![]() |
Re: hmmm
sa nu intelegetzi gresit....lolzzzz nu topicul este obraznick ...hihihhihih
|
Quote:
....ery te tund knd te prind zilele astea raule :evil: .....deci iubitu meu nu arata asa dak ma lasa pun o poza :twisted::-P ......in schimb fata aluia de la avatar ii descrie de nota 10 caracterul (sorry baby :twisted: ) si crede`ma fanete nu are psycho degeaba mr.nice knows :twisted: :twisted: :twisted: ........ |
asa devilish apara-ti ce e al tau.....:))
|
Quote:
|
Quote:
aici parca vad pe beaves sau buthead .... da da bere bere Quote:
|
1 Attachment(s)
La multi ani si asa sa va vad pe toate ;)).....
|
hahahah ce baga ala la scuter super benzina :) ....
lasa nu mai baga poze cumine k am bagat eu pe alt topic |
Quote:
|
Quote:
Bai aici e topic de femei si voi discutati despre Psycho ....cam ciudat http://www.websmileys.com/sm/love/1112.gif |
Psycho ...am si eu o intrebare ...ti-a murit frizeru` si te-ai certat cu barbierul (glumesc)
Sasha vezi ca pe 15 cred ca vin e acolo ...zic eu ..acum ramne de vazut, ce zici dai berea aia ? :lol: |
sasha ? nu mai ai si tu prietene la fel de frumusele ca tine ? invita-le pe aici , poate le place. .
|
ceau allz!!!!!!!!!am prietrene...dar nu intra pe net...si nici nu am poze cu ele pe pc.....sry...
ok MIchelle te astept....bahhhh???? tu bei bere????bem si noi ca intre fete Muscat Ottonel...ce draq :P |
am o intrebare...la cate posts-uri trec la stage 3???????
|
bere vorba vine ....cat despre ottonelul ala sa bei tu ..ca nie nu imi place :P
nu-i bai vedem noi ce bem |
eeeeeeee ata ete....dak iti place berea bere iti dau sa bei.....pana nu mia poti :P :P =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning