![]() |
Re: CALIBRA CATANO
Mijto masini !!!
|
Tot respectul pt munca ta!
|
Am si eu o intrebare, cam cat costa un FULL tuning, Body kit, sunet, interior, tot tot...dar nu prea exagerat ca la PIMP My Ride cu 10 monitoare si toate prostiile, asa sa arate fain? :)
|
mult prea mult
|
Quote:
|
pai pune si u un kit exterior pe la 1500 $ + jante 1000 + muzica de la 2000 in sus dar macar ai muzica + ecauare 1000 k o iei de catalog + vopsea de la 1000 in sus si interior depinde ce vrei piele, fete de usi tot pe la 1000 si ala e pretu = 7500 - 8000 tot
|
...sa zicem 10.000, e un pret cam mare, dar eu cred ca merita. :)
|
3 Attachment(s)
salutari. Nu am avut timp sa scriu pina acum , dar fac tot posibilul sa scriu mai mult.
va pun niste poze cu un MG , ce l-am terminat de vreo 2 saptamini. Spoiler de eclipse (mitsu. )si din spate artezanal. salutari |
Dumnezeuleeeee......CRIMINALA!!!....n'am cuvinte...
|
f adevarta ...fara cuvinte
|
Super :) in Romania rar vezi asa ceva, aici sunt numa carpeli :D
|
Foarte mult respec pt Adrian ..tot ce faci tu acolo este incredibil ..super masini ...sa o ti tot asa ..si sa ai cate mai mult proiecte :D:D .. Super masini ..tot ce am vazut pana acum e super ..ma intreb oare cum ar iesi un logan din mainile tale :D !? bafta in continuare
|
sal ! am o intrebare ...... BMW 316 sau calibra ? La fiabilitate ma refer .... Vreau sa cumpar
|
dati si voi pareri , nu lasati un beginer sa o dea in bara . Am mai avut masini , dar nu le pot pune la socoteala ( OPEL MANTA si NISSAN LAUREL)
|
Bah esti nebun?! 316 ii de kko masina ! Calibra ,kiar si daca este 2.0 8 valve.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning