Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/136018-dacia-1300-prima-mea-masina-planuri-mari.html)

Mandeologul 22-09-09 15:36

Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2660110)
frumos ce a ce vrei sa faci :)

Sper sa si iasa frumos. :D, si apoi dupaia poze, chestii, una alta, fotoshop etc... :D

Mandeologul 22-09-09 15:41

tmkrf, poate le terminam deodata, ar fi tare.

Mandeologul 22-09-09 16:13

1 Attachment(s)
Unde si cemi trebuie sa imi fac jante de genul... sa inteleg ca am nevoie de 4 jante asemanatoare si 4 diferite sau trebuie sa fie asemanatoare. Sa nu uitati de UNDE...

tmkrf 22-09-09 16:16

din 2 jante se face una si se numeste janta dublata....

Mandeologul 22-09-09 16:21

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2660212)
din 2 jante se face una si se numeste janta dublata....

Asta stiam, dar ce nu stiu e unde pot gasi sau cine poate sa le faca... Ajunge sa fie sudor bun, sau trebuie sa aiba un atelier specializat in asa ceva ? Nu de alta da sunt superbe... (ce inventiv poate fi romanul...:rolleyes2)

Mandeologul 22-09-09 16:29

1 Attachment(s)
Ce inseamna astea, imi ziceti fiecare ce e va rog... Nu mam prins inca singur.

tmkrf 22-09-09 16:40

185 = latimea cauciucului,60 = inatlimea cauciucului , r13 = adica merg pe jante pe 13 ...... si pentru ce vrei tu sa faci iti trebe pe cineva care a mai facut chesti dinastea ca e greu de tot sa faci ... un strungar iti poate explica mai multe in privinta jantelor dublate

b08ygs 22-09-09 17:48

ideea e ca trebuie sa te duci la un atelier specializat in asa ceva.... nu iti poate faci la nea gigi de la colt....

Mandeologul 22-09-09 18:34

Pai ideea de baza presupun ca e sa tai ambele jante drept, perfect, si apoi le pui impreuna la fix (ceva menghina sau stiu io... cum au aia la vulcanizare.) si le sudezi cu autogen de jur imprejur sa fie etanse. ce ar mai trebui?

1300 22-09-09 18:38

(arlechinul meu :oops::oops:)

In principiu munca la jante nu e grea doar ca trebuie precizie si rabdare (un mosnegut) ......ele trebuie taiate mai intai ..dupa asta date 2-3 puncte de sudura intre inele ....pusa roata pe aparatul de echilibrat roti si vazut daca e dreapta si nu are batai;daca nu are e bun si fuga tot la strungaru sa o sudeze de jur imprejur fara pori.
Bafta cu masinuta.

al3x_leonard 22-09-09 19:11

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2660110)
frumos ce a ce vrei sa faci :)

o consola de genul asta mi-am facut si eu...momentan nu am poze dar zilele viitoare o sa ii fac si poate t ajuta.atat k eu nu am avut piele k sa o imbrac si am mochetat-o.

CyberCSX 22-09-09 19:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2526176)
Sper ca dupa ce va trece prim mainile mele sa arate ceva in genul acestei poze... Sper sa nu se supere NIG pentru ca iam modificat poza, insa nu va avea liniile Gordini ci 2 linii pe mijloc negre facute la mare arta, la fel ca si jantele de aro 10, pe care le vreau tot negre(sau albe!?!? :?:)... maine caut un atelier sa tai din arcuri. Un sfat vreau de la voi, sai pun alte arcuri (de dacia nova, papuc...) sau sa i le las aceleasi (nu intentionez sa car in spate pe nimeni), dar daca da de care sau mai multe informatii va rog.

Cred ca asa ar arata ceva mai bine decīt cu jentile de aro:

Wlad 22-09-09 19:57

@CyberCSX -da! intradevar,ar arata exterem de bine cu acele jante. dar totusi nu cred ca ceea ce ai facut tu acolo e realizabil
@Mandeologul - frumoasa consola..e foarte buna idee sa pui boxele pe lateral sa nu mai gauresti tapiteria portierei..mi-ar placea sa o vad realizata
multa bafta in continuare!:-)

Mandeologul 22-09-09 20:40

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 2660871)
@CyberCSX -da! intradevar,ar arata exterem de bine cu acele jante. dar totusi nu cred ca ceea ce ai facut tu acolo e realizabil
@Mandeologul - frumoasa consola..e foarte buna idee sa pui boxele pe lateral sa nu mai gauresti tapiteria portierei..mi-ar placea sa o vad realizata
multa bafta in continuare!:-)

Cu jantele ma gandesc sa le dublez... Dar mai mult ca sigur vin extrabalon... Nu vreau sa pun 4 prezoane, daca le reconditionez astea de dacie asa la mare arta dau bine. (banii!!) asa...
Cat despre consola o sa ma duc la un tamplar sa intreb, nu cred ca ii e greu sa faca asa ceva. 8)

b08ygs 22-09-09 20:42

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 2660871)

prietene daca ai bani orice e realizabil:) ma crezi?? si cu 5 prezoane se poate face stai linistit:) banu e cel care decide ce poti sa-ti faci la o masina:) sa ti minte treaba asta....

All times are GMT +2. The time now is 06:07.

- Copyright 2026 4Tuning