Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

-=X-Team=-82-MDN 03-09-04 09:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
... si cand zic masini nu ma refer la Cielo sau Oltcit
:peace:

dar ... cand zici masini la ce te referi ... la avioane, elicoptere, ca asta nu am inteles. cielo sau olcit nu sunt si ele masini ??? vb cuiva ... ce sunt veveritze ??? :shock: :shock: :shock:

pav[] 03-09-04 10:38

da.. poate o fi vrut sa mearga la impresie.. dar la cat de turat se auzea motorul.. in fine, poate a uitat sa ridice piciorul de pe ambreiaj.. mai stii :roll: cert este ca nu eram cu mult in spate.. si nu se distanta cine stie ce..
d_m_x .. din pacate nu mai am permis.. dar fa-te tu cu oltcit-ul cu tipul cu dacia visinie.. din port.. aaa.. HVB parca.. zi-mi care face.. si cu cat.. si dupa iti spun si rezultatul meu cu cielo.. sunt chiar curios..

DaBebeKID 03-09-04 14:40

din ce imi aduc amine (scuze ca ma bag) HVB nu numai ca facea oltciturile da facea si toate daciile 1410 , parca asa era , acuma nu mai stiu

CT-87-ADY 04-09-04 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaBebeKID\"
din ce imi aduc amine (scuze ca ma bag) HVB nu numai ca facea oltciturile da facea si toate daciile 1410 , parca asa era , acuma nu mai stiu

Pai shi eu am auzit k are o editzie \"speciala\" de Dacie 1410, cu motor 1.6 shi dublu-carborator! :? Oare asha o fii :?:

-=X-Team=-82-MDN 04-09-04 17:04

Re:

Quote:

:lol: :o :lol: dar ... de ce nu ziceti si cu ce alte masini sa facut HVB`ul ... si de ce nu ziceti cand si`o si ia ... tot de la o dacie ... :D sau astea nu se zic ??? :)

ct77pia 04-09-04 18:41

bai omule noi suntem la categoria smuls la condus omul ala (renato) e la categoria fitze dar te sdatuiesc sa nu te pui cu el e dement

DaBebeKID 05-09-04 00:44

MDN, eu nam vrut sai tin partea, tot ce stiu si ce imi aduc aminte e ca tragea destul de bine pentru o dacie normala, si nu e nimeni invincibil, parerea mea, si eu am facut liniute cu el si chiar miam luato de doua ori, din cauza de pilotaj :D ( eu am un espero alb) , dar ce pot sa zic, sa tinut un preten ff bine de el, la o aripa cam asa cu una din '94 .. oricum, cum am zis mai sus nu e nimeni invincibil

pav[] 06-09-04 11:09

am o nelamurire.. un prieten de-al meu a cantat la renato.. nu stiu ce era.. dar in fine.. si printre multe intrebari legate de ferrari, a intrebat si daca s-a facut cu M5.. n-a zis nimic de M5.. dar a zis ca s-a facut cu M3.. pe tomis l-a facut M3-ul.. apoi s-au dus in mamaia.. si cica l-ar fi facut asta cu ferrari.. ce scuza a bagat.. ca are nu stiu ce sistem la suspensii care-i franeaza masina la denivelari.. eu n-am auzit in viata mea de asa ceva.. voi stiti ceva mai multe? o fi asa.. e masina lui dar totusi parca e prea ciudat.. si denivelari pe tomis.. daca alea de la canalizari sunt asa denivelate incat sa se franeze masina, mai da-o dreaq.. gasesti peste tot un damb sau ceva.. asta inseamna sa merg cu ferrari cu 50 la ora? :|

CT-87-ADY 06-09-04 14:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]am o nelamurire.. un prieten de-al meu a cantat la renato.. nu stiu ce era.. dar in fine.. si printre multe intrebari legate de ferrari, a intrebat si daca s-a facut cu M5.. n-a zis nimic de M5.. dar a zis ca s-a facut cu M3.. pe tomis l-a facut M3-ul.. apoi s-au dus in mamaia.. si cica l-ar fi facut asta cu ferrari.. ce scuza a bagat.. ca are nu stiu ce sistem la suspensii care-i franeaza masina la denivelari.. eu n-am auzit in viata mea de asa ceva.. voi stiti ceva mai multe? o fi asa.. e masina lui dar totusi parca e prea ciudat.. si denivelari pe tomis.. daca alea de la canalizari sunt asa denivelate incat sa se franeze masina, mai da-o dreaq.. gasesti peste tot un damb sau ceva.. asta inseamna sa merg cu ferrari cu 50 la ora? :|

:lol: :lol: Cea mai mare prostie pe care am auzit-o :lol: :lol:

CT-03-ART 06-09-04 14:57

Asta chiar ca intrece orice chestie vazuta sau auzita cica sa franeze mashina automat hai las-o frate...nu zic ca nu existadar nu are el la ferrariul ala

Insanity 07-09-04 23:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
dar ... cand zici masini la ce te referi ... la avioane, elicoptere, ca asta nu am inteles. cielo sau olcit nu sunt si ele masini ??? vb cuiva ... ce sunt veveritze ??? :shock: :shock: :shock:

Da frate sunt veverite ce draq... dupa ce mergi cu o masina de peste 150HP cand te urci in dacie sau in cielo iti dai seama ca sunt niste veverite care mananca benzina degeaba mai bine ar merge cu alune
:peace:

needBrain 08-09-04 01:46

mah fratzilor,hai sa va spun io de \"franele\" lu renato.deci,care-i jemecheria,masina e atat de joasa incat in momentul in care merge cu viteza si trece peste o denivelare,masina atinge asfaltul,ies scantei,bla bla bla.chestia asta am vazut-o si eu,si d-aia tot zice el ca are frane integrate in planetare ca stie meserie.pai cred ca daca-i spune cineva ca ferrariul e diesel el ar fi in stare sa bage motorina

madfish 08-09-04 21:22

ferrariul ramane tot ferrari ... da in functie de \"pilot\" una e mai valoroasa ca cealalta ...

mike.omega 09-09-04 14:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

:lol: :o :lol: dar ... de ce nu ziceti si cu ce alte masini sa facut HVB`ul ... si de ce nu ziceti cand si`o si ia ... tot de la o dacie ... :D sau astea nu se zic ??? :)

Sa fie vreo dacie berlina care nu arata, da merge de ramai prost :dance:

-=X-Team=-82-MDN 10-09-04 01:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mike.omega\"

Sa fie vreo dacie berlina care nu arata, da merge de ramai prost :dance:

am zis dacie ... nu am zis si de care .. :) :) :)

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning