![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
3 Attachment(s)
Teaser:
|
Superba ! felicitari de achizitione :D
|
Superba ultima achizitie,dar incearca sa-i faci mai multe poze,macheta fiind dementiala.Sper si eu in curand sa pun mana pe asa ceva.Bravo tie pentru toate achiztiile de marca,evident Porsche!:D:shock:
|
Felicitari pentru ultimele achizitii. :D
La mai multe !! |
8 Attachment(s)
911 (964) Carrera 4 Cabriolet - Anson.
Calitativ ,macheta e slaba ,cam de gradul maisto/bburago. Din pacate doar Anson au produs modelul 964 (in 3 variante: targa ,cabriolet si cabriolet cu soft-top-ul atasat). Era un must-have pt colectia mea cu toate ca nu e lanivelul celorlalte machete ,dar asta nu e important in cazul de fata :) Pozele le aveam in pc ,sunt din vara facute ,dar am uitat de ele si abea acum le-am gasit. |
Porsche 964 Turbo,in curand!
http://www.wellydiecast.com/product_detail.php?id=1 |
E trecut pe site-ul lor "in curand" din decembrie 2008 ,la fel cum si GT3-ul apare "in curand" pe site ,dar de fapt deja e lansat de vreo luna jumate.
|
5 Attachment(s)
Putin "DIY" ,mochetat interiorul 964-lui Cabriolet.
Mie imi place, in realitate e mai spre gri mocheta ,dar in poze a iesit putin cam albastruie (de la blit). |
9 Attachment(s)
Vad ca modelul asta nu v-a placut.
Revin cu ceva ce are trecere pe aici ,un Maisto, si anume Cayman S first gen. Dealer Edition. :rolleyes2 |
Arata destul de bine pentru un Maisto ... si culoarea aceasta il prinde de minune! Nu ai de gand sa-l mochetezi?
|
Arata chiar bine asta! Ciudat sa vezi discuri pe frana la Maisto:shock:
|
pai de ce e ciudat sa aiba maisto discuri de frana?...are si suspensii:))maisto...
|
Quote:
|
:flamed: :sad::sad:
Scuze atunci, se vede ca daca nu colectionez 1/18 nu ma pricep la 1/18 |
No prob. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning