![]() |
Re:
Quote:
|
da.. poate o fi vrut sa mearga la impresie.. dar la cat de turat se auzea motorul.. in fine, poate a uitat sa ridice piciorul de pe ambreiaj.. mai stii :roll: cert este ca nu eram cu mult in spate.. si nu se distanta cine stie ce..
d_m_x .. din pacate nu mai am permis.. dar fa-te tu cu oltcit-ul cu tipul cu dacia visinie.. din port.. aaa.. HVB parca.. zi-mi care face.. si cu cat.. si dupa iti spun si rezultatul meu cu cielo.. sunt chiar curios.. |
din ce imi aduc amine (scuze ca ma bag) HVB nu numai ca facea oltciturile da facea si toate daciile 1410 , parca asa era , acuma nu mai stiu
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bai omule noi suntem la categoria smuls la condus omul ala (renato) e la categoria fitze dar te sdatuiesc sa nu te pui cu el e dement
|
MDN, eu nam vrut sai tin partea, tot ce stiu si ce imi aduc aminte e ca tragea destul de bine pentru o dacie normala, si nu e nimeni invincibil, parerea mea, si eu am facut liniute cu el si chiar miam luato de doua ori, din cauza de pilotaj :D ( eu am un espero alb) , dar ce pot sa zic, sa tinut un preten ff bine de el, la o aripa cam asa cu una din '94 .. oricum, cum am zis mai sus nu e nimeni invincibil
|
am o nelamurire.. un prieten de-al meu a cantat la renato.. nu stiu ce era.. dar in fine.. si printre multe intrebari legate de ferrari, a intrebat si daca s-a facut cu M5.. n-a zis nimic de M5.. dar a zis ca s-a facut cu M3.. pe tomis l-a facut M3-ul.. apoi s-au dus in mamaia.. si cica l-ar fi facut asta cu ferrari.. ce scuza a bagat.. ca are nu stiu ce sistem la suspensii care-i franeaza masina la denivelari.. eu n-am auzit in viata mea de asa ceva.. voi stiti ceva mai multe? o fi asa.. e masina lui dar totusi parca e prea ciudat.. si denivelari pe tomis.. daca alea de la canalizari sunt asa denivelate incat sa se franeze masina, mai da-o dreaq.. gasesti peste tot un damb sau ceva.. asta inseamna sa merg cu ferrari cu 50 la ora? :|
|
Re:
Quote:
|
Asta chiar ca intrece orice chestie vazuta sau auzita cica sa franeze mashina automat hai las-o frate...nu zic ca nu existadar nu are el la ferrariul ala
|
Re:
Quote:
Da frate sunt veverite ce draq... dupa ce mergi cu o masina de peste 150HP cand te urci in dacie sau in cielo iti dai seama ca sunt niste veverite care mananca benzina degeaba mai bine ar merge cu alune :peace: |
mah fratzilor,hai sa va spun io de \"franele\" lu renato.deci,care-i jemecheria,masina e atat de joasa incat in momentul in care merge cu viteza si trece peste o denivelare,masina atinge asfaltul,ies scantei,bla bla bla.chestia asta am vazut-o si eu,si d-aia tot zice el ca are frane integrate in planetare ca stie meserie.pai cred ca daca-i spune cineva ca ferrariul e diesel el ar fi in stare sa bage motorina
|
ferrariul ramane tot ferrari ... da in functie de \"pilot\" una e mai valoroasa ca cealalta ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning