![]() |
Re: E46 - kox's coupe
despre asta vorbeam...
da, pot sa confirm.. chiar este superba.. :D felicitari "KOXy" |
foarte frumoasa...simpla si cu gust...sper sa imi completez si eu tot kitul ,ca vad ca vine foarte frumos
bafta in continuare si fara nici un incident! |
https://img192.imageshack.us/img192/2627/31783830.jpg
Filtrul de aer nu prea e normal sa isi ia aer CALD de langa motor ...trebuia inchis in carcasa originala sa-si ia aer de afara RECE ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
[Filtrul de aer nu prea e normal sa isi ia aer CALD de langa motor ...trebuia inchis in carcasa originala sa-si ia aer de afara RECE ...[/QUOTE]
da stiu ca nu e prea bine.am sa iau o carcasa care inchide filtru si asi ia aer doar de afara.ceva de genul acesta |
Frumoasa masina, dar fa ceva la faruri sa nu se mai abureasca pe interior ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si ceva de sezon
|
Quote:
|
Ai dezapezit strazile cu ea ? :D misto pozele ;)
|
Quote:
|
te-ai descurcat cu ea pe zapada aia?
|
Quote:
|
LA MULTI ANI !!!!la toata lumea.
|
salut
la multi ani si tiesi masinii tale eu am un e46 coupe non facelift am mai vorbit noi p-aici dar subiecte foarte marunte!si acum vin la tine cu o intrebare si in acelasi timp o mare rugaminte! ieri am avut un incident cu masina si anume,mi-a taiat unu calea si am intrat in el si bara de fata,capota,grile si far stanga cu tot cu semnalizare nu mai sunt cum erau ele odata:( si vroiam sa stiu daca u mai ai bara de fata a ta,cea de facelift,si daca se potriveste la mine,tinand cont ca e46-le meu nu este facelift...si daca ai mai avea-o la cat o vinzi... multumesc anticipat si in caz ca nu o mai ai,daca poti sa-mi dai niste ponturi,de unde as putea sa fac rost de piesele care ti le-am enumerat mai sus bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning