn....intretinuta.....si pleaca ffff bn......deci parerea mea....este k daca vrea cineva...402 m........sa il caute....merita.....iese ceva frumos.......la valcea ne`a incantat.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning