Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Eugen_TL 26-03-06 14:35

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

si eu trec printr-o chestie ciudata acum ! :) de 1 luna ne-am certat cam naspa... am zis o pauza sa luam.. dar nu face decat sa ma indeparteze de ea din ce in ce mai mult ! :( e confuza fata nu stie ce vrea ! cel mai bine e cand esti singur frate si n-ai nici o grija si nuti spune nik !

Spark 26-03-06 14:36

mda ... ms de sfat ...
asta si incerc sa fac ... da ink o peroada ... o sa mai fie mici incercari ...
stii vorba aceea ... incercarea moarte nu are ... si speranta moare ultima .. ;)
dak nu ... tot a fi bine ... ca nu a fi ea ... a fi alta ... pana la urma ...

Spark 26-03-06 14:38

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
cel mai bine e cand esti singur frate si n-ai nici o grija si nuti spune nik !

nu-i adevarat ... nu iti spune nik ... da` asta nu e si cel mai bun lucru` ... si totusi .. atunci nu ai nici cu cine sa imparti bucuriile ... ;)
deci .. eu zic ca tot mai bine e cu ...

Eugen_TL 26-03-06 14:45

deci eu sunt de parere ca atata timp cat totul e bine E SUPERB, dar cum incepe cearta dai de dracu! de cat sa dai de dracu ori faci tot posibilul sa nu te certi ori sa ramai singur :)

Spark 26-03-06 14:54

dar e si faza cu lipsa de comunicare ...
dak chiar va imartasitzi toate ... si tzinetzi unul la altul .. certurile nu o sa fie frecvente si de intensitate chiar asa de mare ...
nu zic ca o sa lipseasca cu desavarsire ... dar at trebui sa sa vimtzitzi bine unul nu altul ..

AleXXL 26-03-06 18:51

VREau shi eu sfatul vostru...ca vad ka e plin de experitzi p`aiki :P ...
am fost impreuna cu una ....1 an shi ceva...am tzinut muult la ea...shi ea la mine...ne`am desp de vreo 2 ori ...da` ne`am impakat...aku` ne`am kertat cel mai rau ...noah ...mai multe motive....
sincer shi akuma mai tzin la ea...cum fac sa o uit
? :( ...
am o MARE problema .... e colega de clasa.....shi avem aproape acelashi cerc de preteni ... :(( ...
dak ma intzelegetzi bene...dak nu ....nu luatzi la mishto` plz ;) :D

Spark 26-03-06 20:36

asta nu o pot zice din experientza .. ca eu nu am patzit asa ceva ..
oricum .. asa e foarte greu sa uitzi ... mai ales dak o vezi zi de zi .. si esti obligat sa faci asta ..
nush` ce sfaturi ti-as putea da ... poate iti dau altii cu mai multa experientza ...
mult noroc in continuare ..si sper sa iti iasa bine

EvLSant0S 26-03-06 23:02

hadi ma ... tu .. baiat .. d baiat .. smecher. . cu N90 ... te face o fatuska ?

la yahoo messenger.. ai o optiune ... IGNORE ...
data viitoare cand o vezi ... in loc sa te uiti ca prostu pe ea .. uite-te dupa ciori .. vrabiutze... fa-ti de lucru ,fumeaza o tigara .. joaca-te pe tel , sterge mesaje .. da telefoane .. orice ..
ignore ...

la inceput e greu si mai arunci vreo 2-3 priviri .. usor usor te inveti .. si la fel .. usor usor .. nu mai ai treaba cu ea

aleks 27-03-06 11:56

nu tzine...
faza cu uitatul la altceva...
te intorci spre ea, orice ai face :D
pariu ;)

AleXXL 27-03-06 13:14

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
hadi ma ... tu .. baiat .. d baiat .. smecher. . cu N90 ... te face o fatuska ?

la yahoo messenger.. ai o optiune ... IGNORE ...
data viitoare cand o vezi ... in loc sa te uiti ca prostu pe ea .. uite-te dupa ciori .. vrabiutze... fa-ti de lucru ,fumeaza o tigara .. joaca-te pe tel , sterge mesaje .. da telefoane .. orice ..
ignore ...

la inceput e greu si mai arunci vreo 2-3 priviri .. usor usor te inveti .. si la fel .. usor usor .. nu mai ai treaba cu ea

nu are nici o legatura cu ce tel/teluri am :P ...
bgm...m`a fakut...am tzinut prea mult la ea...shi ink tzin sincer...
e nasol ca o vad in fiekare zi...bine a zis cineva "niciodata sa nu te indragostesti de o colega de clasa...>:P

BlueEyes 27-03-06 16:20

eee shi u acum stai lin k n-ai s-o mai vezi ..."decat " 3 ani d acum incolo

Spark 27-03-06 17:37

cine stie ... poate pe cand termini .. o sa avetzi o relatie de amicitzie sau ceva .. si doar atat ..
da` oricum ... pana atunci mai este mult ...
sfaturi utile nu pot da ... ca si eu is in aceeasi oala .. si nah` ...
pai putzin faza ca e in aceeasi clasa ... si grupu de prieteni ...

EvLSant0S 28-03-06 02:24

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
si eu trec printr-o chestie ciudata acum ! :) de 1 luna ne-am certat cam naspa... am zis o pauza sa luam.. dar nu face decat sa ma indeparteze de ea din ce in ce mai mult ! :( e confuza fata nu stie ce vrea ! cel mai bine e cand esti singur frate si n-ai nici o grija si nuti spune nik !

stii ca eu sunt direct cu tine si n-am retineri ..

pai daca esti prost ... normal ca se indeparteaza de tine ..
DACA FATA ITI ZICE CA NU MAI ARE SENTIMENTE FATZA DE NIMENI .. inafara de tine , nicidecum de fostul .. .
si tu .. guru .. nostradamos ... o arzi la modul ca .. "lasa ca stiu eu ca mai tzii la fostul" poate chiar trecuse peste ala si s-a indragostit de tine , iar tu , cap de nuca .... faci pauze ca esti smecher :) hai poate-o pierzi ... sa te vedem atunci ...
daca nu deja ai pierdut-o ...
cand prinzi una ... de genu ... n`o lasi frate... ca .. ai tu senzatia ca tzine la fostu , ce *** ...

iovivali 28-03-06 05:31

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
am o problema :) nu`mi place dar trebuie recunosc.. cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o si cu care tocmai vatzi despartit dupa o relatie de peste un an... dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dat cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acuma mi`e greu sa trec peste pt ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. mersy

Iubind pe altcineva iti e mai usor sa treci si sa uiti.Toate au un inceput si un sfarsit din pacate.

Mustang 28-03-06 09:20

Am o intrebare ...
(L-)Ati uitat(o) pe prima persoana cu care ati facut dragoste ??? Prima iubire adevarata care a fost "fructificata"...

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning